Ksiega urodzin:

Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 275
Inf.Jestes? Wejdz tu!
Mysle,mysle..urodzilam sie 13 w piatek ,na dodatek dali mi na imie tak jak stalo w kalendarzu,jak pech to pech..Chociaz dzien byl piekny... lipcowy.O 18 ej.To szczegol.
stokrotkaverde ma quanto sei genite!! grazie !!:) adesso me ne vado a dormire...senza il mio amore però:( buona notte a tutti:)
Ja tez 13 w piatek! Ale w pazdzierniku
18 pazdziernika;)
Ja również 10.08 :-). O jak miło
Hejka... to ja tez sie dopisze do listy... 2 pazdziernik... ;-)
To_Ja i innamorata
auguri:-)
urodzinowe i mikołajkowe!
Tujaga, 100 lat !!! Albo nie.. bo będziesz mieć zmarszczki ;P
Wszystkiego dobrego i jeszcze lepszego :)) !
Pozdrawiam :*
Tujażko!
wszystkiego najlepszego!
właśnie robię serniczek na zimno...i inne smakowitości szykuję...zapraszam więc szanowną jubilatkę:-)
Tujaga, wszystkiego najlepszego! Ostatnio coś rzadko tu bywasz :) Albo to ja rzadko tu bywam, nie wiem ;)
Moc życzeń!

PS. Agatka nie chwal się, bo ja się zaraz wproszę na ten sernikkkkkkkkkkk :P
Tujaga, wszystkiego najlepszego! Ostatnio coś rzadko tu bywasz :) Albo to ja rzadko tu bywam, nie wiem ;)
Moc życzeń!

PS. Agatka nie chwal się, bo ja się zaraz wproszę na ten sernikkkkkkkkkkk :P
Tujazko,moc najlepszych zyczen dla Ciebie:-**

ps.Agatka otwierasz czy nie?ja i Iwonka lezymy pod Twoimi drzwiami...
Serdecznie Wam dziękuję za życzenia. Agatko, masz jeszcze ten serniczek? Za parę minut będzie Twoje święto!!
Aha, zmarszczki już mam (cholera!),Iwonko, na Forum bywam, ale mam wrażenie, że jest to Forum jednego autora....który jak dla mnie, to 'przynudza' stale o tym samym..
A swoją drogą, już tyle razy miałam urodziny, że mi się aż znudziło :-)))
Tujago, przyjmij życzenia również ode mnie. Tak na marginesie, rzadko tu gościsz ostatnio.
o cholercia, zagapiłam się...dziewczyny, jestescie tam jeszcze? hallooooooooo proszę wejść i się rozgościć...sernik na zimno juz prawie prawie gotowy...może niech jeszcze z pół godzinki posiedzi w lodówce:-))
w międzyczasie poleję naleweczkę! malinówka czeka, jeszcze jej nie próbowałam, ale chyba juz dojrzała - najwyższy czas wypróbować!
tak tak, sernik imieninowy już prawie gotowy..ale jak mamy dwie okazje to jeszcze lepiej:-))

ja tez bywam na forum..choc to chyba tylko mój cień...BYWAM, a nie JESTEM tak jak kiedyś...podobnie jak ludzie, tak i miejsca tego rodzaju czasem sie wypalaja...szkoda...czekam na nową iskierkę:-)
a oto imieninowy buziak dla Agatki:-***
Ja jestem :) Ach ten sernik, nie mogę się doczekać :D

Malinówka powiadasz? Aaaaaajjjjjjjjjajajajajajjjj!!! Nie wyjdę od Ciebie ;) uwielbiam!! :P
>Aha, zmarszczki już mam (cholera!),Iwonko, na Forum bywam, ale mam
>wrażenie, że jest to Forum jednego autora....który jak dla mnie, to
>'przynudza' stale o tym samym..

Niestety :(
czym chata bogata:-))
:-***
a na zmarszczki jedno z dwóch - botoks lub seks - wybierajcie;-P

ps. oczywiście pomijam tajną miksturę kasi z milano, kiedys tu się przechwalała, ale receptury nie chciała podac;-)
dziewczynki, naprawdę pyszności powstały tej nocy mniam
szkoda, że nie mogę was ugościć...pamiętajcie, jakby ktoś coś kiedyś w Warszawie;-) to zapraszam:-))
MIŁEGO DNIA!
Zyczenia urodzinowe dla Infusia ...w tak specjalnym dniu najlepsze zyczenia duzo. duzo zdrowia i wszystkiego co tylko zechcesz.Sto lat!...nastepna okazja do zlozenia zyczen za 4 lata...che pecato..:D
a ja 7 lipiec ;**** piękna data ;***
gagarella, dziękuję za pamięć. Zmykam świętować.Pozdr.
Infus, troche spoznione zyczenia urodzinowe, ale zawsze ;) Pozdrowionka ;)
inf. auguri:-)
tylko troszkę spóźnione...
Dziękuje wszystkim za życzenia
Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 275

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia