wlosi sa tepi jak but

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |
tak tak nie uogolniajmy,a moze jednak?? dziwi mnie ze panie takie zakochane we wlochach.i kazda mowi ze "moj jest inny". ja tez tak myslalam przez pierwsze dni mojego zwiazku,ktory zaraz sie rozpadl.to byla wakacyjna milosc ...od pierwszego wejzenia.....i chyba tylko wejzenia.wlosi sa tak tepi ze az szkoda mi ich.ich denne pytania mnie przerazaja..rozmowy tez,nie wyobrazam sobie byc z wlochem na powaznuie..co za glupi balaganiarski narod
sfrustrowana, mnie to akurat nie dotyczy, ale skoro sama bylas zakochana/zauroczona czy jakkolwiek to nazwac zapatrzona we Wlocha, to czemu sie dziwisz innym? ;)
Nie można przesadzać.Każdy człowiek jest inny.Jestes z Włochem ponad 2 lata,planujemy w tym roku wziasc ślub i naprawde jak widze takie smieszne komentarze jak ten tutaj to mnie krew zalewa.Wszystko zalezy od człowieka nie narodu.
tak tak...wizualnie jedynia...a to spora roznica.ja oceniam ludzi po ich zachowaniu i poziemie inteligencji,wiec szyybko sie spostrzeglam
*jestem
i nastepna ktora chce wytrzesc swoje frustracje i niepowodzenie w zwiazku. Widac kobietko nie umiesz sobie radzic z facetami. Przykro mi bardzo ze ci sie nie udalo, ale nie musisz tu innych straszyc i pouczac i do jednego worka caly meski narod wloski wrzucac. Nie wyobrazasz sobie na powaznie zwiazku z Wlochem? Oj cos mi sie wydaje ze zabolala duma ze cie zostawil. Gdyby tak nie bylo nadal bys przy nim byla cala w skowronkach. Wiec wyprzedze cie i z gory podziekuje za przestrogi. Kazdy swój rozum ma i wie co robil lub co robic!
Pozdrawiam rzycze powodzenia.
Poprostu Wloch Cie rzucil,trzeba nazywac rzeczy po imieniu.Teraz jestes rozgoryczona,ale nie mieszaj w glowach innym,ok?jakby kazdy tak myslal jak ty,ze kazdy Wloch to zwyczajny śmieć...no to sama powiedz co by bylo?tak nie jest,są i wśrod normalni,kochajacy ludzie a,ze tobie sie nie udalo no to mowi sie trudno;)
* życze
Jak najbardziej się z Toba zgadzam;)
Ja myśle,że Ci co zakładają tu takie tematy,chcą albo rozładować swoje emocje albo poprostu zrobić nie potrzebnie dużo szumu.
ale wy glupie jestescie...zly wplyw ,co? nie musial mnie rzucac bo sama ucieklam w poplochu
dziewczyny, a zadam jedno pytanie... czy polacy nie zdradzaja? nie rzucaja nas czasami? :) nie uogolniajmy tu tego w ten sposob, bo to nie fer
a teraz siedzcie tu dalej calymi dniami i godzinami i wylewajcie swoje uczucia w komp az oslepniecia a ja spadam do mojego polskiego ukochanego ktorego iloraz inteligencji przewyzsza was wszystkich razem wzietych,naiwne d..y
och dziewczyno wiec dobrze nie trfilas na "tego"
z ciekawosci ile masz lat 15,16?Wydaje mi się,że dobrze trafiłam.Przepraszam,ale wydaje mi sie,że nic jeszcze nie wiesz o życiu i to co piszesz na to wskazuje;)
tak ty sama uciekalas w poplochu, a swistak siedzi i zawija je w sreberka....
Dziewczyno, gdybys to ty go zostawila, to bys teraz sie nie skarzyla i frustrowala. Kopniaka w tylek dostalas i tyle!
Sorry!!! tez jestem szczera do bólu...
tak ty sama uciekalas w poplochu, a swistak siedzi i zawija je w sreberka....
Dziewczyno, gdybys to ty go zostawila, to bys teraz sie nie skarzyla i frustrowala. Kopniaka w tylek dostalas i tyle!
Sorry!!! tez jestem szczera do bólu...
kochana przykro mi to mówić,ale z głupimi malolatami nie będziemy tu rozmawiać.Myśle nawet,że nie warto i nie czepiaj sie Włochów bo twoj iloraz inteligencji i głupoty sięga mniej niż zero.
tak spadaj do swojego ukochanego, jak dostalas w dupe od wlocha to sobie musialas tu kogos znalezc, przykre ale prawdziwe!Wloch Ciebie nie chcial ot co!
I zazdroscisz tylko...zal cie sciska, ale niestety, musisz sie pogodzic...
Jak chcesz szczerze do bólu to masz! Jak wyjeżdzasz z takim poziomem, to masz w swoim temacie odpowiedzi znizone jak najbardziej do twojego poziomu...
Gdybys to wszystko powiedziala w spokoju, a nie ze zloscia, to moze zostalabys inaczej potraktowana, moze nawet ktos wzialby sobie do serca co piszesz...a tak dajesz do zrozumienia, ze piszesz pod wplywem emocji (nie wiadomo czy tylko i wylacznie)a to nic dobrego nie przynosi, poza tym rozgoryczenie tylko kwestionuje realizm tego, co wyglaszasz...to wszystko moze byc po prostu zdeterminowane albo nawet uksztaltowane przez zal, gorycz, zlosc, nie wiem...w kazdym razie nic dobrego.
Jesli tego nie wiedzialas to Ci powiem-takie osoby odbiera sie niepowaznie:
"nie sluchajmy jej, ona ma zły humor".
Nastepnym razem, chcac cos swoim pisem osiagnac, pisz po uprzednim wypiciu ziółek, to moze sprawic, ze bedziesz bardziej wiarygodna...
Ciao
to wy nic nie wiecie o zyciu i o wlochach jeszcze zobaczycie dostanieiecie kopniaka od nich ja dalam mu pierwsza
A Ty kopalnio wiedzy o Wlochach, idź tymczasem zdobywaj doświadczenie z polskim ukochanym, idź już, idź, bo nawet ziółka Ci nie pomogą ;)
co to za durny temat został tu poruszony????Trafiłas na jakiegoś palanta i tyle ale na pewno jego narodowośc nie ma z tym nic wspólnego.Faceci są różni czy to Polak,Włoch,Niemiec.Nie wszyscy Polacy to chamy i nie wszyscy Włosi zdradzają swoje kobiety.Nie rozumiem dlaczego tak uogólniasz?Jakas dziwna teorie masz na temat facetów i życia.Na żadnym Polaku się nie przejechałas???Nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pani to juz podziekujemy, od malolat rad nie przyjmujemy.
Tak na pewno Ci ktos uwierzy, ze to ty mu dalas kopnika dziewczynko...na pewno;)
Uwazaj bo tez oczka cie beda bolaly i oslepniesz, jak za dlugo bedziesz przed kompterem siedziala... A nie jest warto, bo dla kogo? na pewno nie dla Wlocha...a po polsku juz umiesz wiec idz juz do polskiego ukochanego..prosze Cie bardzo;)
Ale to chyba nie było do mnie???;-))Z ta małolatą?
do tej malolaty szczerej do bólu;)
bo juz się przeraziłam,akurat wpisałaś sie zaraz po mnie i pomyślałam sobie...;-)))))
ona małolatą wcale być nie musi...tak na marginesie to też stereotyp...w tym momencie jako jeszcze niepełnoletnia chyba powinnam się czuć urażona ;)
zauroczona, na te swoje latka to z twoich wypowiedzi moznaby wywnioskowac, ze jestes dziewczyna bardzo wywazona i rozsadna:) A na pewno reprezentujaca wyszczy szczebel od "szczerej":)
jesteście wszystkie daremne, jak jest wątek o czymś poważnym to jeden wpis się pojawia, jak o facetach, to zaraz lawina i dawaj.... "bo mój jest inny, bo ja to jestem już 2 lata" , ludzie ,same puste babeczki
*wyzszy
jesteście wszystkie daremne, jak jest wątek o czymś poważnym to jeden wpis się pojawia, jak o facetach, to zaraz lawina i dawaj.... "bo mój jest inny, bo ja to jestem już 2 lata" , ludzie ,same puste babeczki
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |