Szukam domu do wynajęcia Od Natychmiast !! Pilne!!!Pietrasanta Seravezza i okolice

Temat przeniesiony do archwium.
szukam apartamentu lub jakiegos wiekszego domu do 1000e Pietrasanta Seravezza i okolice
czegos tu nie rozumiem , najpierw szukasz pracy na godziny , daja ci oferte za 500 euro , odrzucasz , potem szukasz oferty jako badante 24/24 , nie znajdujesz niczego i nagle widze twoje ogloszenie ze szukasz apartamentu do 1000 euro!! to czego ty szukasz tak naprawde?
Ja mysle, ze w tych postach jest ukryta chec znalezienia mezczyzny... :)
juz jeden watek znalozylas o ty ze szukasz domu, po co zakladac drugi?
mysle,ze ktooos tu sie baaardzo nudzi...
ojej ludziska jak wy nic nie rozumiecie ja szukam mieszkania z chlopakiem swoim a ogloszenia na badante szukam dla mamy chlopaka ktora teraz jest bez pracy teraz rozumiecie ???
ahhh dziewczyno a ja mysle ze to ty tu nic nie rozumiesz..
to czesto zdarza sie na fiolecie ze na opak rozumie sie intencje wpisow..nie ma co sie dziwic Paukenka...przejdz nad tym do porzadku dziennego i na drugi raz pisz konkretnej..tu co niektore osoby nie lubia jak sie pisze O SOBIE..ahahah...to ma dwuznaczny sens..jesli lapiesz moj zart to ok.Pracy dla badante na fiolecie nie zjadziesz, szczegolnie w tym rejonie co podalas..lepiej niz na fiolecie szukac passaparola na laweczkach w parkach w oslawione czwartki /dzien wolny dla opiekunek/czy niedziele....dom to lepiej samemu w lokalnych ogloszeniach prasowych szukac lub w sieci http://case.trovit.it/affitto-casa-pietrasanta lub agencjach..ale ty to wszystko wiesz,prawda? :D..powodzenia..Toskania to piekny rejon..terra felice per i lavoratori autonomi..terra "magra" per i lavoratori dipendenti e per i pensionati..
No mozliwe ze tak bo mi zupelnie o co innego chodzilo mam chlopaka jestem z nim szczesliwa on ma dobra prace ja szukam sobie czegos dodatkowego zeby sie nie nudzic i przy okzaji pomyslalam sobie ze tu ludzie moze wiecej wiedza dluzej sa we wloszech znaja roznych ludzi to pomoga znalezc prace dla mamy mojego chlopaka bo ona nie wie jak sie korzysta z takich stron. A tu odrazu wielka krytyka nikt nic nie rozumie i twierdza ze to ja niczego nie wiem no fakt nie wiedzialam ze mozna tak przejechac sie na ludziach z tej strony. Pozdrawiam wszystkich sympatycznych i skorych do pomocy :)
1.kazdy zyje wlasnym zyciem...
2.ci co dlugo zyja we wloszech-teraz moga miec inne znajomosci,prace(tzn. wyszli z obiegu),zainteresowania
3.nikt nikogo tutaj nie krytykowal(wez pod uwage tutaj wypowiedzi ludzi,mieszkajacych od jakiegos czasu,ktorzy wg. wlasnych doswiadczen wiedza cos na ten temat)
4.nie obrazaj sie,nie warto...to takie nasze polskie....
nie obrazam sie wcale pelen szacunek dla wszystkich :)
sadze tez ,ze1000 eu za wynajem domu to przesada...cos ok 600eu byloby dobra cena..chociaz nie znam realiow Toskani :D
wiesz 600e bylo by super ale niz jeszcze mi sie nie trafilo za taka cene
Paulenka musisz szukac mieszkania na stronach z ogloszeniami, oczywiscie najlatwiej jest przez znajomych. Jakiego ty mieszkania szukasz tzn. m2 ile powinno miec pokoi, umeblowane czy nie itp.
no 3 pokoje salon ogrod miejsce na auto czegos wiekszego. i najlepiej umeblowane.
Cytat: Paulenka
no 3 pokoje salon ogrod miejsce na auto czegos wiekszego. i najlepiej umeblowane.
iiiiiiiiiiiiiiiii co jeszcze!!!!!!!!!!!!
Cytat: Paulenka
No mozliwe ze tak bo mi zupelnie o co innego chodzilo mam chlopaka jestem z nim szczesliwa on ma dobra prace ja szukam sobie czegos dodatkowego zeby sie nie nudzic i przy okzaji pomyslalam sobie ze tu ludzie moze wiecej wiedza dluzej sa we wloszech znaja roznych ludzi to pomoga znalezc prace dla mamy mojego chlopaka bo ona nie wie jak sie korzysta z takich stron. A tu odrazu wielka krytyka nikt nic nie rozumie i twierdza ze to ja niczego nie wiem no fakt nie wiedzialam ze mozna tak przejechac sie na ludziach z tej strony. Pozdrawiam wszystkich sympatycznych i skorych do pomocy :)
no mała oni mają rację ,bo z tego co wypisujesz???????????ja bym niechciał takiej dziewczyny w życiu która szuka pracy żeby się nie nudzić!!!!!!!!!!!
hehe belmondo piatalek czlowieku...cale szczescie ze ktos jest krytyczny jak ja...szuka pracy bo sie nudzi?dobre nie ma co?to czego kro...o za granica szukasz w pl na dupie siedz jak stac cie...bo twoj niby skoro zachrzania tu i narazie wyjechac nie moze..tzn..ze musi..a ty ksiezniczke na zdechlym koniu udajesz...wez sie wreszcie w garsc bezinteligencie...bo w zyciu zginiesz...
................DESPERATKA...............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ZACZNIJ MYSLEC....to moze wreszcie w zyciu ci cos sie uda...
wiecie co zrobilo tu sie nudno kazdy tylko krytykuje to wszystko a tee forum chyba nie na tym polega skoro jestescie dluzej we wloszech znacie realia macie wiecej doswiadczen i lat to udzielcie dobrej raqdy a nie krytykujecie wszystko. Jak widac dobrym czlowiekiem nie oplaca sie byc
Paulenka, ty sie nie stresuj, bo to sa trolle.
Czyli osoby, ktore w zyciu potrzebuja emocji.
A ze sa nudne i nic nie robia, to krytykuja wszystkich i wszystko.
Cytat: slonce_poludnia
Paulenka, ty sie nie stresuj, bo to sa trolle.
Czyli osoby, ktore w zyciu potrzebuja emocji.
A ze sa nudne i nic nie robia, to krytykuja wszystkich i wszystko.
no,no słoneczko tylko nie trolle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat: izydora30
hehe belmondo piatalek czlowieku...cale szczescie ze ktos jest krytyczny jak ja...szuka pracy bo sie nudzi?dobre nie ma co?to czego kro...o za granica szukasz w pl na dupie siedz jak stac cie...bo twoj niby skoro zachrzania tu i narazie wyjechac nie moze..tzn..ze musi..a ty ksiezniczke na zdechlym koniu udajesz...wez sie wreszcie w garsc bezinteligencie...bo w zyciu zginiesz...
witaj izdora30... nie krytykuję nikogo piszę co myślę -ta mała sama się krytykuje,co ona wypisuje?????????!!!!!!!!!!!!!!hej pozdrawiam
tak sobie poogladalam na portalach z ogloszeniami o nieruchomosciach i takie mieszkanie to wcale latwo nie jest. Ja bym szukala z pomoca agencji, nawet jesli trzeba za to zaplacic
Zgadzam się -wszystkoczerwone-ma rację wal do agencji Paulenka tam znajdziesz chatę!!!!!!!!
Spoko wiem tam jest sporo mieszkan ale teraz wszystko oferty na wakacje :( wiec lipa...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka