Czy ktoś pomoże ? To bardzo pilne !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-33 z 33
| następna
pisalam ci kiedys ze jest tu taki progrqm Tv..o zakochanych...Facet nie mial odwagi powiedziec dziewczynie co czuje do niej..zapraszano wiec i ja do studia...Wloska TV ..specjalisci od tego programu znajda ci ja..i jesszcze kase od nich dostaniesz za uczestnictwo...Nie boj sie 'swiatel'..Idz na calosc..jak nazywa sie ten program to nie pamietam...|Moze ktos z forowiczow podpowie
Nie wykluczam takiej wersji..., ma ręce i nogi ale... Chyba nie dość dokładnie czytałaś pytania, które Ci zadałem. Chyba, że zakładasz, że Ona kłamie pisząc o kilku miesiącach zastanawiania się itd...
Gdyby mi nie zapadła w pamięć, to nie szukałbym Jej... Co do Twoich pomysłów, to już chyba pisałem Ci, że nie ma takiej możliwości, żadne cuda medialne itd. nie są możliwe...
dala ci pokretne wytlumacznie czemu nie odpisal od razu..a ty jej slowa rozkladsz na czynniki pierwsze..to mozesz zrobic w prypadku Polki ale nei Wloszki i tlumaczenie sa zawsze ubrane w przyjmna podkolorowana otoczke....zwykle pustoslowie..powiedziala /napisala tak ot, z uprzejmosci..sęk w tym, ze po co odpisywala???..na tym sie skoncentruj..napisala Ci ,ze z ciekawosci...ze sobie... z kims pokoresponduje..dla zabicia czasu...z cudoziemcem...No bo co odpisywala po co?..zadnych informacji nie posaidala.. Jedynie wlasna proznosc nai kierowala?Wlosi tacy sa,do faceta omylkowo zadzwoni kobieta..pomyliwszy numer komorki ,sa tacy co juz nie odpuszczaja! zaczynają gadke... zaczyna dzwonic czasem..szukaja gadki co dzien, zadają pytania udają uroczych i szarmanckich ..taki ci potrafi i do twego miasta oddalonego o 700 km..zjechac..by cie osobiscie ujrzeci i prawic komplementy ..rozpatrywac twe problemy...No tak Wlosi maja..sa inni niz my, to co tu sie dzieja w tematach damsko meskich takie rzeczy ze mi sie czasem w glowie nie miesci...mam podawac wiecej przykladow?
31-33 z 33
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa