Strona dosc fajna www.vendo-auto-usate.com lub poprostu na eBay annunci poogladaj sobie.Jesli chcesz kupic samochod najlepiej po znajomosci. Jesli chodzi o ta kwote Passaggio di propieta tu masz troche info http://www.aci.it/i-servizi/guide-utili/guida-pratiche-auto/passaggio-di-proprieta.html
ogolnie rzecz biorac ciebie interesuje jedynie umowa i nic wiecej przy sprzedazy auta.Przy kupnie roznie to bywa w zaleznosci gdzie chcesz zarejestrowac samochod w polsce czy zagranicy.Jesli chodzi o ubezpieczenie, fakt Toro to wielka kiszka wg mnie i nic wiecej. Ja osobiscie w lutym przechodze do Generali przy przejsciu z innej agencji(poza Toro) otrzymuje 30% znizki na nowa polise+100euro znizki jesli posiadasz prawo jazdy wloskie i jedynie ty bedziesz go prowadzic(prawo jazdy jest skanowane)nie pamietam jak nazywala sie ta ulga.Ogolnie przeszedlem z toro i juz na wstepie zaoszczedzilem 100euro bez pozostalych znizek.Od 1 stycznia 2013 dodatkowo nie musisz wysylac wypowiedzenia.Ja osobiscie mysle ze najlepiej zalatwic sobie ubezpieczenie pytajac znajomych (nie tylko jednego)... pozdr