Cytat: Arizona_R
w sprawach o których nie mam pojęcia się nie wypowiadam...bo gadać byle gadać...
Wiec dlaczego sie porywasz na opisy mojej osoby?
Po prostu stul ryja!
A zapowiadało sie obiecująco: "wróć, olsnilo mnie"...
Jak na kogos tak wszechstronnie rozwiniętego:) , robisz bardzo dużo błędów w rozumowaniu i odpowiadasz bardzo podstawówkowo... Chociaż... w podstawówce to wlasnie uczą odpowiadania na temat, bo na trzeźwo.
Mam alergie na panienki ktore z rozbawieniem sie chwala, ze na trzeźwo nie są w stanie czegoś tam zrobić. A do tego ten eks. Trzeba miec naprawdę nierówno pod sufitem, żeby dopiero po takim ważnym kroku, odkrywać ważniejsze sprawy. :0
O robolce owocowo- warzywnej już sie nie będę wypowiadała, bo to jest za duże dno, aby sie schylac.
Idzie sobie przez życie takie dno, ten jej nic nie powie, tamten nie zwróci uwagi, a kazdy inny bedzie taki i owaki, bo zechciał sobie wybrudzic ręce.
Ja jestem zmija, ty larwa pelzajaca po najniższych poziomach świadomości, a najbardziej cierpi twoja świadomość o samej sobie.
Ja, jak chce posłuchać najczystszej prawdy o sobie i o innych, to idę do jasnowidza ( zreszta, sa tez jeszcze na szczęście inni ludzie myślący).
Jakbym była tym, kim mnie polglowki chcą uczynić, to nie usłyszałabym: "pani nad sobą pracuje i te prace widać", " jeżeli chodzi o zawodowe sprawy- to bedzie bardzo ważna dziedzina w pani życiu... [...] bo ma pani taki charakter, ze powinna sie pani wspinać", " jest pani fascynująca osoba, nawet sama pani nie zdaje sobie z tego sprawy, albo maja panią bardzo kochać, albo od razu nienawidzic i omijać szerokim łukiem", " pani jak policjant- z gory do dolu spojrzy na czlowieka i juz wie o nim wiecej niz ten ktos chce pokazac" , " pani jakby poszła do psychologa, to jemu by pani powiedziała, jak żyć, a nie psycholog pani" i NAJMOCNIEJSZE: "anioł twój cię nie oszczedzi, kiedy
dużo nieprawdy będzie wokolo ciebie"
A najlepszy jest ubaw, jak mogę komuś wyłożyć pokrywajaca sie z moja wersje wydarzeń, ta od
jasnowidza, aby go zdemaskowac. Przez kogoś, kto został niezle wychu***, a doskonale wie jak sie prowadzę, słyszę, ze jestem prostytutka i kurwiszonem.
Już mnie nic nie zdziwi, przerabialam was wiele razy pod najrozniejszymi postaciami,
łajzy! Chociaż... muszę przyznać, ze po raz pierwszy sie spotkałam z oskarzeniem, ze jak sie wspomina kogoś, kto pomaga innym, a nie wyrecza chamicy w przewertowaniu internetu, to jest sie podlym! LOL
Jesteście ostatnimi do dawania rad!
Macie masowo uszkodzone połączenia miedzy neuronami!!!
A tak pewnie stoicie na ziemi, bo nie ma nikogo, kto przebilby te wasze napompowane balony dumy.
Fantastycznie to wam wiele razy przedstawiła stefantastica. Gdyby nie jej inne poglądy... No ale za tamte głęboki ukłon.
Każdemu normalnemu człowiekowi sie gotuje, jak przychodzi do obcowania z takimi polskimi
gąskami!
:D :D :D