Witam. To mój debiut w udzielaniu porad za pomocą forum internetowego,ale nie mogłam zostawić Twojego wpisu bez odpowiedzi. Sama ostatnio przeżyłam okropne chwile i wiem, że każda rada i każda pomoc jest niezbędna. Czasami człowiek potrafi zagubić się tak mocno, że nic nie wydaje się czarne abo białe, tylko wszystko staje się szare. Dlatego właśnie niezbędne są rady osób postronnych.
Z tego co napisałać wyciągnęłam taki wniosek. Facetowi na Tobie zależy i nie chce Cię stracić. Przeraża go jednak myśl, że któregoś pięknego dnia będziesz chciała porozmawiać o ślubie, a On nie jest na to gotowy. Obawia się,że jak będzie musiał Tobie odmówić to zareagujesz gwałtownie i będzie mogło to oznaczać koniec waszego związku. Być może ma już jakieś przykre doświadczenie z poprzedniego związku.
Tak jak napisała moja poprzedniczka Będziesz musiała sama wyciągnąć wnioski i nie opierać się zbytnio na naszych wymysłach. One jedynie mogą posłużyć Tobie do ukierunkowania Twoich przemyśleń lub wskazaniu czegoś, o czym sama nie byłaś w tym monencie pomyśleć.
Z całego serducha życzę powodzenia :-)) Ciao!