Pilneee

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

1-30 z 42
poprzednia |
Może w grudniu ale nie obiecujemy. Porozmawiaj z M co i jak i czy on tez się wybiera z Toba, a nie ukrywam że bardzo bym tego chciała bo już nie moge wytrzymać bez niego. Kiedy będziesz się z nim widział?? Gdzie ten tatuaż zrobiłeś
Mozna podejrzewac ,ze tatuaz zrobil w studiu tatuazy.
Nie prosiłam Cie o komentowanie moich próśb to po 1 a po drugie chyba źle zrozumiałas gdzie zrobił w sensie gdzie na swoim ciele a nie czy w studium czy też w supermarkecie... ehh:/
Wlasnie o to mi chodzilo bys konstruowala zdania porawnie,by bylo latwiej je tlumaczyc na wloski.Cos na bakier jestes z polskim,a wloski nic a nic..Dziewczyny juz sie raz zaplataly w twoj tekst,a ja jak ci przetlumaczylam to nawet nie podziekowalas,Pisz klarowniej i poprawnie buduj zdania ,bo i sami Wlosi by tego nic nie zrozumieli,pozdro
Włosi rozumieją. Trudno mi jest oddac nawet po Polsku to co chce powiedzieć a z Wloskim nie jest tak xle tylko ze gdy potrzebuje szybko to niestety nie mam czasu nad tym zeby myslec i sprawdzac w slowniku czy to bedzie poprawnie. Dziekuje Wam, ze jestescie na tyle kochane i pomagacie:)Przepraszam jesli kiedys nie podziekowałam
Possiamo incontrare a dicembre.Puoi parlare con lui,mi manchi da morire non riesco stare da sola senza lui.Dove hai qesto bello tatuaggio?
???
Forse a Dicembre, ma non promettiamo. Parlaci con M se anche Lui viene con te. Lo vorrei tanto e non lo nascondo perché non resisto senza di Lui. Quando lo vedrai? Dove ti sei fatto il tatuaggio?
Co to znaczy wtym kontekscie co i jak?
To tylko ciekawość poniewaź miałem wielki dylemat jak to przetłumaczyć.
chodzi o to ze ona chce by jeden facet pogadal z drugim czyli to co i jak...A ja sobie poszlam na skroty,sorki
Dziekuje, ze pomimo nie sprecyzowanej wypowiedzi udało się Wam to przetłumaczyc, ale już napisalam sama no i prawie podobnie mi wyszło
gratuluje Agatko..na nastepny raz,dziecino,przyloz sie sama do tlumaczenia wlasnych mysli,ok...
Nie musisz mnie przepraszać. Nie ma tłumaczenia idealnego, bo kaźde tłumaczenie to juź zniekształcenie tekstu originalnego. A tak szczerze to mnie wszystko jwst obojętne... dla mnie to wielka zabawa no i niezła szkoła...
Pozdrawiam robibi
Agata super !
kasiu co ty taka uszczypliwa co???:D
Jeżeli mogę to chciałem cię pozdrowić.
Tylko tyle.
POZDROWMY SIE TERAZ!!!HI HI HI
staram się ale boje się ze mi nie wyjdzie. A zajmuje to dużo czasu. Dzięki jeszcze raz:))
Przepraszam, że źle zrozumiałaś ale to nie było skierowane do Cibie lecz do Kasi z milano.
uszczypliwa?
balona sobie z ludzi robi i tyle
hihi złośliwce nudza się w środku nocy, a tu juz nie ma co tłumaczyć...spoko, ja wam zaraz coś wymyślę;-)
ciebie
Kasiu, pozdrów kolegę, bądź grzeczną Kasią
dobra to ja pierwsza co to znaczy :rovinarsi con la salsedine?
Robibi,czesc:-)
alez ja wiem ja tylko chcialam abysmy sie pozdrowili tak od serca;)
Czyżbyś była zazdrosna?
Io qui ci scrivo ogni sborrata del....P allora qualche volta vorrei salutare quelli che mi sembra di "conoscere" ......
zazdrosna?o co?

a za ta sborrate mam szlaban do konca wrzesnia:-)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie