Przekroczyłem limit na karcie i odcięli mi internet, ehh szału idzie dostać..
Tak jak pisałem, interesuje mnie tylko stałe łącze,aktualnie mam w TIMIE 10gb/msc i ledwo mi to starcza. Mieszkam na małej wsi "Golasecca" mój włoski jest słaby, a nawet i gorzej,więc trudno mi się o co kol wiek tutaj dowiadywać.. Ale, z tego co wyczytałem to ,w Golasecca są "Fibra Ottica" czyli światłowody, wiem,że w Polsce dzięki nim można osiągnąć internet o prędkości nawet 100mb/s ! (nie wiem dokładnie jak to działa,w Polsce tego nie reklamują, nie jest to w każdym mieście ,a jak jest już w jakimś mieście to nie na każdej ulicy, trzeba się pytać dostawców internetowych czy jest możliwość podłączenia internetu poprzez światłowody) Czytałem też na Polskich stronach,że włochy wykorzystują światłowody właśnie do telekomunikacji,czy wiecie coś na temat takiego internetu?
#wszystkoczerwone
A kto jest dostawcą internetu ? I czy to na pewno nie jest internet mobilny ? (chiavetta) I jaka prędkość internetu ?
#Olusia_FC
Jak się internet sprawuje ? Jeśli mogę spytać to ile kosztowała aktywacja linii ,oraz ile kosztuje miesięcznie internet i za jaką prędkość ?
#PS
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDŹ!