transport z lotniska Bergamo do Varese

Temat przeniesiony do archwium.
jak sie dostac z lotniska Milano Bergamo do Varese, albo jeszcze lepiej do Gallarate?????
jest bus z lotniska do Milano Centrale (FS Centrale), a pozniej mozesz albo ze stacji FS Centrale udac sie pociagiem www.trenitalia.it albo www.lenord.it - pociagi Le Nord ze stacji Piazza Repubblica jeden przystanek metro gialla od Stazione Centrale (wpisz Piazza Repubblica - Varese)
Cytat: margherita2
jest bus z lotniska do Milano Centrale (FS Centrale), a pozniej mozesz albo ze stacji FS Centrale udac sie pociagiem www.trenitalia.it albo www.lenord.it - pociagi Le Nord ze stacji Piazza Repubblica jeden przystanek metro gialla od Stazione Centrale (wpisz Piazza Repubblica - Varese)

tylo ze ja przyjezdzam w beznadziejnie poznej godzinie :-/
Ciekawa jestem ile kosztowalaby taksowka....
Asik a,nie mozna byloby poprosic kogos znajomego,lub kogos w rodzinie?
Cytat: mia77
Asik a,nie mozna byloby poprosic kogos znajomego,lub kogos w rodzinie?

pewnie bedzie lepiej, ale chcialam sama....
Ja wiem,my to taka nacja wszystko sami...;-),no,ale gdyby wam nie wyszlo ze znajomymi,to dopiero mozecie myslec o taxi.Mysle,ze to bedzie spory wydatek....
pewnie drozszy nie zam samolot :-)
to chyba cos ze 30 km
Uuuu...Trzeba sie dowiedziec ile kosztuje przejazd jednego km i dopiero kalkulowac czy sie oplaca.....Moim zdaniem lepiej werbowac rodzine;-)
Cytat: mia77
Uuuu...Trzeba sie dowiedziec ile kosztuje przejazd jednego km i dopiero kalkulowac czy sie oplaca.....Moim zdaniem lepiej werbowac rodzine;-)

no wlasnie, kurka, nie mam rodziny :-(
Kto chce mnie zaadoptowac ;-) ?
Aaa ,a to nie takie proste....Zle zrozumialam.Myslalam ze przyjezdzasz w odwiedziny....
taxi to jest naprawde bardzoooo drogi...przyklad sama taksowka ode mnie od domu na FS Centrale ( a mieszkam 7 przystankow filobusem od stacji) to 25 euro:( Na lotnisko Malpensa to 80-100 euro z Milano (taksowkarze maja stale taryfy na lotniska)...Dodam, ze lotnisko Orio miesci sie 60 km od Milano, a Varese jest na polnocy wiec jesli doliczysz pozne godziny tzw. taryfy nocne to wyjdzie ci naprawde spora kwota...zadzwon i sie zapytaj tel do taxi 024040
Asik,a moze by dac ogloszenie na "szlifuj......",ze potrzebujesz przejazdu.Moze ktos bylby chetny zarobic pare groszy(no oczywiscie nie jak taxi).
o, i to jest pomysl :-)
Temat przeniesiony do archwium.