Tylko dla osob po wyzej lat 18............

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 91
dzieks Irvin!!!!szkoła amore mojego, jak by nie było!!!
ehhhh?
ha ha ha!!!
pa pa!!
CZesc wszystkim,
Pragne oswiadczyc wszem i wobec,iz rezygnuje z uczestnictwa na tym forum.Dziekuje dotychczasowa znajmosc i"pomoc",zycze wszystkim powodzenia !!!!!!!!!!!!!!
Mam juz dosyc ciaglego poprawiania mnie!!!!!!!!!!Chiaro!!!!!!!!!!!!
Ps.Od tego jest dzial NAUKA
Zegnam!
Irvin, a mnie sie samo "fatta" w tym wypadku wcale nie podoba, ja bym dala "fatto". O!;-P
PS. Dzien dobry, drogie dzieci, rycerze Jedi i pomidory!!
no nie HELPIK !!!mortacci tua!!!!co się stało ??nie chciałam cię poprawić ani co wiecej obrazić!!!wybacz mi że się odezwałam !!!ja też popełniam błędy i wiem że nie jest miło jak ktoś cię ciągle poprawia!!!!!ale nie tym razem!!!!
znasz włoski bardzo dobrze i nie moja była intencja cię poprawiać !!!!
mam nadzieję że żartowałaś , bo jak nie to ja się chyba zapłaczę i nie wróce też tu !!!!!
proszę nie kombinuj!!!!
pozdrawiam pomo
witaj dee!!!
ale mnie Helpik zasmucił i sono incazzata nera!!!!!
HELP WRACAJ !!BO JK NIE O CI CULO ZŁOJĘ!!!!
Cześć,wiecie co?zaczynam Was lubić, cenię poczucie humoru,salutki.
Pomidor, a co takiego ci helpikowa zrobila? I komu chcesz culo zloic? I czym?:)
Barbi, buziaki dla Ciebie, pamietaj, ze kazdy moze sie przylaczyc do naszego kregu zla!:)
Dee
WITAJ BARBI6 OCALAŁA Z POŻOGI!!!!!NO MY TU DAJEMY NIEŻLE PO GARCH CZASEM!!!
no bo że niby ją poprawiłam , takie tam dl mnie bzdety ale ona się cheba obd nas chce wypisać , bo ją ciągle ktoś poprawia!!!!mortacci stracci!!!!cavolo verde!!!!saluti !!!!
Finisco per oggi
!!!devo preparare la valigia!!!bacioni !!!
Jak się komuś nie podoba "fatta" to niech mówi "fatto" a nikomu niebo nie zawali się na głowy..Witaj Barbie, jak chcesz kupić świetlny miecz i pelerynę z lumpeksu to zapraszam na stronę Rycerzy Jedi :)) Dee, gdzie się ukrywasz? Dałaś jeść kozie??
Koza zywi sie ludzkimi duszami, zrec nie musi, wiec mam spokoj. Sama poluje, ja ja tylko batem poganiam.
A tak w ogole dzis jestem malo aktywna, bo moj szef siedzi caly dzien w biurze i dba o to, zebym sie nie nudzila... Zaraz go koza poszczuje to zobaczy...
To ci dopiero koza :)) Ja chce takiego kozła - spikniemy kozę i kozła i wiesz ile zła będzie można wtedy czynić???? ;)) Jak tam Ropuszek? Dobrze się miewa?
Ooo, to ty tez chcesz na zla strone mocy?? Chodz, chodz, to ta fajniejsza strona! A ropucho ma sie dobrze, idziemy do kina dzisiaj. Koza zostaje w domu.
Help, apel do ciebie. Jak ty tez przejdziesz na strone kozy, to obiecuje ci, ze koza cie poprawiac nie bedzie. Wloskiego to ona w ogole nie zna... Beczy tylko i zlowieszczym smiechem wybucha od czasu do czasu.:)
Widziałam sito Złego Kozła Czarnego, podobno niezły koleś..co do Ciemnej Strony, to ja zawsze będę na granicy :)) A kozie mogę czasem dusz dostarczyć, gratisowo, w ramach akcji WWF...Do kina idziecie, a na co? Ja też chciałam, ale tu same smuty lecą..nic takiego, żeby na duchu podniosło.. :(( najlepszy z tego kłębu jest chyba Batman..
Jak sie chcesz podniesc to idz na Madagascar, bylam w piatek, usmialam sie jak koza do sera. Na Batmana nie idz, bo to zdrada by byla, on ze Zlem walczy, glupek jeden bezczelny. My idziemy dzisiaj na smuty, "La bestia del cuore". Innego wloskiego filmu nie daja, z kreskowek jest tylko Madagascar, a ja dubingowanych beznadziejnie filmow zagranicznych ogladac nie moge.
dee sei antpatica:),jeśli bierzesz ropucha to weż i koze!!To przeciez też zwierze!tak się nie robi,będzie jej przykro:(
E tam, przykro. Ona jest bez serca, nie ma uczuc, nie bedzie jej przykro. jakas rozrywke sobie znajdzie, kreatywna jest.
Yo, ruda!
No właśnie taki był plan żeby iść na Madagascar..ale dają go tylko w multiplexach których nienawidzę i są gdzieś na peryferiach.. tu w centrum jest o 12.50..figurati.. chyba poczekam, aż coś wejdzie fajnego.. wchodzi teraz tak bokserski film z Russelem Crowem, i mogłabym nawet ścierpieć fabułę dla samego Russela ale..nie wiem.. dzięki Dee, buziaki dla kozy
pomo123 nie mam twojego emaila i nie moge się doszukac wiec jak mam ci wysłac fotke?
Irvin, ten film o bokserze to "Cinderella Man". wszyscy tu go wychwalaja pod niebiosa, ale jak mam go obejrzec, skoro Russell po wlosku gada??? :-/
Ja chyba się wkurzę i go obejrzę.. dzięki Dee..spadam na obiadek :))) Hej wszystkim :))
Beeeeee!!! ;)
Belle mie ragazze che vuol dire: ci mancherebbe(mancarebbe) altro,jestem pewnw,że tego nie pojmę sama:(
Jako ze czynie zlo, nie powinnam pomagac, ale zrobie wyjatek. Znaczy to mniej wiecej tyle co nasze "jeszcze by tego brakowalo".
Beeeeeeeeee!!! Czuly kopniak od kozy!;)
Dee cara mia ne sei sicura?Ja tez to tak sobie przetłumaczyłam,ale pewna moja znajoma włoszka stwierdziła,ze to byłoby bardziej coś jak "daj spokój,nie ma sprawy,nie ma o czym rozmawiać..."
Chyba,ze sens jest raczej ten sam?Ja tego nie mogę pojąc.
Np. na pytanie:
-"non ti disturbero'(se vengo a trovarti)"
odpowiedż"
-"ci mancarebbe altro"
Bejbi, bo to zalezy, w jakim kontekscie tego uzyjesz. Przeciez po polsku tez moznaby tak powiedziec: "Nie bedzie ci przeszkadzac, jak wpadne?" "Jeszcze by tego brakowalo!" (troche to naciagane, ale ujdzie w tloku;)). "Ci mancherebbe altro" mozesz np. uzyc tez w odpowiedzi na stwierdzenie: "Non esiste che faccia le pulizie solo io!", usprawiedliwiajac pozniej swoja niemoznosc w czestym przykladaniu sie do utrzymania czystosci... ;)
Beeeeee!
Grazie dee sei grande:)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 91

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa