POLAK + WŁOSZKA

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 71
mialo byc: badzcie ostrozne..
"Siedź cicho"? Zacytuj, proszę
...radziles gentelmeniku .. he he.... pomilczeć..a gdzie zes ty zobaczyl 'ostra krytyke'...nic ostrego nie bylo normalna spokojna rozmowa wrecz z usmiechem na twarzy i to wszystko...to forum do dyskusji...zamiast radzic pomilczec, sam sobie pomilcz..
juz mi sie nic nie chce na tym poscie pisac .. nudy,flaki z olejem tu obydwaj macie ..dwoch wzajemnych lizod...w;..jeden kadzi drugiemu i nie daj Boze miec odmienna opinie..
:D
no dwoch zniewiescialych ehm ehm roomantykow mamma miaa ;)
wlasnie takich facetow kobiety omijaja zwykle szerokim lukiem ;)
ej! bo odstraszycie jedynych przedstawicieli plci meskiej na tym forum!!!!!!!
Słowa mojego faceta, włocha.
"Wiesz dlaczego włosi wolą Polki?
Bo 95 % włoszek to stronze. Polki są ładniejsze, są madrzejsze i ich horyzont intelektualny nie konczy się na torebce od LV."
moj mowi dokladnie to samo ;) tylko polaczek, ktory przyjechal tu na wakacje i zauroczyl sie jakas wloszka na plazy nie mrozumiejac dodatkowo jej oczystego jezyka moze powiedziec, ze Polki nie dorownuja im uroda czy tym bardziej intelektem..moj Boze...
[wpis usunięty]
Mam nadzieje chłopaczku, że to nie było do mnie ;]?

A wracajac do tematu, znam parę włoszek, które są generalnie bardzo sympatyczne i ładne, ale zdecydowana większość Pan niestety na prawde nie jest zbyt oczytana. Podobnie zresztą jak włochów. Nie ma co sie czarować :D

Pozatym zabawne jest to, ze nasi Polscy chlopcy sa oczarowani panienkami o oliwkowej skorze, nie majac pojęcia o tym, ze szanse zdobycia takowej panny są minimalne, bo ona raczej wysoko ich nie ceni, majac za glupków, złodziei i pijaków. Nie wszstkie sa oczywiscie takie, ale niestety zdecydowana wiekszosc społeczenstwa jest zdecydowanie uprzedzona i same dobre checi nie sa w stanie zmienic, przynajmniej jak narazie, tego toku myślenia...
ojejku nie trzaba bylo zakladac nowego konta, doprawdy.. czegos sie wstydzisz zakompleksiony niedojrzaly marzycielu? to w sumie nic zlego tak sobie marzyc, snic na jawie, ale czas najwyzszy chyba dorosnac chlopie co?! koledzy w twoim wieku juz maja rodziny, dzieci, a ty sie wciaz miotasz! bieddactwo...
a dziwisz sie, ze tak wlasnie o nich mysla?! ;)
co do tych pijakow...w Polsce to normalka wiezc samochodem swojego pijanego, wroooooooc - zalanego w trupa faceta, meza po imprezie..ot takie spoleczne przyzwolenie i akceptacja, normaaalka - jak pic to na umor i nie ma ponoc w tym nic zlego, tak mowia... mi sie nie zdarzylo nigdy mojego meza zalanego w 3 d*** za przeproszeniem...
skoro jestes taki mundry i inteligentny...... a zreszta mi tez juz sie nie chce pisac w tym watku dla zniewiescialych, nie dajacych sobie rady w zyciu jakis pokreconych panow. addioo
*nie zdazylo mi sie wiezc-mialo byc
Taaa, to forum zostalo opanowane przez jedzowate jedze. Czy jest na to jakas rada?
jedzowata jedza
:D?

a coz to takiego ;]?
Tak sobie myślę, że popełniłem błąd, że w ogóle cokolwiek kiedykolwiek tu napisałem. Nie wiem na co liczyłem, ale widzę, że nie było warto. Nie do końca zrozumiałem też o co chodzi z tym zakładaniem nowego konta. Ale widzę, że faktycznie coś tu jest usunięte... W każdym razie żegnam. Czas powrócić do matematyki... I gratuluję subtelności w wyrażaniu swoich krytycznych opinii. Życzę powodzenia.
Setius szkoda ,ze nie podales jakiegos kontaktu gg czy maila..napisalbym ci gdzie popelniles blad..maly blad..raczej nie ty..ale ktos inny ci nabruzdzil na poscie..mowiac poetycznie 'skalal twa swieta niewinnosc'..pozdrawiam...:D
no wlasnie na co liczyles? :D
a z tym nowym kontem to bylo do infa jak juz
No, nie mialam na mysli Ciebie, Alma ;)
Jedzowata jedza to taki gatunek czarownicy, ktory uprzykrza ludziom zycie i se la gode ;)
faceci podobno kochaja jedze :D wiec lepsza jedza niz potulne ciele :D
Ta...tylko ze swiat nie sklada sie tylko z tych dwóch przeciwienstw.
a ja byłem z Włoszką przez 1,5 roku i przeszkodziła nam tylko odleglość, bo niestety nie mogłem się przenieść do Włoch w tym czasie. czy różnią sie od Polek..myślę, ze nie..
Mamy jednak przewagę nad Wlochami jako mężczyźmi - potrafimy dbać o kobiety...ale Włoszki niestety o tym nie wiedzą, sa zbytnimi prowincjolistkami by spróbować związku z obcokrajowcem.
nastepny.... co zlozyl konto w polowie sierpnia i az 2 miechy sie namyslal co by napisac...? buuuuuuu
gaio 20 Paź 2008, 14:21 odpowiedz
juz mi sie nic nie chce na tym poscie pisac .. nudy,flaki z olejem tu obydwaj macie ..dwoch wzajemnych lizod...w;..jeden kadzi drugiemu i nie daj Boze miec odmienna opinie..
Ty nie jesteś beznadziejna, Ty jesteś nieszczęśliwa...
gaio, pewnie się zdziwisz, ale niektorzy ludzie mają też życie poza forum, partnera, przyjaciół, karierę itp i nie przesiadują tutaj 24 h na dobę. Ale co ty możesz o tym wiedzieć? Twoje życie toczy się wokół forum. Twoim największym celem jest tropienie rzekomych troli. Wiemy, dlaczego tak ich zwalczasz. Nie chcesz mieć konkurencji, chcesz być jedynym trolem tego forum. Gratuluję aspiracji
Sądzę, że nie popełniłeś błędu pisząc tutaj cokolwiek i kiedykolwiek, tylko popełniłeś błąd zwracając uwagę na złośliwość zbędnych komentarzy... Mnie osobiście bardzo pomaga wymiana poglądów z kimś, kto zostawia "odcisk ludzkiej stopy" w świecie bezkresnej głupoty. Mam nadzieję, że i ja doznam tego czego Tobie udało się doczekać, a mam wrażenie, że mogłaby to być Włoszka ponieważ niedawno coś sobie uświadomiłem... Włoskie kobiety kojarzą mi się z silnym charakterem, ponieważ bardzo często, w wyniku wendety, niezależnie, po której były stronie, musiały zawsze wykazywać się siłą, a niejednkokrotnie przejmowały rolę głowy rodziny... Pozdrawiam.
..'a nie jednokrotnie przejmowały rolę głowy rodziny.'...si certo, nawet w mafii...he he..z milosci do kasy..a nie do faceta ,glupcze..do kasy ,do kasy...mamona im oczy zaslania..dzis tez ..zwlaszcza w dobie kryzysu i recesji ..Golasow nikt nie kocha...buuuu
Jakucja , znalzala sie na to rada
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 71

»

Pomoc językowa