Ksiega urodzin:

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 275
qra1 a moze zalozymy stronke dla Dee i na zyczenia dla niej?jak myslisz?pozdrawiam
dobry pomysl,zalozysz,zebysmy sie nie dublowaly
saluti
to jest naprawde super stronka, bardzo sie ciesze ze tu trafilam :)) to milo ze pamietacie o urodzinkach. pozdrawiam
buziolki dla wszystkich cmok :*
12 wrzesnia :))
tak tak....i ta moja Asia dzisiaj do Stanow na dluuuugo pofrunela chlip chlip :((
szkoda,ze ktos wykasowal ksiegi urodzin na poszczegolne miesiace,byloby latwiej odnalezc solenizantow.
saluti
nie ktos tylko "wielki L"
;-)))
Ewwy
Spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe.
gra1
Czy kwiecien zamknie Sillaba?
A SILLABA gli regalero' una piccola ZAPIEKANKA da 10metri fatta da me ed una torta a forma di treno con 15vagoni ed io controllore! @;-)))))))hihihihihihihi!
SILLABA buon onomastico!
i migliori auguri te li mando col primo treno espresso varsavia-cracovia;-))))
allora il tuo nome sarebbe....?devo cercarlo nel calendario...
buona giornata da AG!
Znowu chyba "L" wykasowal osobna LISTE ZYCZEN DLA SILLABY.

Wiec jeszcze raz wszystkiego najlepszego tego co sie szczesciem zwie.
pozdrawiam
Wiem,że jeszcze się z wszystkimi dobrze nie poznałam...ale pomysł jest fajny.Zawsze miło dostać od kogoś życzenia :) W sumie łączy nas wszystkich j.włoski :) W związku z tym mała dygresja językowa z powodu kwietnia.
Wyraz aprile wziął się od czasownika aprire,ponieważ kwiecień jest miesiącem kwitnienia, czyli otwierania się pączków kwiatów...itd(pozwólcie,że nie będę zagłębiała się w źródłosłów łaciński :P)
W jakiejś mądrej książce o tym czytałam...
Nie wiem czy nie w "Iconologii" Ripy.Nie pamietam już :P

Pozdrawiam serdecznie urodzonych w kwietniu :)
Ja 27.04 :))) Bacioni per tutti :*
Moje urodziny i imieniny są 08 grudnia ;D
Moje urodzinki sa 6 pazdziernika....ale wszystkiego naj sillaba i duzo usmiechu i slonka:)

buziaki
ale namieszalam z rana...sillaba poprawka...buon compleanno!
Wszystkiego co najlesze z okazji urodzin Sillabo! Dużo ciepła i miłości!!! :*
Madzia
moje urodzinki: 4 maja

Sillabe dużo szczęścia i słodyczy ankee Ci życzy..:)) pzdr
tam literówka jest, oczywiście SILLABA, jeszcze raz wszystkiego naj..:)
kochane i kochani jestem wzruszony i bardzo Wam dziękuję za życzenia

...i co to się dzieje!!! ...przecież dopiero co otworzyłem oczy... wydaje mi się,że jeszcze pamiętam 'ciepełko' w brzyszku mamy... a tu już... dowód osobisty... matura (o Boże!)... to ja już jestem dorosły????
Marek
Agatko nic sie nie stało! ..i tak mam beznadziejnie, bo zaraz l'onomastico i tylko jeden tort dostaję!! a szkoda, bo moja babcia zawsze mi piecze (robi?? nie wiem, czy torty się więcej robi niż piecze) pyszny orzechowy olbrzymi tort...mniam!!
HO HO mamy nowego mezczyzne na fiolecie!!!
sillaba...baw sie dobrze...ja dzisiaj wypije za twoje zdrowie i powodzenie "w doroslym zyciu"
buziaki:-)*
..właśnie mnie siostry (2, słownie: dwie) pocieszają, zażerając się moim tortem, żebym się nie martwił, bo mężczyźni nigdy nie dorośleją... co one wymyśliły????
a siostry starsze? jesli tak to sluchaja bo juz bardziej doswiadczone hehehehe
..no niestety.. jestem najmłodszym ancymonkiem... masz pojęcie jakie ja mam przez to ciężkie życie?? :-))) ... ale kocham je pomimo to...
:-***
ta ciezkie zycie! najmlodszy ukochany syneczek/braciszek....ja juz takich znam ;-))P
...et tu Brute contra me?
SILLABA wszystkiego najlepszego !!!!!!
1oo LAT :)
...no już po!!! ...jak ten czas fa passi da gigante!!!
jesteście wszystkie bardzo kochane i bardzo Wam dziekuję :-*******
...a slyszales o solidarnosci jajnikow?? ;-))P
a ja 10.08:) tez bede czekac na zyczenie:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 275

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia