Jedenego smska na wloski,prosze!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-54 z 54
| następna
no wlasnie juz od tak dlugiego czasu prosisz o te tlumaczenia ze moglabys w koncu wloskiego nauczyc,nie pomyslalas o tym
a po co ma się uczyć ? Przecież kliknie na fiolet i już ma...
no, ale jak z tym facetem jest w lozku to chyba troche ciezko kliknąc fiolet.. ;) mnie interesuje, jak to jest byc w intymnej sytuacji i nie byc w stanie odezwac sie do siebie ani jednym slowem..
z tych wpisow wynika ze nie porozumiewaja sie angielskim ani innym jezykiem, bo inaczej nie potrzebowalby koniecznie tlumaczenia na wloski
nie wiem, może Ci sama odpowie...Ja przeczytałam historię wpisów i jestem wstrząśnięta, prawdę mówiąc.
nie, żebym była przesadnie pruderyjna...nie, żeby mnie obochodziły czyjeś prywatne sprawy, ale... na litość, są jakieś granice, nawet w internecie, nawet jak się nie widzi twarzy ludzi, którzy to wszystko czytają...
Dokładnie, zgadzam się z wami dziewczyny w calej rozciągłości...Poprostu nie może się w ten sposob zachowywc... Potem dziewczyna z Polski (NORMALNA) jedzie tam na wakacje i jakis wydepilowany palant odrazu powiaze pewne fakty i heja! Jedziemy po całosci! " Zapewne to idiotka z Polski, ktora daje dupy na "ciao bella" a co, bedzie fajnie!"... Kuzwa jak tak mozna nie szanowac siebie i swojego dziecka (pozatym mysle, ze ona ma tez meza ale to tak na marginesie)
Może się nie szanuje, ale to od razu znaczy, że trzeba ją ukrzyzować?
Alma, jeśli jakiś palant w tak dziwny sposób wiąże fakty, to znaczy, że jest kompletnym debilem...jeśli wiąże zachowanie Magi z zachowaniem kazdej innej Polki, to wybacz, ale nie świadczy to o nimi zbyt dobrze - nie radzę się z takimi zadawać
...a szanujące się lub nie bywaja i Polki, i Włoszki - więc co tu ma do rzeczy narodowość? to po prostu charakter
agatkaf, a w jaki sposób, można określić jaki kto ma charakter ktoś nie zna dobrze języka?
Dziewczyny, czy wy nie przesadzacie?? Gdzie ona tu piszę, ze daje dupy? W tych smskach chodzi tylko o spotkania... Chyba ze coś przeoczyłam. A nawet jeśli to co z tego? W Gdzie wy żyjecie?

Jest stado takich co robia identcznie tylko maja ten komfort ze jezyk znaja.

Proponuje nie wyruszac z krucjata.
No,po przeczytaniu histori wypowiedzi tejze ...hmm....tzw....Pani, zarowno ja jak i pewnie 90 % czytajacych ten watek zrozumialo, ze ona jednak daje....Stad ten lincz.Poza tym to,czy sie zna jezyk,czy nie, a zachowuje sie tak na obczyznie czy tez we wlasnym ogrodku daje do zrozumienia ze tu o jakas lekka chorobe chodzi...patologia?Nimfomania?Koszmarne przezycia w dziecinstwie?
Naprawde przykro sie robi czytajac takie posty...i na pewno nie tylko rodakom przebywajacym we Wloszech....N/R
Panie moralizatorki!
Moze zamieciecie wokol wlasnej zagrody:)))
ZENADA ten watek.
Same slawy i Dulskie tu widze:)
Dacie sobie czadu i poplujcie na mnie, no wiecie bo prawdziwa cnota krytyki sie nie boi :)))
Ulzyjcie sobie.
Mogę się założyć, że najwięcej krzyczą te co same dają
hmmm skad ten wydepilowany palant sie wziął ? ;)
..chodzi ci o ten wpis powyzej?..przeciez to golym okiem widac,ze to Inf i jego nowy nick do do kolekcji ..erwin ,jagul
ale co Wy przeciwko dziewczynie macie? Nie tłumaczcie jak nie macie ochoty a od durnych komentarzy sie powstrzymajcie. Po co to?
Nie pamieta krowa jak cielenciem byla:)))
Mozna by tak skometowac wszystko:))Co na tym watku napisane zostalo.
