Chciałem zapytać czy przypadkiem (albo nawet nie przypadkiem :) ) nie znajdzie się na forum ktoś z Rimini lub z okolic. Ewentualnie osoby, które wybierają się tam w najbliższym czasie... Jest ktoś? Choć jedna dusza...
Chodzi o to, że niedługo się tam wybieram i fajnie by było zapytać 'tubylców' o kilka rzeczy.
dariuszewski
10 lut 2006
Zresztą nie tylko 'tubylców'. Może ktoś też wybiera się w tym sqamym kierunku..
[konto usunięte]
10 lut 2006
no chyba ja sie wybieram...w czerwcu po maturze=)
[konto usunięte]
10 lut 2006
pytam ,bo ja tam byłam
dariuszewski
11 lut 2006
Bardzo fajnie... Jeśli będziesz miała wolną chwilę i trochę chęci to odezwij się do mnie na GG, ok? 5766966.
Oczywiście inne osoby mogące mi pomóc w tym temacie też serdecznie zapraszam :)
azzurro
11 lut 2006
Polecam na 100% jesli nie szukasz tam spokoju tylko rozrywek.Super dyskoteki i jest ich naprawde mnóstwo.Miejsce stworzone do zabawy i aktywnego wypoczynku/o ciszę i nude naprawde trudno/Zarazem bardzo dobra baza wypadowa do pobliskich parków rozrywek i aquaparku,także malowniczego San Marino.Zdecydowanie polecam jednak nie w lutym./przygotować sie na spore wydatki bowiem jest gdzie kase wydać i to niemałą/
sorki ze tak dlugo ale nie zagladalam tutaj
i tak sie sklada ze juz 2 tygodnie jestem w itali
jesli chodzi o Rimini to fajne miasteczko bardzo ladne
Bo w Rimini wysiadalam z autokaru po wielu godzinach jazdy
Pozdrawiam
Witam,SABatka
Ja wybieram się do PESARO w czerwcu lub w lipcu. Napisz do mnie na [gg] , chciałbym się spytać o parę rzeczy.
Pisz nawet jak niedostępny
Pozdrawiam
[konto usunięte]
22 kwi 2006
hej ja sie wybieram do rimini na początku czerwca, pozniej jade do novary :)
Witam
Przepraszam ze tak pozno
Ale mam nadzieje ze zdaze ci odpowiedziec na twoje pytania
i sama jestem ciekawa o co chcesz zapytac
Pozdrawiam i do uslyszenia
*Stella Marina*
18 maj 2006
Ja jestem z Rimini , służę ..... Informacją :-)
[konto usunięte]
19 maj 2006
Julia123 podaj gg jesli chcesz, ja tez jade do Rimini , a konkretnie Viserba di Rimini koncem maja , poczatkiem czerwca. Pozdrawiam!
[konto usunięte]
19 maj 2006
Ciao Stella Marina! Moj amore italiano jest malo "roztropny" i nie potrafi zorganizowac zadnej pracy dla mnie- proponuje,zebym cale wakacje(to jest trzy miesiace-jak to studenci maja:) spedzila u niego w domku...mozna u kogos byc 2 tygodnie gosciem,ale nie 3 miesiace(szczegolnie,ze mieszka wciaz z rodzicami...)!!!mannaggia...zatem biore dwie kumpele pod reke i jedziemy na podboj wloch!Pewnie sie orientujesz,czy mozna jescze podlapac jakas prace(23 czerwiec)?jesli nie Rimini ,to gdzie?Czekam na jakies info i bede baaaaardzo wdzieczna....moze przywiezc Ci ogóreczki kiszone z Polski?Albo inne pysznosci polskie:]hihi:P Pozdrawaim Cieplutko.Kasia....w razie czego pisz na gg-moj numer 7116717.
*Stella Marina*
19 maj 2006
Kasiu , niestety nie mam gg , ale jeśli chcesz konkretnych informacji to podaj adres e-mail , wtedy wszystko Ci powiem :-)
A ja poszukuje pracy dla męża w Rimini,bo ja tam jade już we wtorek i juz mam prace w hotelu a dla niego wciąż szukamy,jesli znacie kogos kto mógłby nam pomóc znalesc prace dla niego to prosze o kontakt ,a moż e znacie kogoś kto zalatwia prace.Będe wdzięczna,z gory dzięki,pozdrawiam.
[konto usunięte]
22 maj 2006
Stella Martina, nie wiem jak do Ciebie napisać, mogłabyś mi przesłać swojego maila, bo miałabym kilka pytań do Ciebie. Dziękuję! [email]
[konto usunięte]
23 maj 2006
Stella,oto mój e-mail [email] Bardzo sie uciesze,jak otworze skrzyneczke,a tam bedzie jakis mailik od Ciebie:) ...a tymczasem zyje sesja i egzaminami(to znaczy NIE ZYJE;P ) Z utesknieniem czekam na 23 czerwca(wlasnie wtedy wyruszam do slonecznej Italii:) Cieplutkie pozdrowionka ze slonecznej( O DZIWO SLONECZNEJ!!!) Polski.Kasia