POSZUKIWANY POLAK - PILNE

Temat przeniesiony do archwium.
PROSIMY O POMOC!
W DNIU 05.03.2012 NA LOTNISKU CAMPINO W RZYMIE MÓJ MĄŻ PIOTR SKUCHA PODCHODZĄC DO ODPRAWY POCZUŁ SIĘ ŹLE I ZREZYGNOWAŁ Z WYLOTU DO KRAKOWA. TYLE WIEMY NA PEWNO. KONTAKTU TELEFONICZNEGO NIE MAMY, PRAWDOPODOBNIE ROZŁADOWAŁ MU SIĘ TELEFON LUB ZOSTAŁ UKRADZIONY. PIOTREK NIE ZNA JĘZYKA, W RZYMIE JEST PO RAZ PIERWSZY, NIE MA TAM NIKOGO ZNAJOMEGO.
BARDZO PROSZĘ JEŚLI KTOKOLWIEK WIDZIAŁ MĘŻCZYZNĘ 190 CM WZROSTU, KRÓTKO OBCIĘTE CIEMNE WŁOSY, ATLETYCZNEJ BUDOWY CIAŁA, Z CZARNYM PLECAKIEM, PRAWDOPODOBNIE Z SZALIKIEM ROMY, BLUZA Z NAPISEM ROMA I CZARNA KURTKA NIECH SIĘ ODEZWIE DO NAS.
JEŚLI KTOKOLWIEK GO WIDZIAŁ LUB WIE O JEGO MIEJSCU POBYTU BARDZO PROSIAŁABYM O KONTAKT ZE MNĄ, NAWET SMS'EM , JA OCZYWIŚCIE ODDZWONIĘ!
PODAJĘ NUMER: [tel].
CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA JAKIEKOLWIEK INFORMACJE
LIDIA
skontaktuj sie z wloskim programem chi l'ha visto.
Spokojnie, Polak zaginal wczoraj, wiec z tego co mi sie wydaje, nalezy przeszukac szpitale najpierw itp.
Nie wiem czy juz zostaly wykonane takie czynnosci?
ja proponowala bym kontakt przede wszystkim z lotniskiem, czy ktos w tym dniu zostal odwieziony do szpitala, badz udzielono mu pomocy medycznej na miejscu, jezeli nic takiego nie potwierdza, to niestety chyba nie obedzie sie bez kontaktu z policja, tylko teraz nie wiem, czy wloska, czy polska, czy mozna szukac pomocy w konsulacie? moze ktos bardziej sie na tym zna, raczej jest malo pewne, ze na forum pojawi sie akurat osoba, ktora w tym dniu leciala do krakowa
Witam
chciałabym podziękować wszystkim o pomoc. Piotr się odnalazł po dwóch dniach, wszystko skończyło się dobrze.
pozdrawiam
to bardzo dobra wiadomosc, najwazniejsze, ze wszytko w porzadku :-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia