PROSZĘ O POMOC!!!! TŁUMACZENIOE Z WŁOSKIEGO

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Proszę potrzebuję to na niedzielę!!!

Alessandra e una ragazza tedesca, di Berlino. E molto gentile e simpatica. Ora lei abita a Milano, ma solo per tre mesi, per lavoro. La mamma ed il papą di Alessandra abitano e lavorano a Berlino. Alessandra e molto sportiva: gioca a tennis e a pallavolo e fa joga. Suona anche il pianoforte, ma non molto bene. Qualche volta guarda la televisione: lo sport e molti film. E poi ama la natura: quando ha tempo fa lunghe passeggiate. E naturalmente ama anche gli animali, soprattutto i gatti. parla inglese, francese, italiano e tedesco. per questo viaggia molto per lavoro: spesso e a Parigi, a Londra e a Milano. Alessandra mangia volentieri la pizza e i dolci, ma quando fa la dieta mangia solo insalata.
tu na forum nie odrabia sie lekcji za leniwych uczniow..sprobuj sama,ktos ci poprawi..a propos niedzieli to ta jest za 50 min ...' jeleni na expres' tu nie znajdziesz
właśnie tłumaczę, jak skończę wyślę tłumaczenie i ewentualnie mnie poprawicie:)
Alessandra jest Niemką, mieszka w Berlinie. Jest bardzo ładna i sympatyczna. Obecnie mieszka w Mediolanie, ale tylko przez trzy miesiące, ze względu na pracę. Matka i ojciec Alessandry mieszkają i pracują w Berlinie. Alessandra jest bardzo wysportowana: gra w tenisa i siatkówkę i uprawia jogę. Gra również na fortepianie, ale nie bardzo dobrze. Czasami ogląda telewizję: sport i wiele filmów. Oraz……… ? Kocha naturę: kiedy ma czas idzie na długi spacer?. I oczywiście kocha zwierzęta, szczególnie koty. Zna, mówi po angielsku, francusku, włosku i niemiecku. Dużo podróżuje przez swoją pracę: często do Paryża, Londynu i do Mediolanu. Alessandra spożywa chętnie pizzę i słodycze, ale gdy jest na diecie je tylko sałatki.

nie wiem czy tłumaczenie jest poprawne, tam gdzie mam problem jest widoczny znak zapytania, ale nie jestem pewna całości :). Z góry dziękuję za pomoc.
Jest bardzo uprzejma i sympatyczna.....Gra również na fortepianie, ale niezbyt dobrze......Czasami ogląda telewizję: sport i wiele filmów.Nastepnie../w domysle ona/ kocha naturę: kiedy ma czas idzie na długi spacer?
ladna to by bylo :carina zas gentile oznacza mila uprzejma grzeczna ukladna..mozesz tez wstawic MILA..ide spac :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie