jak poderwać włocha

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 111
hmm jak poderwac wlocha?? hmm nie trzeba sie duzo starac bo to oni sie sami rzucaja dzieczetom na szyje ale jesli mam podac jakis zloty srodek to chyba usmiech bo wloszki nie za czesto nim nas obdarzaja hehhehe :P

ps. desmina dottoressa complimenti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a może jakiś chłopaczek rozpocznie dyskusję o podrywaniu Włoszek?Panowie się podłączą a my sobie poczytamy.
ludzie dawajcie upust tej swojej agresji (typowo polskiej -podsuwam kolejny temat dlaczego polacy są tak sfrustrowani..) w jakiś inny sposób..podsuwam pomysly -rozbijanie miecha na schaboszczaka...darcie zdjęc swojego byłego..101 pompek na jednej ręce..czyli slowem w sposob ktory nikogo nie zrani..dziewczę podejrzewam "bardzo-nieletnie" z pewnoscią ma zamiary super uczciwe :poznanie fajnego kumpla podczas wakacji zagranicą..a tutaj bezpodstawnie imputujecie jej caly zestaw cech zdziry..na litośc boską kochane panie polki komentatorki dlaczego slowo poderwać kojarzy wam się tylko i wyłącznie z dawaniem tyłka (wybaczcie bezposredność) doswiadczenia z przeszłości? nieodpoweidnie środowisko? komentowanie z zjadliwy sposob wypowiedzi zielonego jeszzce dzieciaka jest nieco nie na miejscu..i drogie panie..w podrywaniu nie ma nic zlego..moze dla was flirt jes jednoznaczny z seksem ale dla wiekszościdzieku bogu nie
pozdrawiam
dziekuje wszystkim za te gratulacje !!!!!!!!!!!!! jestem naprawde wdzieczna !!!!!

grazie mille :):)
rahma : głodnemu chleb na myśli ;-)
Ale my jej nie dokuczałyśmy.My tylko rozwijałyśmy zadany temat i wyszła z tego niezła draka.Nawet nie próbowałyśmy być zjadliwe.Po prostu chciałyśmy uświadonmić zielonemu dziecku,że nieodpowiednio zadane pytanie może być opatrznie przyjęte,tym bardziej jak je puściła poprzez net w daleki świat.Każda z nas lubiła,lubi i będzie lubić podrywanie,poznawanie innych ale bez zadawania takich pytań:jak poderwać 18-20 letniego Włocha jak się jest niewysoką dziewczyną.Pozdrowionka
a mnie to pytanie rozwaliło poprostu ... hihihihi
Mnie też.Dzięki temu tak się naśmiałam,że będę żyła o kilka lat dłużej.A i w towarzystwie znajomych będzie można o tym pogadać.Sabrina-odezwij się,nikt ci nie bedzie dokuczał(pod warunkiem,że nic nie palniesz jak .... o wentylator),nieładnie tak opuszczać towarzystwo bez słowa
Sabrina.I co z tobą?Poderwałaś już wreszcie jakiegoś Włocha?
Ludzie! nie badzcie tacy przyziemni!!! ktos pisze, ze polki jadac do Wloch psuja opinie i czekaja tylko na to, zeby pojsc do lozka z jakims Wlochem. Ci, ktorzy tak mysla to w ogole nic nie czaja. Obudzcie sie!!! ja mam 23 lata i zyje we wloszech, wybralam ten kraj rowniez ze wzgedu na facetow, ktorzy sa super!!! jak przyjezdzam do Polski to nawet nie chce mi sie patrzec na polskich chlopaczkow, ktorzy nic mi nie mowia swoja osoba. A jak sie podrywa Wlocha?? to chyba najlatwiejsza rzecz na swiecie!!! jesli jestes fajna laska, zgrabna i masz ladna buziue to mozesz miec kazdego. Niezaleznie od wieku Wlosi lubia ladne dziewczyny, ale przy tym cenia sobie inteligentne dziewczyny. Ja zawsze bylam soba i nie jestem jakas tam modelka ale zawsze mialam duze powodzenie i nawet teraz, kiedy jestem z jednym zareczona od trzech lat, to i tak od czasu do czasu spotykamsie z innymi, a potem z jeszcze wieksza ochota wracam do mojego "makaronka", ktory przechylilby mi niebo gdyby tylko mogl. to sie nazywa milosc!!!! zycie jest piekne!!!
niesamowite !!!
zanet23 sorry ale po twoim poscie watpie,ze wiesz co ta w ogole milosc!
Faktycznie niesamowite. Żyje we Wloszech, a klika z Polski. Z calą reszta też jest podobnie? Z trzema czy z ....? ;)
no i te 23 lata, pisze jak czternastolatka
a moze kolezanka zanet23 byla na wakacjach nad Adriatykiem i troszeczke wyobraznia ja poniosla , plaza , morze , slonce mocno grzeja , az za bardzo ,czasem mozna nawet udaru dostac .... ;) moim zdaniem kolezanka nie ma wiecej jak 16 lat ,a jesli ma tyle ile mowi ,ze ma to tym gorzej dla niej ;)
napisala, ze nie ma wyglądu modelki. Pewnie należy do tych niskiego wzrostu.
a jakie to ma znaczenie czy jest niska czy wysoka , bo nie rozumiem wypowiedzi ?
to nawiązanie do niegdysiejszej wypowiedzi (sa podejrzenia, że to ta sama "młoda i otwarta na świat".)
no i może do tego jest wąska w pasie ..
to nazywasz milascia??????????????????'ja bym to nazwala burza hormonow!!!!!!
:D

