Szukam firmy pośrednictwa pracy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Poszukuję jakiejś sprawdzonej firmy pośredniczącej która zajmuje się zatrudnianiem polskich pielęgniarek, ponieważ chciałbym w niedalekiej przyszłości wyjechać. Obecnie pracuję i mieszkam w Warszawie. Proszę o jakieś namiary. Pozdrawiam
A nie lepiej szukac pracy w innych krajach europy?Italia aktualnie przezywa powazny kryzys ekonomiczny.Raczej radze zastanowic sie nad Italia powaznie....Pozdrawiam
wreszcie rozsadny glos..jak ja bym to napisala to by mnie pol forum zaszczulo...Italia is dead.
Ehh wiem że jest kryzys, wszyscy mi o tym mówią a ja uparcie brnę w to. Mam całą rodzinę tam dlatego chciałbym wyjechać. Może ktoś jednak zna jakąś firme?
nie jedzie sie gdzies dla rodziny..jedzie sie by pracowac i dobrze zarobic..w koncu pracuje sie.... na emeryture,nalezy wybrac kraj gdzie place sa pewne, wysokie i placone systematycznie co miesiac..a niestety tak nie jest w IT..ostatnio bylo glosno o pewnej pielegniarce..miala 2 dzieci ,byla samotna, nie wyplacano jej pensji przez 6 mies..powiesila ..sluzba zdrowia tu kuleje
http://www.obiettivolavoro.pl/ ale opinie slyszalam rozne o tej firmie. Z tego co wiem to oni pomagaja zalatwic wymagane dokumenty (za ktore mussz zaplacic) ale nie gwarantuja czy sie ta prace dostanie, zalezy czy poprostu jest zapotrzebowanie.
Wielkie dzieki wybiorę się do tej firmy w nowym roku zobaczymy co mi powiedzą:) Pozdrawiam
nie jedz na Poludnie, wybieraj propozycje tylko z miast na Polnocy Itali
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka