Co za element,kochankow na prawo i lewo-a pozniej sie dziwia,ze o Polkach mowia,ze ...
Masz meza,a co miesiac prosisz o tlumaczenie sms-ow na wloski-nie wstyd Ci . Jeszcze po roku pobytu we Wloszech 1 zdania nie umiesz skleic-ucz sie jezyka zamiast z kochankami sie umawiac-a maz wie ,ze wypisujesz wszedzie z Wlochami .
maga76-Sty 2008, 12:49 odpowiedz
Witam wszystkich! Mieszkam Tu w Bolognii od nie dawna! Wiec nie znam jezyka,mieszkam z mezem
A juz w czerwcu prosilas o sms po wlosku
maga76-4 Cze 2008, 18:11 odpowiedz
pliss prosze jeszcze jednego smska na wloski! Ty kochanie jestes calym moim zyciem,ale mam obawy bo nie jestes juz tym samym mezczyzna co poznalam.W sobote i w niedziele bylam sama,jest mi przykro!Napisz szczerze czy kochasz mnie???
maga76-9 Cze 2008, 08:55 odpowiedz
Bardzo Cie kocham,potrzebuje Cie! Jestes miloscia mojego zycia.Bardzo juz tesknie za Toba.Spotkamy sie w srode o 14tej
maga76-12 Cze 2008, 17:25 odpowiedz
Jednego smaska pliss! Kochnie moze bede miala dzisiaj chwile wolnego tak okolo 20tej,bedzie ci pasowalo czy nie?
maga76-18 Lip 2008, 14:37 odpowiedz
Czekam na Ciebie u mnie w domu
No popatrz,fajne zycie-prosisz o tlumaczenie na wloski zeby zaprosic kochankow do domu - a w miedzyczasnie co robi maz-haruje na Ciebie
maga76-30 Sie 2008, 19:31 odpowiedz
Super by bylo,jest nam ciezko bo tylko maz pracuje!
A jak Wloch sie zabawil i mu sie znudzilas-to teraz jeczysz,zeby Ci takie tlumaczyc
maga76-27 Sty 2009, 17:30 odpowiedz
Bardzo prosze o przetlumaczenie.Powiedz dlaczego zostawiles mnie?
maga76-27 Sty 2009, 18:06 odpowiedz
Mozesz mi prztlumaczyc jeszcze tylko jednego smska? Mam nadzieje tylko ze jestes szcesliwy,tego Ci zycze! a i jeszcze jedno kochalam Cie ponad zycie!!!
Ludzie,wstyd,wstyd,wstyd-przestancie tlumaczyc sms-y takim osobom,ma meza i corke a caly czas zdradza,moze Twojemu mezowi wrzucic na maila Twoje wpisy,ale by sie cieszyl,on pracuje a Ty sie bawisz-pozdrowienia dla Twojego cornuto