Cytat: SettediNove
........Polacy z natury sa nieufni..nie wierza nikomu ,nie ufaja i sa zwsze podejrzliwi a to utrudnia nawiazanie glebszych kontaktow..wola obmawiac i zazdroscic niz cieszyc sie razem ze komus siw dobrze wiedzie..mamy tego obraz i na forum...Co do wloskiej mentalnosci..ja ją kiedys okreslilam faryzeuszowska..Hipokryci,przewrotni klamliwi....
Sette , ty pisalas zawsze glupoty i to jeszcze do tego w ilosciach hurtowych, ja probowalam z humorem cie poprawiac, niestety na marnie poszly me proby. "przejdzie jej"-mowilam, taki wiek, hormony, smog, wszystko OK...Dlatego teraz ze zdziwieniem czytam twoj post i pytam sie: KOGO TY LUBISZ? O KIM TY MASZ DOBRE ZDANIE?
Mam wrazenie ze jestes wsciekla na caly swiat i zal masz do calego swiata za nieudane zycie.
Nawet wirtualnie nie udalo ci sie zistniec.....
Nie miej pretensji do swiata, bo swiat ma nas wszystkie w swej swiatowej du...e!
Zacznij na swiat lepiej patrzec, a zobaczysz ze bedzie ci lzej malkonentko:))
Zobacz, tu na swiecie:)
Jesien
deszcz pada albo tam gdzie jestes nie pada, tez fajnie
piatek dzis,super bo jutro sobota i jeszcze lepiej
ptak spiewa pieknie w sobote i disko gra glosno
rano na niebie bedzie chmura malowniczo plynac sobie...itp itd:))
ZOBACZ JAK FAJNIE, miej w swej swiatowej du...e swa frustracje.
Juz tu gdzies pisalam ze swiat sie kreci, krec sie razem z nim a nie stoj jak ch.j na weselu:))
Nie, nie jak ch.j, tylko jak baba w pretensjach:)
Ten tekst wyzej napisalabym ci, jak bys ma przyjaciolka byla, a ze nie jestes to wsac se w ....gdzie chcesz:))
P.S. Nie bede poprawiac ze dzis juz jest ta moja ukochana sobota:)))
Zaraz jak rano skoncze prace ide spac a pozniej na balety wodke pic:))
edytowany przez Magdalena-Malpa: 29 paź 2011