polki w Genovie :)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
Witam :)
Od jakiegoś czasu mieszkam w Genovie i jestem ciekawa czy są tutaj jakieś Polki???
Fajnie byłoby porozmawiać w ojczystym języku :)
http://www.polonia-wloska.org/?page_id=550
nie jestem pewna byc moze kosciol sw Filipa to miejsce spotkan Polakow,sprawdz sobie
dzięki ale nie szukam faceta :) jestem już w związku,myślałam raczej...właśnie co ja myślałąm???hmmm...poprostu fajnie byłoby poznać Polkę z którą można by czasem spędzić babski dzień :P Włoszki to mimo wszystko Włoszki i zawsze są i będą między nami różnice, nie żebym byłą patriotką ale myślę,że co niektórzy mnie zrozumieją ;)
SettediNove Ty jesteś w It ?
no polki szukasz :D zobaczysz jeszcze bedziesz ryczec ze zes zycie stracila z wlochem :D zobaczysz wy poleczki wszystkie takie naiwne glupie jestescie ... ale mozna mowic o tym i mowic ... teraz ci brakoje rozmowy bo polka to polka a polak to tez polak a ci sie wloch spodobal niewolniczko seksualna :D w domu pana wlocha hahahaa
hahahahahaha ktoś tutaj chyba jest niezle sfrustowany :P
hihihihihihihihihi Sfrustrowany?obawia się konkurencji!może robi za "dziewczynę''.....a oglądał "Pana Wołodyjowskiego"hahaha....jak Azję nabijali na pal!hihihihihihihi...... to raczej ból,a nie frustracja!
Hussar! jak boli,polecam.......Durex Intim Gel......poteguje doznania,.....i uśmierza ból!hahahahahahahahaha!
oliwa z oliwek, też może byc!
Hussar, nie pisz więcej postów na kolanach przed kompem,to dla ciebie niebezpieczne,nie udzielaj sie za często,potem mogą byc problemy z zatykaniem sie klozetu!hihihihihihihihihihi!
:D :D
Nie jestem wtajemniczony,ani zbytnio zorientowany,co to znaczy?
O.K już wiem!
ludzieee! nie ciagnijcie w gore idiotycznych postow!
Ej,nie idiotycznych,a dotyczyły konkretnej osoby,chyba,ze bardzo podobaja ci się posty Hussara,to przepraszam!
fajne thread
Fajne!przynajmniej ty i nalah mnie rozumiecie!
tak tylko zalożenie tego postu było inne :/
Czesc NALAH :)
Ja mieszkam w Livorno od niedawna, nie znam tutaj nikogo z kim maglabym porozmawiac w jezyku ojczystym ( jak narazie tylko takim operuje ;). Jesli chcesz nawiazac ze mna znajomosc to chetnie udostepnie Ci skype... bedziemy mogly sie poznac.
macie tu wewnetrzna fioletowa poczta ..popatrz na prawo u gory,pod flagami,obok swego nicka ,kliknij na slowa: wiadomosci ,jest cyferka ile masz wiadomosci..chcesz do kogos z forum napisac to kliknij myszka na nicka tej osoby
Bardzo ciekawa porada z tą pocztą,miałem o to zapytac!:D
ciesze sie, ze sie przyda.:D
Ale ta poczta funkcjonuje?chyba nie mam odpowiedzi!.:D
to napisz do nowej forowiczki..przeciez dziewczyna tylko po polsku mowi i pisze
Nie omieszkam tego uczynic,ale chyba zbyt póżna pora,nagle....:D.sięskończyły!
magdalenka2013 napisalam do Cb wiadomosc, looknij.
Hej :) ja mieszkam w Savonie :P milo poznac nową sąsiadke ^^
edytowany przez riceball: 24 mar 2013
Witaj Riceball :)
Jak Ci się mieszka ???
Uwielbiam Savone i Wlochy ogolnie :) jestem w trakcie szukania pracy tylko ze nie ma to z tym tak latwo niestety :P
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |