dzięki ale nie szukam faceta :) jestem już w związku,myślałam raczej...właśnie co ja myślałąm???hmmm...poprostu fajnie byłoby poznać Polkę z którą można by czasem spędzić babski dzień :P Włoszki to mimo wszystko Włoszki i zawsze są i będą między nami różnice, nie żebym byłą patriotką ale myślę,że co niektórzy mnie zrozumieją ;)
NALAH
18 mar 2013
SettediNove Ty jesteś w It ?
hussar191
19 mar 2013
no polki szukasz :D zobaczysz jeszcze bedziesz ryczec ze zes zycie stracila z wlochem :D zobaczysz wy poleczki wszystkie takie naiwne glupie jestescie ... ale mozna mowic o tym i mowic ... teraz ci brakoje rozmowy bo polka to polka a polak to tez polak a ci sie wloch spodobal niewolniczko seksualna :D w domu pana wlocha hahahaa
NALAH
19 mar 2013
hahahahahaha ktoś tutaj chyba jest niezle sfrustowany :P
hihihihihihihihihi Sfrustrowany?obawia się konkurencji!może robi za "dziewczynę''.....a oglądał "Pana Wołodyjowskiego"hahaha....jak Azję nabijali na pal!hihihihihihihi...... to raczej ból,a nie frustracja!
Hussar, nie pisz więcej postów na kolanach przed kompem,to dla ciebie niebezpieczne,nie udzielaj sie za często,potem mogą byc problemy z zatykaniem sie klozetu!hihihihihihihihihihi!
Czesc NALAH :)
Ja mieszkam w Livorno od niedawna, nie znam tutaj nikogo z kim maglabym porozmawiac w jezyku ojczystym ( jak narazie tylko takim operuje ;). Jesli chcesz nawiazac ze mna znajomosc to chetnie udostepnie Ci skype... bedziemy mogly sie poznac.
SettediNove
21 mar 2013
macie tu wewnetrzna fioletowa poczta ..popatrz na prawo u gory,pod flagami,obok swego nicka ,kliknij na slowa: wiadomosci ,jest cyferka ile masz wiadomosci..chcesz do kogos z forum napisac to kliknij myszka na nicka tej osoby