To, ze jest zatrzesienie ofert nie rowna sie, niestety temu, ze prace mozna latwo znalezc. Nie wiem jakie masz doswiadczenie czy znajomosc jezyka ale z praca ogolnie jest trudno. Prawdopodobnie nie o to chodzi, ze robisz cos zle, tylko tu jest zbyt wielu chetnych do pracy, w zwiazku z czym na jedno ogloszenie odpowiada taka ilosc osob, ze biora pod uwage jakich 1[tel]kandydatur a reszte pomijaja milczniem. Najlepiej byloby gdyby udalo Ci sie zaczepic w jakiejs agencji posrednictwa (Adecco, Gi Group itp) albo w Cooperativa. Czesto to sa krotkoterminowe zajecia albo na pol etatu ( i z gowniana placa),ale one pozwalaja agencji Cie poznac, wowczas z czasem masz wieksze szanse na znalezienie czegos stalego albo chociazby na dluzszy okres. Nie przyjmuj braku odzewu jako czegos osobistego, bo najprawdopodobniej nawet nie otworzyli Twojego CV. I moim zdaniem, badz bardziej konkretna i skoncentruj sie na jednej-dwoch pozycjach bar-restauracja, restauracja - hotel dostosowujac CV odpowiednio do danego stanowiska. Jak chcesz, to wyslij mi zyciorys na adres mojego maila w profilu, to Ci sprawdze.