jak poderwać włocha

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 111
Może ty Rahma jesteś przekwitłą zgrają.Ja jestem pełnoletnia ale Sabriny głupoty nie można tłumaczyć wiekiem.Przeczytaj wszystko od początku,od 1 wpisu to będziesz wiedziała o co chodzi.
Skoro tak, to niewinnie odpowiadam. 18-20 letni Wlosi lecą w wakacje nad morze lub w gory, a lubią makaron i lody.
i lubia sobie jeszcze pograc w pilke.
...a "jak poderwać Wlocha"? Myślę, że jeśli jesteś tak niska, że glowę bedziesz miala na wysokości jego rozporka, to sukces pewny!
>To,że palnęła głupotę to już jest powód do śmiechu.

Ty, Gwoździku, oczywiście nigdy w życiu nie palnęłaś głupoty - od urodzenia masz mądrość starca...

Pytanie jak pytanie, nieraz na tym forum ukazywały się głupsze, ale dlaczego niektóre odpowiedzi są na jeszcze niższym poziomie?
zartuje sie, przeciez i tak tego nikt nie bierze na serio... nie ma sie co zloscic
Zdarzały się palnięcia ale nie takie i to idące na cały świat.M.Trollu-to doradź w takim razie Sabrinie jak się podrywa młodych Włochów jak się jest niewysoką dziewczyną skoro uważasz,że nie jest to komiczne pytanie.Może i my skorzystamy z twych mądrości bo może masz na to patent.Czekam
powiem wam, że wasze ochocze zgłębianie tematu świadczy o tym, że chyba się nudzicie, a histeryczne obawy przed tym, że jakaś srajda może swoim postępowaniem kształtować opinie o Polkach w ogóle, to już są jakieś fobie, czy kompleksy. Dajcie spokój smarkuli, albo....marsz do domu, klocki składać
podoba mi sie twoja wypowiedz!!!!
>może swoim postępowaniem kształtować opinie o Polkach w ogóle, to już są jakieś fobie<

genio to chyba Ty masz jakies fobie...skoro twierdzisz ze zachowanie jednostki nie wplywa na ksztaltowanie sie opini ...przeciez to wlanie jakas i jakas inna i jeszcze jakies tworza opinie ...szkoda ze taka :(:(:( przykre ze wlosi maja taka opinie o polkach i ogolnie o dziewczynach ze wschodu...poczytaj wypowiedzi w linku , ktory tu zamiescilam a troszke ci sie rozjasni jaka jest opinia o polskich dziewczynach...a fobie i kompleksy pozostawiam tobie bo ja nie mam ani tych pierwszych a juz tym bardziej nie mam podstw zeby miec te drugie ...:):):):)
Stary chwyt - odbicie piłeczki na stronę osoby, która krytykuje.

Nieuważnie przeczytałaś mój wpis - nie prosiłam, żeby odpowiadać Sabrinie, tylko pytałam
"ale dlaczego niektóre odpowiedzi są na jeszcze niższym poziomie?"

ps. było to pytanie retoryczne :)
Wiecie, uwazam ze lekko przesadzacie z tym osaczaniem autorki postu. Dziewczyna nie miala pewnie nic zlego na mysli a wy zrobiliscie z niej prawie prostytutke.
Wy zawsze w zyciu byliscie tacy madrzy, nie polelniajacy zadnych bledow, zadnych glupot? Podejrzewam ze autorka jest mloda dziewczyna i chodzilo jej o dobra zabawe, a wy zaraz ja zmieszaliscie z blotem. Sama przechodzilam przez nieco "glupi wiek" siedemnastu, osiemnastu lat, kiedy to sie dojrzewalo i szukalo potwierdzenia urody w plci przeciwnej. I w tym co mowie nie ma zadnej wulgarnosci. moje pierwsze wyjazdy wakacyjne do wloch tez byly troche na zasadzie "jak poznac fajnego wlocha" by moc potem posmiac sie z kolezankami i nie wydaje mi sie bym robila cokolwiek zlego. cala zabawa sprowadzala sie do paru wymian zdan typu ciao bella, you are beautiful, czasem jakas wspolna fotka i tyle. Kazdy szedl w swoja strone by ewntualniesie pochwalic sie potem kolaznkom lub kolegom. I jakos nie wydaje mi sie bym sie zeszmacila przez to. zreszta mam teraz meza Wlocha, ceniona jestem przez niego, jego rodzine i znajomych, nie sadze by owe wydarzenia z tej tzw przeszlosci negatywnie na mnie wplynely. z tych nieco "glupich lat" wyroslam i tylko czasem wspominam je z usmiechem. Tak nawiasem mowiac dla kazdego wyjazd gdzies na wakacje wiaze sie z jakas nadzieja poznania kogos, nawiazania nowych znajomosci, przyjazni. dopoki chodzi o Polske to wszystko ok, ale niech sie wspomni o tym przy wyjezdzie za granice szczegolnie do wloch, Hiszpani etc.. to zaraz padaja odpowiednie epitety.
Troszeczke wiecej zrozumienia dla innych i ewentualnie ich bledow.
pozdrawiam aga
[gg]
juz wcześniej dalo się zauważyć, że ten temat, to prowokacja i traktuję to z przymrużeniem oka.

Wśród dowcipnych odpowiedzi może znajdzie się ta trafna? ;-)
:-(
Dess...jasne, że opinie o kimś są kształtowane NA PODSTAWIE zachowań, chodzi mi o to, że nie ma potrzeby reagowania na takie przypadki tak alergicznie. Ja absolutnie nie popieram postępowania naszych rodaczek za granicą (czemu dałem wielokroć wyraz na tym forum), ale tez nie uważam za słuszne, przypisywanie kazdej głupiej smarkuli mocy destrukcji całego srodowiska polonijnego. Nie wszyscy Wlosi(wbrew wielu pozorom)są głupi i nie zawsze generalizują w ten sposób. Na pewno też nie raz widziałaś Włocha kretyna, ale przecież nie oceniasz całej ich nacji poprzez jego pryzmat. Przepraszam, jeśli uraziła cię forma moich wypowiedzi...(chociaż muszę przyznać, że jeśli wszyscy uznaliby to, co mówię za prawdę absolutną, bardzo ułatwiło by to dyskusję hahaha)..pozdrawiam
[wpis usunięty]
ale się jazda zrobiła .... hihihi , wystarczyło napisać trzy słowa
>jak poderwać włocha?< i afera gotowa , lubię takie tamaty ;-)

:-D :-D
hej ***AMBRA*** widze, ze nawet ty sie wlaczylas...ale ty chyba lubisz sie troche posprzeczac na forum...bo nieraz widzialam twoje rozne wpisy np. w temacie "Calcio polacco" ...buzki
Ps. nie bylo mnie , to fakt ale tylko chwilke bo mialam obrone pracy. ale juz po :):):) ...a co tesknilas :):):) ????
Hej Desminko ! ... no lubię się posprzeczać bo Ja kłótliwa baba jestem ;-)
obronę pracy ? ... jak Ci poszło ? :-)
Tak stęskniłam się bardzo :-*** hihihihih ;-)
bo Ja kłótliwa babarn>jestem ;-) NO CO TY?NIGDY BYM NA TO NIE WPADLA CZYTAJAC OD JAKIEGOS CZASU CO PISZESZ
do kogo to bylo skierowane ...??? bo chyabs ie robi jakies zamieszanie????
ja pislama do **Ambry**
bimba ... no co ty .... :-/ , a co chcesz się trochę pokłócić ? :-) hihihihihi jak mnie nikt nie zaczepia to jestem grzeczna i spokojna , muchy bym nie skrzywdziła .... ,bo Ja wogóle to takie "ciepłe kluchy jestem" ... ;-) hihihi , ale też często kłócę się w słusznej sprawie ---> patrz temat Hostessy :-/

pozdrawiam
**AMBRA** wszystko dobrze ...obronilam sie na 5 i juz jestem pania mgr!!!! :):)
ale stres byl niezly...
Ps. ja tez sie stesknilammmmmmmmmm:):):)

ale tu dzis klotliwa atmosfera na tym forum:):):)
Ah ! to moje gratulacje Pani Magister !!! .... :-**** :-D :-D
pani mgr! gratulacje!

co do klotliwej atmosfery to chyba temperatura powietrza wplywa wprostproporcjonalnie na temperature emocji w poszczegolnych watkach dotyczacych "zycia seksualnego dzikich";-)
ja zaobserwowalam zwiekszony poped plciowy w czasie upalnych dni...a jesli ktos nie ma gdzie go rozladowac to robi z siebie erotomana-gawedziarza;))

pzdr. wszystkich rozgrzanych!
Desminaa! Gratulacje!!!! (Tym razem poważnie)
Desminna gratulacje :) mnie tez to czeka ale dopiero we wrześniu :D
mialo byc Desminaa ;)
Ale jaja naprawdę się zrobiły,niezły ubaw jak na to gorąco.A dziennikarze ostrzegali,że z powodu dzisiejszego upału nie drażnić:dzieci,psów i kierowców.Przyłączam się do gratulacji za tą 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyżby temat byl wyczerpany? Kto da jeszcze recepte na:
"jak poderwać włocha"? (przekopiowalam i dlatego wlocha, a nie Wlocha:-))
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 111

»

Pomoc językowa