Delusi da Gran Fra:(

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 333
oooo, faktycznie tutaj smutno, Vicchi trzeba rozweselić to towarzystwo :)))
....no wiec co proponujesz?
:)
zacznę , od tego że fartuszek zostawiłam w domciu, za to mam fajową bluzkę z duuuuuuużym dekoltem, bo dzis u mnie 21 stopni jest na dworku......hihihih. a Ty skarbie , co dziś masz na sobie

p.s.
a może ktos do nas dołączy i podzieli się swoim ubiorem .......hihihihihihi
.....oj...coz za wyzwanie ...ja mam na sobie obcisle czarne biodroweczki i bluzeczke czerwona ..tez z duzym dekoltem...do tego maly makijazyk i szpileczki...hi hi!!!!!
u mnie tez fa caldo da morire.....
hi hi ...
makijażyk i szpileczki to podstawa ,,hiii
p.s a gdzie reszta? nikt się nie chce dołaczyć
Ja jeszcze się nie obudziłam dobrze,więc nie będę wam mówić co mam na sobie hahahaahah.....dobrze że mnie nikt nie widzi a i okna mam pozasłaniane coś mnie to słońce razi....chyba potrzebuję jeszcze jednej porządnej kawci
możesz zrobić więcej, prawda Vicchie ?
...no ...jak sie Ivcia dowie to sie rozczaruje...
.....a z tych szpileczek to juz mnie stopki bola hi hi!!!!
no coz takie wymagania :) ...i trzeba sie dostosowac ..ale potem bedzie maly masaz i wszystko bedzie cacy ...
a kto ci zrobi ten masazyk

p.s. a
a tak swoją drogą , zasatanawiam sie w co dzis ubrany jest nasz Grande Fratelooooooo :)))
mimosa, a moze ty taka przewrotna jesteś i ,,,,,,,,, nie masz nic na sobie :)))
...hi hi ..pytanie kochanie pewnie ze moge....
mimosa slonko witaj.... no ja tez sacze kawusie i wracam do swiata zywych..hi hi
...
...ha ...minique uwazaj bo pojdziemy do kozy:) ale tez jestem ciekawa...
..a co do masazyku to coz albo moj przyjaciel albo kuzyn..... ha ma sie te znajomosci:)
przyjaciel powiadasz, .hmmmmm......czyzby ten wczorajszy?
Muszę was rozczarować nie jestem nago bo i tak nie ma w tej chwili nikogo kto mógłby na mnie patrzeć hahahahaah. A zresztą zimno mi i jestem poubierana warstwowo. Też przydałbymi się jakiś masażyk powiedzmy relaksująco pobudzający;) Tylko ciekawe czy znajdę chętnego bo u mnie ze znajomościami to krucho....Może Gran???
nie ...no ten z wczoraj to inna bajka a ten od masazu to...moj wieloletni przyjaciel
:) hi hi
hahaha
dobra propozycja mimosa, tylko czy się zgodzi ?
Vicchie skarbie, ale ty masz raj ,: przyjaciel, kuzyn ......i jeszcze ktoś, ohh co za zycie :)))
mimosa slonko ..napewno jest masa wielbicieli tylko sa w ukryciu i czekaja na odpowiedni moment aby sie ujawnic...przyznaj sie ze sa:)
...a tak to wogole skad jestes moze ...jakos poszarzymy kreg twoich znajomych co?????????????
Narazie jestem w Polsce....ale mam nadzieję że niedługo to się zmieni.
A tak jest jeden chętny do masażu i raczej innych by nie dopuścił:D:D Ale jest w Rzymie no i jak narazie żyjemy ja tu on tam.Trochę siedziałam we Woszech jak wiele inych polek wyemigrowałam w poszukiwaniu pracy i tak zostałam parę latek. Teraz jestem tutaj ....a kiedy znowu wyjadę to nie wiem...Myślę że w przyszłym roku:):)
hej jest coraz cieplej .....hiiii, już sweterk zdjęłam , ale super poczuć powiew wiaterku na swoich ramionkach :))))
ej, mimosa, rozczarowałaś , myślałam że troszkę mniej ciuszków będziesz miała, podobno im lżej się jest ubranym tym lepiej się spi :)
...no to ladnie ...slonko ladnie napewno wszystko sie ulozy... a ten masaz bedzie smakowal lepie...hi hi!
...a ty minique gdzie zas zniklas...?
;)
HAHAHA! Wyjżałam przez okno i poczułam owszem słoneczko ale też zimny lodowaty wiatr bryyy.Jestem okropny zmarzluch a to dlatego że w tej chwili nie ma mnie kto grzać;)....kaloryfery jeszcze nie działają hahaahaha
jestem cały czas, to Ty mi gdzies uciekłas , już myślałam , że szef Cie zagonił do pracy , biedactwo i tak zaraz bedziesz uciekać :((
na pocieszenie powiem, ze pewnie super wygladasz w tych biodróweczkach i pewnie wszyscy chca cie ogladac cały czas
.......oki zaraz bede musiala wracac z naszej stronki do szarosci pracy....
:(
bede tesknic na szczescie mozemy " zobaczyc" sie pozniej..
:) w razie czego na meila ...sloneczka wy moje
mimosa, to ty musisz chyba daleko ode mnie mieszkac , u mnie prawie skwar, na termometrze juz 22 stopnie !!!!!!!!!!! A tak w ogóle , wiesz chyba to nie problem aby Cie ktoś rozgrzał....hiiii... i nie musi to byc kaloryfer :))
p.s.
chyba nasz Grande nie chce nam powiedziec w co jest ubrany ..buuuuu szkoda:))
...ti voglio tantissimo bene gioia mia!!!!!!!!!!!!!
a te biodroweczki ....fajne nie jak chcesz to pozycze ..ale mnie zawsrydzilas .az poczerwienialam...twij dekolt tez niczego sobie ..te kraglosci!!.i ja nigdzie nie uciekam poszukuje caly czas ciebie...hi hi
No to miłej i kreatywnej pracy życzę i do usłyszenia w najbliższej przyszłości papapapaap:):):):):)
wzajemnie babeczki..
mimosa a ty kobietko pisz albo dzwon do twojego niech cie ogrzewa przez telefon...hi hi!
:) baci
baci, baci mi principessa ( troche mnie tego nauczył Italiano, a ja pojetna uczennica jestem ........Hi) BIODRÓWECZKI super , zawsze marzyłam o nich
...oki widze pekam z dumy ...no to masz je jak w banku kiedy tylko chcesz..
hej, hej, witam wszystkich zgromadzonych . Vicchie jak tam wieczorny strój?
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 333

»

Pomoc językowa - tłumaczenia