smsy z netu...

Temat przeniesiony do archwium.
Jest jakis operator we Wloszech, z ktorego mozna pisac smsy z netu?
Sms Skebby pozwala wyslac jednego sms-a dziennie, ale chyba do wszystkich nie dochodza.
W iphonach jest np. aplikacja isms z ktorej mozna wyslac 3 smsy i dochodza do wszystkich, ale tylko rano sa dostepne tak gdzies do godz. 11.
A do Polski nieograniczona ilosc sms-ow mozna wysylac z darmowa bramka orange, zawsze dochodza.
Chodzi mi o smsy do Wloch. ...i chcialabym, zeby dochodzily z mojego numeru.

...mozliwe, ze nie ma operatora we Wloszech, ktory ma taka opcje... Nie znosze pisac smsow z komorki:-/
Vodafone i Tim

www.190.it i www.tim.it

Mam vodafone i moge napisac sms od netu (limit jest 10), ale tylko do vodafone.
Ewentualne mozesz uzywac www.voipcheap.com
Albo zainwestować w internet w telefonie (w PL 9 zł za miesiąc, limit 150 mb ale jak przekroczysz to nadal masz internet, tylko że z mniejszą prędkością) i pobrać darmową app Facebook messenger i pisać smsy bez końca. Wiadomości wysłane z tego FB messenger dochodzą jak zwykłe smsy :) Ciekawe, ile kosztuje net w IT, ale pewnie nie są to duże kwoty.
Jedyna kwestia to to czy osoba, do której chcesz pisać też ma fb, internet w tel i dobry telefon.
dlaczego moje wpisy tutaj zostaly skasowane? doradzilam kolezance bramke multibox tymczasem wszystkie wpisy usunieto? przeciez nie naruszaly regulaminu, nie bylo w nich nic obrazliwego!!! to forum schodzi na psy juz konkretnie, beznadziejne tekstry sfrustrowanych osob zostaja, a te ktore moga komus w jakis sposob pomoc sa usuwane...mahh
Temat przeniesiony do archwium.