Tylko dla osob po wyzej lat 18............

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 91
droga irwin,wyobraz sobie ze cie "roztrzaskalam".Teraz rozumiem jak to sie dzieje, ze uzywasz dwoch osob,jak rowniez skad tak dobrze znasz wloski(jestes bezbledna! ).Ty po prostu masz dwie narodowosci..Jestes50%italiana i 50% polacca.
Tylko nie probuj sie wymigiwac.Nawet twoje zdjecie o tym zaswiadcza.Masz typowo wloska urode........
Takie same przypuszczenia mam w stosunku do naszego Dawidka....
studio , irvin studio!!!!
Help, kochanie moje..jakże ja bym chciała, co ja bym dała żeby to co mówisz bylo prawdą....Jeżu Malusieńki.. ale typowo wloska uroda??? nie przesadzajmy.. :(( Przecież ja mam taki typowy słowiański pysk, że aż zęby bolą.. fajnie byłoby być 50% Włoszką..może moje dzieci kiedyś będą takowe :))) Chociaż nie planuję.. Muszę cię rozczarować Help.. :(((( Ale Dawidkiem bym się zajęła.... baciotti sui due guanciotti da Irvin
Studia Pomo, studia.. ti appoggio al 100%..
ma sai che mi sono gia rotta le.......di studiare !!!ha ha ha !!!Irvin, Help perche' io non ho le vostre foto???aspeto [email] le mie!!!!
Irvin,sorrki.Znam ludzi po italianistyce i tych co po kilka lat siedzieli we wloszech nikt z nich nie pisze tak poprawnie jak ty..Wybacz moja droga!Nawet moj znajomy wloch (wczoraj czytal twoje "bzdurki")przyznal ze ty musisz byc w jakims procencie wloszka.Ty znakomicie radzisz sobie z laczeniem jezyka"uniwersyteckiego" z potocznym...
Mozesz mi to logicznie wytlumaczyc?
Pomo,najpierw prosze o [email]
A swoja droga Pomo,co sadzisz o moim dzisiejszym odkryciu? :)))))
burino una R ;) , so de Roma e to dico p'esperienza
takkk...help to musi być to.Irvin Ty włoszko!!!:)
Beh.nie ma na to logicznego wyjaśnienia..to, co mi mówisz, ale już scherzi a parte, mówiło mi wiele osób, Polaków i Włochów, i wielu do tej pory nie wierzy..ja mam świra Help.. od 11 lat żyję właśnie włoskim i tym, co z Włochami ma coś wspólnego..nie mam włoskich korzeni, jakiś pradziadek zaplątał się kiedyś na włoski front ale wrócił :)) I to tyle...ja też znam ludzi po italianistyce; niektórzy, aż żal mówić ale nie najlepiej stoją z językiem i moim zdaniem same studia niczego tak naprawdę nie gwarantują..żeby w to wejść musisz mieć świra.. a ja świra mam, oj mam.. :) a co do linguaggio aulico e "volgare" :) lubię czasem mieszać.. bo sama mam pomieszane w głowie.. :) dzięki, że się nade mną zastanawiasz Help :)) I pozdrów swojego włoskiego kolegę ;)
Droga Ruda,witam cie serdecznie!!!!!!!!!
Ciesze sie ze ty tez "pozbalas" sie na naszej nieomylnej Irvin.
Irvin jak sie teraz czujesz?Che buggiarda, che sei!!!!!!!!!A wczoraj cie ostrzegalam zebys sie nie zadawala z Dee.
:)))))))))
zaraz wyśle ci moją facjetę!!!a co do Irvin no to jasne, że się zna na rzeczy dziewczyna!!!!!nie wątpię!!!!
scusa, errorino di battitura... ;) burino si' :))))
help,irvin,pomo(doro) mi diverto devvero parlando con voi:)Purtroppo devo andare a fare le facende cioe ho una casa l'aria(si dice cosi?).divertitevi bene,ma fatte le brave-miraccomando!Irvin sei un'italiana ma tanto non fa nulla;)
zaraz wysle Helpikowi a do Irvin już poszło !!!bella Venezia !!!!e bella bionda!!!ha ha ha
Facciamo sempre le brave :)) Pomo, grazie per le tue foto ;) si vede che sei cazzuta come un drago ;)) Ciao RUDA :))
ma che vuol dire cazzuta cone un drago???
sei de Roma ?Ammazza!!!!
Cazzuta (od cazzuto) - w rodz. żeńskim to coś jak nasze Herod baba, kobieta z jajami, silny charakterek :)) Come un drago = jak smok (to już mój dodatek) :))
Ruda,dzieki za foto...No,ty tez jestes niczego sobie:)prawdziwie polska dziewucha z Ciebie......Nie tak jak....
Wracaj szybko,ja tez zawieszam dzialalnosc na kilka godzinek....
Trzymanka...
si si il caratterucio ho molto bello!!!!ha ha ha !!!!ma capita , pero', a volte che sono brava!!!!!ha ha ha
helpiku tu pomo!!!mam nadzieje że moje też dostałaś!!!!!a od rudej to ja mam się fotek dopraszać???co ???
Pomo sorki,oczywiscie mialam na mysli ciebie w jednym z moich ostatnich postow.(dzieki za fotke)
Powiedz co fajnego porabiasz i gdzie uczylas sie italianca...?
sorki helpiku bo już nie wiem kto był na tych foteczkach co mnie przyszły te z wenecji???to yy czy IRVIN!!!!mi się pomieszało już!!!
To ja byłam w Wenecji, Pomo... :(
no włśnie tak myślałam Irvin Ze to ty!!!a więc słodka Hel , mi jeszcze nic nie przesłała !!!paskuda !!!!ha ha ah !!!ale ja nadal czekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!
E` stato fatto!!ti dovrebbe arrivare fra qualche minuto....
Stai tranquilla!!!!
Helpik
a więc żeby było lingwistycznie jak forum nakazuje!!!mam pytanko!!!!Felp użyła w swej wypowiedzi
"e' stato fatto"
a czy nie lepiej i moze poprawniej byłoby napisanie :
"e' fatto"
albo samo :
"fatto"
to tak na dowidzenia ????
Irwin zajmij się tym!!!!
pozdrawiam was dzieciaki a jutro to już z TORUNIKA będę pisała do was
poczekam jeszcze na odpowiedz!!!pa pa
Tak jak mówi Pomo, lepiej "fatto" a jeszcze lepiej "fatta" (questa cosa) Salutoni Pomo, stacci bene :))
brunetki , blondynkki .....my wszystkie siam' belle dziewczynki!!!!ha ha dzięks help!!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 91

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa