Tlumaczonko!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Hej,witam ponownie wszystkich! znowu zagladam do was bo mam ogromna prosbe! tym razem to taki tekst:

Dzien dobry
Do listu dlaczam kosztorys i forma zaplaty za domek. Planowany termin dostawy to 4 - 6 tygodni od terminu pierwszej wplaty.
Cena domku: Oriental 4 o grubosci scian 28 mm = 2644 €
Cena transportu z Hiszpani do 47843
Misano Adriatico provincia de Rimini (RN) Italia = 520 €

Domek dostarczmy w zapakownay w pakiecie z wszystkim niezbednym czesciami oraz z instrukcjami do montazu. Drewno nie jest pomalowane , po zmontowaniu malujemy calosc.

Forma zaplaty :
50% przy rezerwacji domku
50% gdy wyslemy go do Wloch.

Po zaakceptowaniu kosztorysu, prosze o odeslanie go wraz na nasz adres email badz faxem wraz z dowodem wplaty abysmy mogli rozpoczac realizacje zamowienia.

Dziekujemy i pozdrawiamy
Grupo Tene S.L. España

To tyle!!
Mam nadzieje ze znajdzie sie tu jakas dobra duszyczka i mi pomoze!!

Dziekuje i pozdrawiam ze slonecznej chodz zimnej jak narazie Hiszpanii
ps! nie trzeba tego tlumaczyc slowo w slowo... chodzi tylko o to zeby mnie klientka zrozumiala....
proszeeee :)
Buongiorno,
allego alla lettera il capitolato e modalita' di pagamento per la casetta. Il termine programmato di consegna e' di 4 - 6 settimane dalla data di primo pagamento.
Prezzo casetta: Oriental 4 con spessore pareti di 28 mm = 6.644,00 euro
Prezzo di trasporto dalla Spagna fino a Misano Adriatico (WOW! NIEDALEKO ODEMNIE!!), provincia di Rimini, c.a.p. 47843, ITALIA = 520,00 euro.

La casetta la consegnamo imballata ed impacchettata con tutti i necessari pezzi ed istruzioni di montaggio. Il legno non e' verniciato, va verniciato totalmente dopo il montaggio.

Modalita' di pagamento:
50% prima della prenotazione della casetta
50% all'invio in Italia.

Dopo l'accettazione del capitolato, preghiamo di riinviarcelo al nostro indirizzo email o via fax insieme ad attestazione di pagamento affinche' cominciamo la realizzazione dell'ordine.

Ringraziamo e rivogiamo cordiali saluti.

Grupo Tene S.L. España
dziekuje bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem Twoja fanka od dzis :P

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka