PRACA - AIUTO !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
JESLI SA POLACY W MILANO , MOZE KTOS MOGLBY MI POMOC ?? WYSYLALAM CV CHYBA WSZEDZIE NA BADANTE, DOMESTICA, DO BAROW, HOTELI, RESTAURACJI .. NIKT NIE ODPOWIADA NA MOJE CV NAWET DO " BYLEJAKICH " PRAC... NIE MAM JUZ POMYSLOW JAK ZNALESC PRACE TU W MILANO. JESLI KTOS MA WOLNY ETAT NA ZASTEPSTWO LUB WIE ZE MOGE GDZIES DOSTAC PRACE OD ZARAZ ODEZWIJCIE SIE , JESTEM JUZ ZBYT DLUGO BEZ PRACY , NIE MAM JESZCZE WLOSKIEGO DOSWIADCZENIA AZ TAK JAK TU NIE KTORE OSOBY.. moj email : [email] lub skype liliablue1
nie pisz duzymi literami netetykieta sie klania http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta zakaz pisania wiadomości wielkimi literami ..poza tym mamy tu swoja wewnetrzna poczte..Zauwazylas?..tak jest latwiej ..np jak chcesz do mnie napisac to klikasz na moj nick/ lub kazdegokazdego innego forowicza potem na koperte, a sama kontrolujesz czy masz wiadomosci u samej gory na prawo obok slowa zalogowany twoj nick i wiadomosci jest cyferka oznaczajaca ile maili masz na fioletowej poczcie
to dzisiejsze ogloszenie:Comune: Milano

CERCASI URGENTE COLF/BABYSITTER CON DISPONIBILITA' ORARIO FISSO CON VITTO E ALLOGGIO DISPONIBILE A TRASFERIRSI IN LIGURIA (AD ARENZANO) . ORARIO DAL LUNEDI AL SABATO. RIPOSI COME DA CONTRATTO. SI RICHIEDONO ESPERIENZA E REFERENZE CONTROLLABILI. PER INFORMAZIONI CONTATTARE AL NUMERO 335/7415776 OPPURE INVIARE CURRICULUM ALL'INDIRIZZO MAIL: [email]
Santa Rosa Assistenza
Via XXIX Maggio n.82
20025 Legnano (MI)
Vai alla vetrina
Tel. [tel]http://milano.bakeca.it/altre-offerte-di-lavoro/cercasi-colfbaby-sitter-con-sptx27523928
:(
a to z przed 3 dni Ricerchiamo per la provincia di Milano badanti con disponibilità vitto e alloggio, con esperienza- contratto indeterminato. Zona di lavoro Cernusco sul Naviglio - Brianza e Milano - Disponibilità immediata
Chiamare [tel]Via Manzoni 32 MM Cerrnusco sul Naviglio
http://www.oasisfamily.it/lavora-con-noi.php
ojej, a ktoś tu mówił że nie ma pracy! hahahaha
SETTE - Etykieta czy nie etykieta , lubie duze czcionki i nie pisze tego w zlym zamiarze, a raczej podkreslam moje zalamanie, jak juz pisalam w innym punkcie : CV - moze czegos tu nie rozumiem , cos zle robie ze tej pracy znalesc nie moge. Doswiadczenie na terenie obcego kraju zdobywa sie z czasem, to wiem napewno.. a ogloszen z tych roznych stron to przewertowalam cale mnostwo dzien w dzien. Poprostu pytam grzecznie czy ktos akurat moglby pomoc , bo niestety mam corke do wyzywienia a za dlugo szukam pracy. Nie jestem dziwakiem, nie jestem zawistna ecc
To, ze jest zatrzesienie ofert nie rowna sie, niestety temu, ze prace mozna latwo znalezc. Nie wiem jakie masz doswiadczenie czy znajomosc jezyka ale z praca ogolnie jest trudno. Prawdopodobnie nie o to chodzi, ze robisz cos zle, tylko tu jest zbyt wielu chetnych do pracy, w zwiazku z czym na jedno ogloszenie odpowiada taka ilosc osob, ze biora pod uwage jakich 1[tel]kandydatur a reszte pomijaja milczniem. Najlepiej byloby gdyby udalo Ci sie zaczepic w jakiejs agencji posrednictwa (Adecco, Gi Group itp) albo w Cooperativa. Czesto to sa krotkoterminowe zajecia albo na pol etatu ( i z gowniana placa),ale one pozwalaja agencji Cie poznac, wowczas z czasem masz wieksze szanse na znalezienie czegos stalego albo chociazby na dluzszy okres. Nie przyjmuj braku odzewu jako czegos osobistego, bo najprawdopodobniej nawet nie otworzyli Twojego CV. I moim zdaniem, badz bardziej konkretna i skoncentruj sie na jednej-dwoch pozycjach bar-restauracja, restauracja - hotel dostosowujac CV odpowiednio do danego stanowiska. Jak chcesz, to wyslij mi zyciorys na adres mojego maila w profilu, to Ci sprawdze.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka