Czyjest tu ktos z Neapolu ? mam male pytanko :) ,czy dworzec kolejowy i dworzec autobusowy (ten z ktorego odjezdzaja autokary do polski Almabus ) sa blisko siebie ?
musze odwiesc na dworzec moja mame ,ktore jest u mnie w Salerno,autokar jest o 8 rano nie wiem,czy zdarzymy :/
Robimy reklame tej firmy?
Te informacje jest bardzo latwo odszukac...
Odpowiedz na pytanie: TAK
Salernitana
13 sie 2011
co za ludzie.... pytam sie gdzie zatrzymuja sie autokary tej firmy,bo tym wlasnie moja mama ma wracac do polski,wiec nie gadaj glupot !
dziekuje za odpowiedz :/
marshmallow
13 sie 2011
Na bilecie masz zawsze napisane miejsce wyjazdu i przyjazdu...
w internecie tez bez problemow znajdziesz te informacje...
Poirytowac to sie mozna takim pytaniem, wiec sie nie dziw i sie nie irytuj Ty...
Salernitana
14 sie 2011
rzecz w tym,ze bilet zostal zakupiony w PL i jest do odbioru w autokarze ;) w internecie znalazlam sprzeczne informacje co do miejsca odjazdu autokaru z Neapolu ... :/ na bilecie nie jest napisane czy dworzec kolejowy jest blisko autobusowego ;) a to jest wazne,biorac pod uwage fakt,ze autokar odjezdza o 8 rano a ja musze dojechac tam z Salerno i choc to jest blisko,to jak ktos zna wloskie koleje to wie jak to moze wygladac ;) musze zdarzyc,wiec jakby sie tak zdarzylo,ze pociag bedzie opozniony chce wiedziec dokad musze biec na zlamanie karku ;)
marshmallow
14 sie 2011
Autobusy (takze almabus) odjezdzaja z PIAZZA GARIBALDI-parking przy Baru Mexico, czyli tuz przy dworcu glownym.
Wchodzisz chociazby na strone tego przewoznika i zaczynasz zamawiac bilet, az dojdziesz do platnosci i tam masz interesujace Cie informacje...ot, cala sztuka.
bilet zostal zakupiony w polsce,nie kupowalam go online ;) ,tak wiec autokar nie odjezdza bezposrednio z dworca glownego (autobusowego) ,tylko spod akiegos baru O_O ? ,pociag jest o 06:30 mam nadzieje ,ze sie zdarzy do Neapolu eh... :/
luci11
15 sie 2011
Lepiej zadzwoń do fimy gdzie dokładnie stają w Neapolu,bo chyba wiesz że na Głównym Dworcu od paru miesięcy nie stają autobusy,rozbudowują metro i cały Plac Garibaldi jest rozkopany.Wiele autokarów odjeżdża z Campi Flegrei.
luci11
15 sie 2011
Tylko nie jedź metropolitaną ,bo z Salerno jedzie na Główny prawie 2 godz
Salernitana
17 sie 2011
Juz wszystko zrobione,autokar odjechal z Piazza Garibaldi (na przeciw dworca glownego) 1 krok doslownie ,teraz juz wiem ;) ,przyjechalam pociagiem nocnym,30 minut powrot regionalnym,juz zapomnialam jak obskorny i brodny jest Neapol,dziekuje za odpowiedzi :)