kto mi przetlumaczy

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-58 z 58
| następna
*czytam
szukaj pracy na Polnocy ,nie na Poludniu na ..szybciej znajdziesz a tak ci gostek oferuje zastepstwo na 1mies..jest sporo ogloszen o pracy dla badante w sieci..ale nalezy byc SZYBKA/odzew/..i NA MIEJSCU ..i cala filozofiaszukania pracy w Itali
myslisz,ze jestes jedyna, dla ktorej pieniadze nie sa najwazniejsze? Masz szczescie,ze wiedzie Ci sie jak wiedzie i bardzo dobrze- mnie przynajmniej to cieszy-ale prosze Cie jedynie bys nie obwiniala ludzi za to,ze w Polsce nie moga znalezc pracy. I tak juz sa wystarczajaco zdolowani sytuacja i...pogoda....
i nie chce za wszelka cene byc gora? jezu jaka nadinterpretacja tekstu czytanego O_O w glowie sie nie miesci :D i kto to ma nadmuchane ego? kazdy sadzi wedlug siebie.
szczegolny przypadek....a jednak nie zrozumialas.
ze co??? ja obwiniam ludzi, ze znalezs pracy nie moga? haha :D na tym forum zawsze bylo dziwnie, utwierdzam sie jeszcze bardziej w tym przekonaniu, wy tu chyba kolezanki naprawde cos palicie :) a jak napisze, ze mam blady tylek to jak to zdanie zinterpretujesz?
jakos mnie nie przekonalas, ze cieszy cie moje dobre samopoczucie :9 wyczuwam fasz i zazdrosc jednak mimo wszystko :D pozdrawiam i nie palcie juz tego swinstwa dziewczyny ;)
prosze nie kloccie sie a w polsce to kiepsko z praca chodzi o stala tozadkosc dadza na 3 miesiace okres probny apotem wypad na bezrobocie a jak ktos dostanie staz to 6miesiecy i nieracza przedluzyc tak to jest jak jest jakas oferta to p[potem CV multum na biurku i takpolowe ztego nie czytaja
spoko spoko pogadajmy o czymsinnym tyle ze nie o pracy moze o kiepskiej zimnej pogodzie jaka jest obecnie w polsce
... 'w Polsce to kiepsko z praca chodzi o stala to rzadkosc dadza na 3 miesiace okres probny a potem wypad na bezrobocie' ...tak samo jest w Itali kochana moja..povere badante... daja im 2 tyg probne a potem po 3 tyg czy 1 mies wywalaja na ulice bez wyplaty...ludzie po studiach Wlosi ..pracuja 1..lub 2 mies i potem wypad na bezrobocie..na pol roku zanim sie trafi nastepna oferta...Nie oszukujmy sie duzo rozmawiam z ludzmi..to wiem..
ok rozumie wporzadku zreszta kiepsko to jest chyba wszedzie
zimno i w Itali..juz 2 dni leje deszcz/gory/..wyciagnelam jesienny obuw i paltocik heheh
na depresje to polecam dziurawiec..w zielarskim polskim sklepie sa i tabletki z dziurawca..nie tylko herbataka:..już w XVI wieku sławny lekarz Paracelsus nazywał dziurawiec "arniką dla nerwów". / a propos ARNIKI..masc z arniki rewelacyjnie goi usta po peknietej opryszczce..oczywiscie po wczesniejszym leczeniu kremem antywirusowym np Hascovirem/ :D
jak to? a u mnie cieplo i nie pada :P
dzis w polsce ja z poludnia polski ale zimno 10 stopni ciepla i deszczyk jutro ma byc 9 stopni najcieplej bylo 24-25 wrzesien wygladalo na babie lato a dzis zimno i raczej niezapowiadaja prognozy ocieplenia
a na rozgrzanie pije mala czarna
alogarf moze u icbie cieplo lae umnie zimno a grypa panuje bo oblazenie osrodkow zdrowia ze hej katary kaszle itp
domyslam sie ale cche miec pewnosc co znaczy buonanotte domani e il mio onomastico mi piacebbere molto che tu staresti qui con me
dobranoc jutro moje imieniny,byloby mi milo gdybys byla tu ze mna
Grazie
za tlumaczonko milo to bybylo ale nie da rady :-) chwilowo wyjechac imieniny kiedys tam urodziny
a rafałom michałom i gabryjelom wszystkiego naj naj bo maja imieniny jak mnie pamiec niemyli :-) jutro jedni mja imieniny moje sa w niedziele i tak co rok
mniejwiecej rozumie ale dla pewnosci kto mi przetlumaczy :-)

scusami ma ho avuto dei problemi ma non dimenticato percio ti auguro di festeggiare per altri cento anni il tuo onomastico magari qualcuno insieme a me ti voglio bene
scusami ma ho avuto dei problemi ma non dimenticato percio ti auguro di festeggiare per altri cento anni il tuo onomastico magari qualcuno insieme a me ti voglio bene/ wybacz mi ale mialem pewne problemy,ale nie zapomnialem,wiec zycze ci 100 lat swietowania Dnia Twoich Imienin oby tylko razem ze mna,kocham cie
dało bysie to przetłuamczyc na włoski ?

Los czasem rozdziela bliskich sobie ludzi, żeby uświadomić im, ile dla siebie znaczą.

pilnie jedno zdanie

powiedz mi gdzie i u kogo i za kogo kto to jest?
w polsce tez sa swieta bozego narodzenia
buon domenica adesso sto abbastanza bene grazie tu cosa fai hai finito di lavorare
Cytat: annaaa25
buon domenica adesso sto abbastanza bene grazie tu cosa fai hai finito di lavorare

Dobrej niedzieli.Teraz czuję się wystarczająco dobrze,dziękuję.Ty co robisz,skończyłaś pracować?
krotkie na włoski

jedno zdanie krotkie na włoski

powiedz mi co bylo powodem ze byles w szpitalu czy to cos powaznego ?
Temat przeniesiony do archwium.
31-58 z 58
| następna

« 

Brak wkładu własnego