Ale nie chbabym tym orazila wiekszosc...
Niestety takie mam wrarzenie... a tego wrazenia nie dacie rady odebrac nawet najbardziej wyzwiskowymi postami.
Ogni tanto e bene stare in silenzio:)
Bo nasze slowa wyrazaja nasze mysli, a glodny ma chleb na mysli.
Wiec uwazajcie zeby wam nikt w myslach nie czytal, panie "nie dajace":))
Uszanujcie slabosci......
Ale wiecie ja nie z takich:))))))))
Oczywiscie, ze taki gosc jest totalnym debilem i nie zaczynasz z nim nawet rozmowy: fakt. Ale skad mozesz wiedziec CO tak NA PRAWDE mysli o Tobie Twoj rozmowca? Przeciez nie wyczytasz prawdy z jego mysli. Mozesz jedynie obserwować i miec nadzieje, ze gosc Cię na prawde szanuje i nie robi przed Tobą szopki... Juz abstrahujac od Magi... jest wiele dziewczyn z Polski, ktore doslownie na "ciao bella" maja, brzydko mowiac, ksiel w majtkach więc i trudno sie dziwic krazacym potem stereotypom... Ta sytuacja jest z jednej strony chora ale z drugiej na pewno przykra. Co do Magi..oczywiscie ma prawo robic z własnym zyciem co chce i nikt nie ma prawa tego komentowac do momentu az robi to PRYWATNIE, w sytuacji takiej jak ta, kiedy dziewczyna publicznie, wszem i wobec, odsłania spora czesc swojego zycia intymnego, osoby, ktore to czytaja maja prawo odniesc sie do tej czesci i jak najbardziej to potepic lub pochwlaic. Autorka upubliczniajac swoje sms sama daje innym do tego prawo... zreszta trudno sie dziwic negatywnym opinia w momencie kiedy zachowanie tej Pani az razi po oczach i poprostu zadaje smiertelny cios wszystkim zasada moralnym, a kolo czegos takiego trudno "przejsc" obojetnie...
Palant sie wzial z przyplywu emocji ;) :D
Ze co? Ze ja to niby inf. :D?? ;)
to bylo o 'niesmaczonej'..
Zdania sa podzielone, a wiec proponuje aby te osoby, ktore dobrze znaja wloski przetłumaczyły kilka szablonowych zwrotów dla tej..., jak jej tam... np.
- kotku, czekam o 13 w domu
- Francesco, czekam o 13 w parku
- mario, kocham cie, nie moge spać
- kochanie, dziecko wyslalam do kraju- nie bedzie nam przeszkadzać.
- Marco, chce oddac łancuszek
- renato, meza nie ma, czekam na ciebie
i temu podobne teksty. Laska niech sobie ponumeruje, zapisze polski tekst na scianie (najlepiej tam gdzie nachodzi ja tęsknota), tlumaczenie na wloski niech zapisze w tel. i wszyscy zadowoleni. Ona... jak jej tam... odpowiedni tekst wybierze sobie zgodnie z potrzebą (spełni swoja misje), a gorliwe tlumaczki nie beda musialy kilka razy tlumaczyc tego samego teksu.
almanegra za bardzo koncentrujesz sie na tym co wydepilowany sobie o tobie pomysli, a co cie to tak naprawde obchodzi? najwazniejsze ze bedziesz postepowala zgodnie z wlasnymi zasadami i chocby 99% populacji polskich kobiet bylo cichodajkami to nikt o tobie tak nie pomysli dopoki sama nie bedziesz sie tak zachowywala, mi to juz wisi co sobie wlosi mysla o kobietach z tego czy tamtego kraju, ja taka nie jestem wiec mnie szanuja i klaniaja sie w pas,..jutro jednemu wydepilowanemu podrzucam buciki do wypastowania :D
Masz racje! :D
Poprostu troche irytuje mnie to wszytsko, ale w koncu o mnie nie maja prawa tak pomyslec bo i nie beda mieli powodu :D A jak wydepilowany bedzie za bardzo nachalny to w pape i bedzie po sprawie ;) Nastepnym razem chlopak dwa razy pomysli zanim cos zrobi ;]
Temat przeniesiony do archwium.
31-54 z 54
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Życie, praca, nauka