Hej, mam problem- to 24 calowy iMac w wielkim pudle, bez ktorego nie mogę pracować a nie wiem jak go przewieźć- kurierzy są nieostrożni i drodzy, busy chcą prawie równowartość sprzętu za jego przewóz, a nie wiem jak jest z samolotami- proszę pomóżcie:(..
autokarem ,polecam Almabus ,porozmawiaj z kierowcami ,powiedz,ze masz delikatny sprzet do przewiezienia ,laptopa moze wezma nie do bagaznika ,ale do autobusu gdzies kolo siebie ,juz to widzialam ,placisz jakies 50-80 zl .
martashh
12 wrz 2012
ok, dzieki za radę- pogadam...tylko ze to nie jest laptop, tylko jakoś tak ok 4 razy większy sprzęcik..
SettediNove
12 wrz 2012
z samolotami jest tak: 10 eu za 1 kg wagi bagazu plus 22 proc Vat...autobus niezla mysl :D kierowca nie powinien wziac wiecej niz 30 eu ..ale bez gwarancji/ubezpiecznia tego sprzetu w razie wypadku drogowego :D
SettediNove
12 wrz 2012
..przwozilam tak Tv 37 polici ..na stojaco ,w pionie
_che_palle_
12 wrz 2012
warto zapytac ,teraz po sezonie jest mniejszy ruch ,wiecej miejsca w autokarze ,noz widelec wezma ;)
marshmallow
13 wrz 2012
http://www.wykop.pl/ramka/282572/a-nuz-widelec/
SettediNove
13 wrz 2012
tylko bez nozy ragazze, tylko bez noży!
martashh
13 wrz 2012
dzięki wszytkim. Jeśli chodzi o autobusy, to rozumiem, że to trzeba załatwiać nieoficjalnie z kierowcą na przystanku?
_che_palle_
13 wrz 2012
tak ,ja polecam Almabus ,od lat przesylam przez nich rozne rzeczy i nigdy nie narzekalam :P