Trzy zdania na polski

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

1-30 z 34
poprzednia |
Myślę że wiem mniej więcej o co chodzi ale chcę się upewnic ;) Co znaczy:

Sembra che questi giorni non passano più. Ma da te quando incomincia la scuola? Non vedo I ora di vederti.
wydaje mi sie ze te dni nigdy wiecej nie przemina/skoncza sie.A kiedy dla ciebie rozpoczyna sie szkola?. .nie moge sie doczekac kiedy cie zobacze..////u nich szkola jest od 8 wrzes
Sembra che questi giorni non passano più. wydaje sie ze te dni/do ujrzenia cie/ nie przemijaja..w sensie ze czas mu wolno płynie..hehe
sembra che questi giorni nn passano mai.ma li da te quando è che iniziano le scuole.nn vedo l'ora di vederti.
odwrotnie Emra..zakochana jestes??czy spisz juz..przed kompem..ejlaaaa! heheheheeee
ale co odwrotnie Gajo?jeszcze nie spie,mam w domu osobe,ktora mi rompe ,nawet nie moge o milosci pomyslec
to wywal tego rompicoglioni i fundnij se jamnika..bedzie ci co wieczor stopy lizal i patrzył milosnie woczy..i kuzwa! nigdy nie zdradzi...
Hehe ii okazuje się że kompletnie źle go zrozumiałam ;p Dzięki wielkie :)
ty jej na wloski przetlumaczylas..a ona chciala z wloskiego na polski...sie upewnic czy dobrze chlopaczka rozumie..
ach powiedz powiedz co zrozumialas???powieeedz bo nie zasne...
no chyba wywale tego rompicoglioni,bo juz nic z tego nie rozumiem,nie wydawalo mi sie,zeby to napisal wloch..
gaio to dobry pomysl z jamnikiem..wyslucha kiedy trzeba,umie milczec patrzy milosnie w oczy,doceni to,co mu w miske wlozysz
Wrzesien nie pasuje mi zeby przyjechać, kiedy zaczyna sie szkoła u ciebie? Mam nadzieje ze cie zobacze :D heh troche inaczej ;) Całe szczęście że są tu takie osoby jak Ty ;)
no to kiedy mu pasuje ten przyjazd,chcialby cie zobaczyc,ale jest twoja szkola i mu nie pasuje...ma mandalo in quel paese
emra teraz daj kochanie jej to na wloski..nich ci ten RompiRomeo pomoze..
Pewnie denerwują was te moje ciągłe prośby o przetłumaczenie raz na włoski raz na polski, ale poprosze raz jeszcze ;) Jak napisac: Prosze, napisz mi kiedy plaujesz przyjechac i na ile. Szkoła sie zaczyna tu 1 wrzesnia. Licze dni kiedy cie zobacze. Umowiłes sie z Kri?
nie,nie to,ze nas denerwuja tyle,ze nie wiem kto jest kto
-dimmi quando vieni e quanto vorresti rimanere.le scuole qui iniziano il 1 settembre.sto contando i giorni dalla tua partenza e momento che ti vedrò.ti sei messo d'accordo con la kri?

no to wychodzi na to,ze ja dobrze zrozumialam
ok,ja jej dam wszystko,ale ten wloch mnie po prostu wkurza
A więc w czym problem? Ja chętnie wszystko wyjaśnię ;)
pokaz mu ze jestes rozloszczona..oni tego nie lubia...pojdzie sobie...
ja bym chciala,zeby on przyjechal do ciebie.nie wiem czy to dla niego problem ta szkola czy dla ciebie.bo jak dla niego,no to kochana
gaio mnie wkurza ten wloch od papatitii
Hm, dla mnie ta szkoła to nie jest duży problem ale napewno utrudnienie w pewnym stopniu bo teraz mam wiecej czasu wiec mogłabym poświeceć mu więcej uwagi. Emra gdybyś go poznała zapewne zmieniłabyś zdanie bo to super chłopak ;)
ok ok
papatitti..ale Wloch nie jest wporzadku bo sobie nie zaplanowal tego czesniej..ok pracowal by zarobic na wyjazd..ale aby kupic bilet lotn.w dobrej cenie to trzeba minium 4 tyg wczesniej go zaplacic...wiec chyba samolotem ci nie nadleci..i widze ze nie mial co robic pod koniec wakacji to sie wybiera do ciebie i teraz sie pyta kiedy ty masz szkole..?Oni maja od 8 wrzes.Nie ma nalezytej organizacji tak powaznej eskapady..znajdz mu cos do spania..a nie tylko piszczysz ,ze sie cieszysz..Przelec po hotelach sie i o ceny popytaj albo kwatere prywatna mu znajdz...Ulatw mu pobyt..znajdz cos taniego..
eee literowki..ale da sie zrozumiec..sorki..mi to szkoda tego Wlocha..ty nie rozumiesz co on pisze..nic mu nie ulatwisz nie zroganizujesz..on ciezko pracowal po to by kase na hotel wywalic? ech wy mlodzi..kase latwo jest wydac a ile potu go kosztowalo by ja zarobic...lepiej forse w kieszeni zostawic..rusz sie jutro i zalatw cos..jak juz chcesz miec wloskiego amore...:D
ej nei wiem co z tym 8 wrrzesnia bo mój ma od 14 września...? a też planuje wpaść na początku, i jakoś sobie poradzimy, pierwsze tygodnie nie są takie ważne :P
a z biletami nie przesadzajcie. sa preceiz autobusy i pociągi, prawda?
14 wrzes to jest niedziela to nie, moze od 16 wrzes ..szkola srednia moze miec tydzien pozniej ci z gimnazjum..ja nie wiem ile ten chloptaś ma lat..mlody jest chyba baardzooo
mialo byc 15 wrzes.poniedzialek..sorki
że mój czy jej?
mój młody bardzo, ja też młoda, ale nam to nie przeszkadza... są małżeństwa co od gimnazjum albo i wcześniej razem, u nas tyle że ta odległość no ale jakoś się trzyma, a on bardzo poważny jak na swoje prawie 18 lat ;)
:D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego