Cytat: wojtynka
jeju co was tak ciagnie do tych wloch, to jest kraj, z ktorego trzeba uciekac a nie przyjezdzac :)
Ja tez mieszkam we Wloszech, ...co prawda od niedawna, ale jednak mieszkam. ...to ze od niedawna ...to wlasnie sprawia, ze tymbardziej mnie to zastanawia ...bo decyzje podjelam bardzo niedawno o przeniesieniu sie do tego kraju ...nie za bardzo 'mlekiem i miodem plynacym'.
Mimo, ze od niedawna, jednak widze to i owo. Zbyt rozowo nie jest ...ale sa i tacy, co maja sie tu calkiem niezle. ...czy wg Ciebie wojtynka ...i oni powinni uciekac z tego 'tonacego okretu'? Wlosi, ktorzy tez sie czuja pewnie ...tez powinni drzec ze strachu i zwiewac?
Mi ciezko byloby dac im taka rade. ....sobie juz predzej zafunduje jakas zmiane ...ale chyba nie na dniach.
Ja przyjechalam ...i nie, nie, jeszcze raz nie jestem pewna czy dobrze zrobilam. Mimo, ze ja mam i tak sytuacje, o jakiej niejeden Wloch marzy...
...rozwazam jednak Wlochy jako ostatni przystanek w mojej 'podrozy' ...i szczerze sie boje czytajac takie komentarze... Boje sie naprawde.
...a Ty wiesz co mowisz... Mowisz, zeby zabierac mantki i uciekac?
edytowany przez marysia2: 16 sty 2012