kto jedzie w najbliższym czasie do Polski z Rzymu?! Pilne!

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!
Mam ogromną prośbę-czy ktoś z was jedzie w tym lub przyszłym tyg. do Polski (najlepiej w okolice Wrocławia, Jawora) i mógłby wziąć jedną walizkę? Albo inaczej-być może jest ktoś kto musi sie dostać na Tiburtine (na stacje) zeby np podać przesylke do Polski (autokar jedzie o 5 rano i można tez cos podac zawsze)-mogłabym sie zabrac i tez podac moja torbe? Sama o 5 rano boje sie tam jechac...jesli ktos cos wie, badz jedzie prosze o kontakt [email] lub 3487607936
Pozdrawiam!
A po co zrywac sie tak wczesnie?
Sa autobusy, ktore wyjezdzaja z Rzymu pozniej.
Ale nie masz sie co bac, wszyscy tylko strasza, ze niebezpiecznie noca, a to bardzo bezpieczne miasto.
Z Agatem i Bermuda mozna podac duza walizke tylko za 30, 40 zl.
No to właśnie Agat jest!! Ok, napisałaś że są autobusy, które wyjeżdżają później, ale nic więcej-jesli wiesz jakie (podaj choć nazwę- ja się nie oientuje niestety, inaczej bym nie pytała), bo korzystałaś i masz sprawdzone-chętnie skrzystam i ja:)
Witam wszystkich!Moja siostra mieszka w Viterbo ( ok. 70 km od Rzymu).Chciałabym podać jej paczkę.Zna może ktoś namiary na busy? Mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim.Serdecznie dziękuję za pomoc.
http://www.biletyautokarowe.pl/

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia