Jedenego smska na wloski,prosze!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

1-30 z 54
poprzednia |
Myslalalm co innego,ale skorotak sie juz stalo oddalam ci lancuszek prze angelo.wiesz myslalam ze tesrz spedzimy kilkadni i nocy razem ale jest ok pa
Zrobie poprawke bo cos mi szwankuje komp! Myslalam ze nadal cos nas laczy ale pomylilam sie i wiesz,ODDALAM CI LANCUSZEK PRZEZ AGELO,A popro mylalam ze spedzimy ze soba kilka dni i nocy teraz razem jak moj wyjedza.ale to juz przeszlosc
prosze zalezy mi na tym smsie
Bardzo bym prosila zeby mogl mi ktos w tym momogl,z gory dziekuje
chyba nikt ci nie pomoże,poczuli się zniesmaczeni,sory
ehh, no to ja pomoge, choc....

>Pensavo diverso, pensavo che ci sia qualcosa fra di noi, ma mi sono sbagliata e sai, ti ho restituito la catenina trammite Agelo, a proposito pensavo di passare assieme a te un paio di giorni e di notte ora che il mio sta partendo, ma ormai e gia il passato.
to po prostu jest chore,ty kobieto coraz mniej moralne sms tu wstawiasz..rzeczywiscie masz cos z nogami..a nawet wiem co one sa po prostu bardzo szeroko rozoooozooone..niczym wejscie do Lunaparku..ty sie gzisz z kim popadnie? a masz z tego choc pare 'trzy'..dziecko wyeksmitowalas do kraju a sama idziesz wyrabiac kurewska opinie Polkom jako rozkadaczka nog...jako cichodajka,arabeska????Ludzie!!! nic jej juz nie tlumaczcie!!!!A ty kup sobie wibrator,bedzie bardziej higienicznie i sms do wibratora nie bedziesz musiala tlumaczyc tu na forum...u filetowych jeleni..Ale puszczalska!..wystrczy przesledzic jej wpisy..'sypie si'e i to rowno ,idzie z kazdym ,tak ją cipa swędzi!!!!!!NAZWALAM TO PO IMINIU.
marta martus ..dowalilas..tylko krzywde jej tym zrobilas..ona jest chora na pieprzenie powinna sie leczyc,takich sms to ona tu wstawi jescze kope..i co ciekawe ..cholernir jej zalezyzeby byc 'dobrze zrozumiana'przez adresatow owych sms..ciekawe jak sobie potem radzimaga jak masz orgazm to krzycz: godo,godo tzn dochodze, dochodze..a jak chcesz jeszcze to krzycz: ancora. anacora czyta sie anKora...
Dziewczyno miejże troche godności!Śledzę od jakiegoś czasu twoje wpisy i aż coś sie robi!Potem się dziwimy,że mamy taką opinie we Włoszech przez takie jak Ty!Potrafisz robić z tymi facetami te wszystkie rzeczy a języka sie nie potrafisz nauczyć,tylko zaśmiecasz to forum swoją intelektualną sieczką!
eh, wiesz. Jestem tu nowa, przy okazji witam wszystkich, i jeszcze nie pamietam nickow wszystkich notorycznie proszacych o tlumaczenia zdesperowanych "zakochanych" slowianek. A ze mam wolna chwilke i dobry nastroj, to przetlumaczylam. Co ona dalej z tym zrobi to juz. nie moje malpy, nie moj cyrk. Pozdrawiam z Toskanii :-)
mada ty im slij sms,wszyskim tym co chesz sie rżnąć znimi :Ho gran voglia scoprti...Kazdy jełop zrozumie, ze ruchac ci sie chce i na skrzydlach przyleci .GWARANTUJE CI ze zadziala ten magiczny sms ,/sms MAGI....udalo mi sie co? /,nawet na slepego 90m let Wlocha ,przyleci do ciebie w try miga..kolejka ci sie ustwi pod drzwiami dluga od samego lotniska...czartery zaczna nawet przylatywac,zrobisz sie slawna na cale Wlochy,wywiady beda z Toba Maga, w prasie polskiej i wloskiej...Gratuluje testosteronu../mysle.. ze masz lekki wąsik,nie myle sie co?/
MAGA to dla ciebie,specjalnie dla ciebie, niech ci te slowa brzmia w uszach calymi dniami i nocami..
Tańcz głupia, tańcz,swoim życiem się baw !
Wprost na spotkanie ognia leć !
Tańcz głupia, tańcz,
wielki bal sobie spraw !
To wszystko, co dziś możesz mieć... ..a tu sieroto masz linka ,otworz sobie i sie zastanow nad soba i swą corka
ja myślę, ze bardziej niesmaczne jest to, co ty tu piszesz, gaio...
marta zanim cos..to sie wbij najpierw w nicka danej osoby by rzucic okiem kto zacz..to duzo daje do myslenia..ja to to ide po bandzie rowno jak wiem ze mam racje,wtedy daje 'czadu'..he he..ale nie jestem taka zla...a poza tym to witam w naszym gronie zajrzyj tu wieczorkiem..na kawe :D
agatkF..bardziej niesmaczne jest to co ja PISZE, czy to co ona ROBI????..zastanow sie p.f...bo to ona nam Polkom wyrabia opinie puszczalskich ,ja tylko sygnalizuje fakt ze jest tu taka 'nimfomanka' na forum :D jak tam malutka..juz jej lepiej po kuracji?
Tlumaczac wszelkie teksty panienek, ktore pisza smsy swiadczace o tym, ze nogi juz rozlozyly, a nie znaja nawet slowa po wlosku przyczyniacie sie do utrwalenia opinii Polki jako latwej panienki, ktora da kazdemu, kto powie jej komplement. Przeciez gdyby nie wasze tlumaczenia, to te panienki musialyby zerwac ta znajomosc, bo nie bylyby w stanie sklecic nawet jednego zdania. Niektore osoby chyba chca sie pochwalic znajomoscia wloskiego, bo dlaczego tlumaczacza takie smsy? Jak ktos natomiast uczy sie jezyka i prosi o pomoc w wytlumaczeniu czegos, to odzew zerowy...
a mnie to nie obchodzi co i z kim ona robi pod kołdra...moge pomyśleć, ze to głupie chodzic do łózka z kimś z kim nie jest się w stanie porozumieć, ale TO NIE MOJA SPRAWA! ani Twoja...takie pseudomoralizatorstwo nic nie jest warte

...a co do Rutki...odkąd bierze systematycznie prochy - jest ok:-)
Z tej..., jak jej tam musi być niespotykany tlumok. Bardzo wiele smsów zawiera w treści "jutro w parku o 13-tej", "w domu o 13-tej"itp.
Tyle, to najgorszy tępak by sie nauczył, a ona jednak prosi o tlumaczenie. A moze czerpie z tego enegrię? :DDDDDD
ale co najgorsze to, ze nie jest mlodą panienką,tylko dojrzalą kobietą, duzą corcią..i to jest takie żalosne ,ze az niedoprzyjecia..aby tak glupio tanczyc..Mam szacunek dla invalidztwa i wiem z doswidczenia ze invalidzi sa bardzo pobudzeni seksualnie ,ale to sa intymne sprawy.,naprawde intymne!.a ona daje po calosci..zeby chociaz byla sprytna i dawala czesc sms do tlumaczenia...ale nie! Maga chce byc dobrze ZROZUMIANA i wprost proporcjonalnie do wartosci sms 'obsluzona' na materacu..albo w parku o 13 ej..za lewym krzakiem z piatej alejki na prawo.. :D
Ona nie robi tego pod koldra. Mnie tez nie interesuje co ktos z kims robi pod koldra, ale ona sie z tym obnosi. Ona upublicznia to. Informuje wszystkich ilu ma facetow i jak czesto sie z nimi spotyka. Moze prawda jest calkiem inna?
Masz racje gaio.Moim zdaniem trzeba reagowac na takie wpisy,bo inni naiwni tłumaczą to bez opamiętania.
tak?
to w takim razie ilu ma facetów i jak czesto się z nimi spotyka?
ja takich informacji nie zauważyłam
..i to bybylo podsumowanie..nie tlumaczyc naiwnie..tylko z sercem i dusza..tlumaczenie ma pomoc danej osobie a nie nakrecac spirale jej problemow...zrozumcie to! prosze..nie jestem nie wiadoamo jaka..ja poprostu zawsze patrze glebiej i widze wiecej...lubie fiolet i ludzi tu zagladjacych,i tych bawiących tu na stale..ale tacy 'gapowicze' ja zalozycielka postu...to ja wymiekkam..i jade po bandzie,rabie prosto z mostu co mysle..i czekam ,ze i ta osoba zacznie myslec intensywniej nad soba,nie krytykuje Magi personalnie ale tylko jej postepowanie..:D Robi zle i basta!
Wybaczcie, ale wy macie jakąś misje nawracania do spełnienia na tym padole, czy jak? ;D
Skoro nie podobaja sie wam teksty, ktore ktos zamieszcza do tlumaczenia, to po prostu ich nie czytajcie i nie tlumaczcie, to jest tak proste. Nikt was do tego nie zmusza, podobnie jak nikt i nic nie daje wam prawa do tego, zeby oceniac czy krytykowac to, co ktos robi ze swoim zyciem.
Fare un pò i cavoli vostri, no? Eh? ;D
Znów ta zakompleksiona frustratka, urządza żenujące i prymitywne przedstawienie
Wiesz co ja mysle ze sa Ci co o mnie tak pisza niedlezni umyslowo,czytam tu wiele tekstow do przetlumaczenia i nikt nie ma nic przeciwko ale moje maja,to jest chore,skoro nie chca prztlumaczyc to niech sie nie w p.......!
gaio! zal mi Ciebie i chamuj ze slownictem bo mozesz przecholowac
hmm zalowac to chyba powinnas sama siebie, gaio nazywa rzeczy po imieniu, co bardziej pruderyjne panie jak zwykle sie oburzają :D a ja mysle, ze tylko takie slownictwo moze przemowic do tej cichodajki :P
no wiesz, ty nazywasz kogos niedołężnym umylowo ?! ;) to naprawde nie takie trudne zapamietac jedno zdanie- przyjdz do mnie o 13 :D
powiedz mi maga76, pytam tak z ciekawosci, jak to jest uprawiac seks z osoba, ktorej jezyka sie nie rozumie..kiedy pomysle sobie ze kocham sie z moim facetem nie wypowiadajac ani jednego slowa...nie przeciez to nie jest mozliwe!!!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 54
poprzednia |

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka