Czy znajdę na forum kogoś z Rimini??

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałem zapytać czy przypadkiem (albo nawet nie przypadkiem :) ) nie znajdzie się na forum ktoś z Rimini lub z okolic. Ewentualnie osoby, które wybierają się tam w najbliższym czasie... Jest ktoś? Choć jedna dusza...
a o co ci chodzi
Chodzi o to, że niedługo się tam wybieram i fajnie by było zapytać 'tubylców' o kilka rzeczy.
Zresztą nie tylko 'tubylców'. Może ktoś też wybiera się w tym sqamym kierunku..
no chyba ja sie wybieram...w czerwcu po maturze=)
pytam ,bo ja tam byłam
Bardzo fajnie... Jeśli będziesz miała wolną chwilę i trochę chęci to odezwij się do mnie na GG, ok? 5766966.

Oczywiście inne osoby mogące mi pomóc w tym temacie też serdecznie zapraszam :)
Polecam na 100% jesli nie szukasz tam spokoju tylko rozrywek.Super dyskoteki i jest ich naprawde mnóstwo.Miejsce stworzone do zabawy i aktywnego wypoczynku/o ciszę i nude naprawde trudno/Zarazem bardzo dobra baza wypadowa do pobliskich parków rozrywek i aquaparku,także malowniczego San Marino.Zdecydowanie polecam jednak nie w lutym./przygotować sie na spore wydatki bowiem jest gdzie kase wydać i to niemałą/
hallo ja sie wybieram do Pesaro
Jade za tydzien
Czy możesz się do mnie odezwać?? Jak nie na gg to napisz na interię ...
witam

sorki ze tak dlugo ale nie zagladalam tutaj
i tak sie sklada ze juz 2 tygodnie jestem w itali
jesli chodzi o Rimini to fajne miasteczko bardzo ladne
Bo w Rimini wysiadalam z autokaru po wielu godzinach jazdy
Pozdrawiam
A gdzie pracujesz?
Witam

Przyjechalam do mojego italiano
Jestem w Pesaro
A jesli chodzi o prace to chetnie gdzies bym popracowala

Ciao
Witam,SABatka
Ja wybieram się do PESARO w czerwcu lub w lipcu. Napisz do mnie na [gg] , chciałbym się spytać o parę rzeczy.
Pisz nawet jak niedostępny
Pozdrawiam
hej ja sie wybieram do rimini na początku czerwca, pozniej jade do novary :)
Witam
Przepraszam ze tak pozno
Ale mam nadzieje ze zdaze ci odpowiedziec na twoje pytania
i sama jestem ciekawa o co chcesz zapytac
Pozdrawiam i do uslyszenia
Ja jestem z Rimini , służę ..... Informacją :-)
Julia123 podaj gg jesli chcesz, ja tez jade do Rimini , a konkretnie Viserba di Rimini koncem maja , poczatkiem czerwca. Pozdrawiam!
Ciao Stella Marina! Moj amore italiano jest malo "roztropny" i nie potrafi zorganizowac zadnej pracy dla mnie- proponuje,zebym cale wakacje(to jest trzy miesiace-jak to studenci maja:) spedzila u niego w domku...mozna u kogos byc 2 tygodnie gosciem,ale nie 3 miesiace(szczegolnie,ze mieszka wciaz z rodzicami...)!!!mannaggia...zatem biore dwie kumpele pod reke i jedziemy na podboj wloch!Pewnie sie orientujesz,czy mozna jescze podlapac jakas prace(23 czerwiec)?jesli nie Rimini ,to gdzie?Czekam na jakies info i bede baaaaardzo wdzieczna....moze przywiezc Ci ogóreczki kiszone z Polski?Albo inne pysznosci polskie:]hihi:P Pozdrawaim Cieplutko.Kasia....w razie czego pisz na gg-moj numer 7116717.
Kasiu , niestety nie mam gg , ale jeśli chcesz konkretnych informacji to podaj adres e-mail , wtedy wszystko Ci powiem :-)
A ja poszukuje pracy dla męża w Rimini,bo ja tam jade już we wtorek i juz mam prace w hotelu a dla niego wciąż szukamy,jesli znacie kogos kto mógłby nam pomóc znalesc prace dla niego to prosze o kontakt ,a moż e znacie kogoś kto zalatwia prace.Będe wdzięczna,z gory dzięki,pozdrawiam.
Stella Martina, nie wiem jak do Ciebie napisać, mogłabyś mi przesłać swojego maila, bo miałabym kilka pytań do Ciebie. Dziękuję! [email]
Stella,oto mój e-mail [email] Bardzo sie uciesze,jak otworze skrzyneczke,a tam bedzie jakis mailik od Ciebie:) ...a tymczasem zyje sesja i egzaminami(to znaczy NIE ZYJE;P ) Z utesknieniem czekam na 23 czerwca(wlasnie wtedy wyruszam do slonecznej Italii:) Cieplutkie pozdrowionka ze slonecznej( O DZIWO SLONECZNEJ!!!) Polski.Kasia
Temat przeniesiony do archwium.