Ja tez bym wlasnie w Mediolanu sie chetnie zalapala na taki wyjazd... bo niestety bilet na samolot na swieta za drogi :(
gosiaBG
16 gru 2010
Ja tez bym wlasnie w Mediolanu sie chetnie zalapala na taki wyjazd... bo niestety bilet na samolot na swieta za drogi :(
asijek
16 gru 2010
W tej chwili sprawdziłam , Ryanair oferuje loty na 19 grudnia w cenie 56,36 € .To chyba nie jest drogo ?
gosiaBG
16 gru 2010
Do ktorego miasta? Ja na poludnie PL... Z wizzair z BG do Katowic 150 euro w dwie strony, do Krakowa z Ryanair jeszcze drozej...
seuse
17 gru 2010
juz nie wspomne o Warszawie ponad 200 e
SettediNove
18 gru 2010
LOT oferuje w srody tylko w srody na swej stronie internetowej ...Szalone Środy to nowa cotygodniowa oferta, w której można kupić bilety nawet do 50% taniej! Oferta jest dostępna
w godzinach 18:[tel]:59, a kierunki objęte promocją zmieniają się co tydzień. Naprawdę warto pamiętać o kolejnej Szalonej Środzie.
seuse
21 gru 2010
Ok , dzieki za info , trudno , kolejne Swieta w Italii , ale za to na styczen znalazlam bilecik za 80 e w dwie str , bede jadla odsmazany bigos - taki stary nawet lepszy :) Pozdrawiam
edytowany przez seuse: 21 gru 2010
gosiaBG
21 gru 2010
O a moj luby dostal wolne na pierwszy tydzien stycznia, lecimy do Polski z wizzair-em za 45 euro za osobe (w dwie strony) :) Zawsze to lepiej niz wcale, niestety na swieta mnie z rodzina nie bedzie :(