hehehe...jasno... ja poprostu źle znoszę upały, zbliżający się zjazd do PL (na stałe) i nieznośna jestem..sorki...
mam tę samą chiavettę z TIM i w PL spokojnie możesz sobie kupić zestaw startowy na internet i używać go. Ja bym Ci poleciła z Ery. Pamiętam że jak kupiło się startówkę za niewielkie pieniądze i doładowało za równie niewielką kwotę to coś tam dodawali...tzn dość sporo.
Nie pamiętam szczegółów bo o to pytałam się ub roku, pod koniec bo też potrzebowałamnetu w czasie "przemieszczania się" po PL, wiem że na krótki czas była to korzystna oferta. Startówka kosztowała bodajże 20 czy 25 zeta i jak doładowałaś chyba 5 dych to było tyle że na Twój pobyt śmiało starczy.
Jak chcesz wiedzieć konkretnie to mogę poprosić aby moja Synowa popytała o szcegóły w salonie, ale według mnie na tak krótki czas śmiało możesz brać startówkę z ery ...tzn teraz era się przerobiła nA T mobile.
Kiedy jedzxiesz?
może dla znających temat opisałam to śmiesznie ale ja też lajkonik w sprawach technicznych i tłumaczyć nie umiem. Ale meritum sprawy jest naświetlone chyba w miarę jasno.
pzdr