studenci z Neapolu??

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Czy jest na forum ktos z Neapolu? Tak sie sklada, ze ja tu studiuje, a chetnie zawarlabym nowe znajomosci z innymi studentami naszej narodowsci :)
szkoda , że studjuje w Rzymie a nie Neapolu:)a co studjujesz?
komunikacje spoleczna :) a Ty?
turystyke na la sapienzie:)
hej:) ja za miesiac jade do Neapolu na Erasmusa i chetnie dowiedziałabym się jak tam sie mieszka, jaki jest klimat miasta i ogolnie wszystko o Neapolu:) pozdrawiam
Kasia, wyslalam Ci wiadomosc prywatna :P
Hej! To mnie też możesz wysłać wiadomość prywatną jak Ci sie podoba miasto, jak studia, jak włosi... :D :) I po krótce Twój proces załatwiania sobie studiowania z Erasmusem! :)
Pozdrowienia, Aga!
Cytat: prendouncaffe
Hej! To mnie też możesz wysłać wiadomość prywatną jak Ci sie podoba miasto, jak studia, jak włosi... :D :) I po krótce Twój proces załatwiania sobie studiowania z Erasmusem! :)
Pozdrowienia, Aga!

hej Aga. Ja jestem na studiach magisterskich, nie na Erasmusie. O Erasmusa musisz pytac poprzedniczke ;) mi sie tu mieszka calkiem spoko, choc czesto sie wkurzam wiecznymi strajkami metra, halasem i smieciami. no ale slonce nadrabia wszystko :D
Neapol ? najbrudniejsze miasto we wloszech,brod ,smrod ,kila i mogila .... chaotyczny,chalasliwy,miejscami bardzo niebezpieczny,mentalnosc ludzi - tragiczna,generalnie,jedno z najgorszych miast we wloszech ;D nie wiem ktore gorsze Rzym czy Neapol :P
Cześć, tak się składa że tu mieszkam tzn w Neapolu choć od niedawna to jednak chcę tu zostać na rok lub dłużej. Jeśli jesteście na miejscu chętnie się spotkam. Pozdrawiam Ania
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia