POLAK + WŁOSZKA

Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna
Je też wątpię :)
Oczywiście do każdej reguły jest wyjątek i takowym wyjątkiem jestem ja :)
Hej :) No więc...
Uwaga uwaga...
Jestem narodowości polskiej i jestem in fidanzamento z Włoszką :D
Od jakichś 6 miesięcy :) ..niestety na odległośc, ale staramy się widywać tak często jak to możliwe...
Natomiast nie znam drugiej takiej pary (tzn. Polak+Włoszka). Z czego to się bierze? Cóż.. MYślę, że wszyscy się domyślamy ;) Wyjątki się jednak zdarzają :)
PS: Zapomniałem zaznaczyć, że to NARAZIE na odległośc. :) Bo plany na przyszłość są są :) :)
zapewniam cie, ze sporo Wloszek zameznych jest z Polakami ..zyja i pracuja w Polsce..i maja po kilkoro dzieci..Wiec uszy do gory..kontynuuj swoj plan..
Mikele.kr
Jest naprawde duzo zwiazkow on polak ona z innego kraju np: moich 3 znajomych i ja sam tez bylem.
Cechuja nas silne rowne zwiazki partnerskie.Czesciej udane nisz naszych dziewczyn.
A roznimy sie tym od naszych dziewczyn ze nie latamy po internecie lub po wiosce z krzykiem na cale gardlo - chlopa zem ci ja wyrwala i to zagramanicznego.
Glowa do gory chlopie.
Hehe, uwierzę jeśli zobaczę! :)
italo dziwak, nie zgodzę się, że "DUŻO". W Polsce jest wysoki wskaźnik feminizacji, więc polscy faceci nie muszą zbytnio nigdzie się ruszać, żeby mieć w czym wybierać ;)
A tak bardziej serio to słyszałem może o KILKU udanych związkach Polak+dziewczyna z zachodu. Uważam, że >>NASI
ja tu jestem nowa 1-szy raz gdy ktos chcialby pogadac ze mna na temat zwiazku polsko wloskiego zapraszam napisac n amoj [email] ...przedstawie to na zywo....
Wiec zacznij od siebie i uwierz w siebie.
Powodzenia.
Ps.
Wystarczy wejsc na fora angielskie
Co mysla angielki o polskich chlopakach i ich zwiazki z nimi.Gdzie sie dziwia one polkom co do ich zdania na temat polakow.
Rowniez forum angielskich chlopakow na temat polek, ciekawe sa zbiezne z naszymi.
Wada polek ich zdaniem jest ich wyniosla zarozumialosc ( krolewny ) i lubia czyjes pieniadze. Kazdy jednak mowi ze sa ladne ale nalezy byc ostroznym.
Ja mam swoje preferencje, A wyjazdy i kontakty potwierdzaja zasade ze niema kobiet niezastapionych i najlepszych :)
Glowa do gory chlopie
Chętnie porozmawiam na ten temat ale dlaczego w korespondencji prywatnej, a nie tutaj...??
Pozdrawiam.
Nie mam problemów z pewnością i wiarą w siebie, spokojnie :)
Mówię o statystycznych polskich facetach, broń boże nie o sobie :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna

»

Pomoc językowa