Pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-51 z 51
| następna
In luglio io sono partito in vacanze in Spagna in mcampo con amico. Sono stato a spiaggia dove io vprendere il sole e noutare il mare. Sono cammino in bar. Sono stato in Barcelona e visto molto manumento storcio. In agosto sono stato e casa.

??
napisales mniej wiecej tak:
w lipcu odjechalem na wakacje do hiszpanii, do\na oboz z przyjacielem, bylem na plazy gdzie ja opalac i plywac morze.
jestem idę w barze. bylem w barcelonie i widziane duzo zabytkow. sierpien bylem i dom
hmmmmmmm a mogl bys mi poprawic mniej wiecej bo jak widzisz kiepski jestem z Włoskiego :]
jestem kobieta osiołku :P
to idz poczytać cos to sie podciągniesz zamiast latać po barach i dyskotekach :D
:(
Ho trascorrso le mie vacanze in Sapgna a luglio.Sono andato in spiaggia,ho nautato nel mare.Le sere sono andato ballare con miei amici una discoteca Me piaciuto la finale di calcio Euro 2008 quando vinta la Spagna.Ho festeggiato con miei amici e altri Spagnoli la victoria squadra nazionalita di Spagna per le strade...... to poprawi dla Mlodego...?
dobra juz widze literowke..Spagna...
moze ktos mnie skorygowac bo Mlody Czlowiek siedzi tu od 18 ej..i czeka..jak na szpilkach...:D
elgasmg..zdecydowalam wiecej napisac o pilce..euro 2008..bo ty facet jestes..zeby nauczyciel sie nie zorientowal.. z reguly i tak pilka wszystkim przeslania wakacje..o barach nic nie pisalam..bo troche obciach w mlodym wieku chodzic po barach..ile masz latek, mozna wiedziec?
A luglio sono stato in vacanza in Spagna al campeggio assieme al mio amico. Andavo in spiaggia a prendere il sole e a nuotare in mare. La sera andavo al bar o in discoteca. Sono stato a Barcellona e ho visto tanti monumenti storici. Ad agosto sono rimasto a casa.
16 :p
Molte grazie
przekrecilam twego nicka sorry
A luglio ho trascorso le mie vacanze in Spagna Sono andato in spiaggia,ho notato nel mare.Durante le sere sono andavo spesso con i miei amici in discoteca Mi e piaciuta la finale di calcio Euro 2008 quando ha vinta la Spagna. Ho festeggiato con i miei amici altri spagnoli la victoria della squadra nazionale spagnola usbendo e gridando per le strade della citta.. .. Mlody juz jest poprawione..pewna piatka..
gaio - to nie jest poprawnie napisane - sorki. ja tez nie jestem asem ale ...
nautando...plywalem..popraw..!!
ho nuotato nel mare

uscendo
ok ale to specjalnie ..zeby nauczyciel sie nie zorientowal...
uscendo e gridando per le strade
dobra we dwie poprawicie napewno dobrze bedzie...ok Mlody tez orlem nie jest i jak nagle bedzie tip top..powinien byc choc 1 blad...a jak nauczyciel zna to forum????Mlody to wpadles!
zawsze moze powiedziec nauczycielowi, ze sie specjalnie przylozyl:))

jeszcze jedno città (akcent na koncu), moglby np o tym "zapomniec":)))
Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna

»

Solo italiano