widzę ,że temat znowu się rozkręca , czyżby nasza koleżanka podrywaczka powróciła ?
rozbrajają mnie poprostu takie teksty :D
ajak tam tance ambra a1e ci reklame szczelili
??????
Dziekuje za wszystkie szczere wypowiedzi. Chcialabym rozwiac pare watpliwosdci, bo widze, ze niektorzy tutaj sa bardzo dociekliwi. Owszem klikam z Polski a to tylko dla tego, ze mamy "wakacyjny czas" i przyjechalam na wczasy odwiedzic moja rodzinke, po drugie mam na prawde 23 lata i kiedys klikalam tu pod nickiem zanet.it. Ludzie wyluzujcie sie!!! A po czwarte jestem bardzo powazna osoba ale jesli chodzi o rozrywke,,, no coz, widze,ze niektorzy tutaj nie lubia sie od czasu do czasu zabawic. Wiele slyszlam juz historyjek o parach , ktore chodzily ze soba po pare lat a po slubie sie rozwodzili. Uwazam, ze bedac z kims w zwiazku nie jestem niczyja niewolnica i mam pelne prawo jeszcze "rozgladac sie na boki", a moze akurat spotkam kiedys kogos, kto bardziejdo do mnie pasuje nizmoj " makaronik"??? hmmm... Juz wiele razy probowalam zmieniac faceta ale w koncu i tak zawsze do niego wracam...
Dziekuje za wszystkie szczere wypowiedzi. Chcialabym rozwiac pare watpliwosdci, bo widze, ze niektorzy tutaj sa bardzo dociekliwi. Owszem klikam z Polski a to tylko dla tego, ze mamy "wakacyjny czas" i przyjechalam na wczasy odwiedzic moja rodzinke, po drugie mam na prawde 23 lata i kiedys klikalam tu pod nickiem zanet.it. Ludzie wyluzujcie sie!!! A po czwarte jestem bardzo powazna osoba ale jesli chodzi o rozrywke,,, no coz, widze,ze niektorzy tutaj nie lubia sie od czasu do czasu zabawic. Wiele slyszlam juz historyjek o parach , ktore chodzily ze soba po pare lat a po slubie sie rozwodzili. Uwazam, ze bedac z kims w zwiazku nie jestem niczyja niewolnica i mam pelne prawo jeszcze "rozgladac sie na boki", a moze akurat spotkam kiedys kogos, kto bardziejdo do mnie pasuje nizmoj " makaronik"??? hmmm... Juz wiele razy probowalam zmieniac faceta ale w koncu i tak zawsze do niego wracam...
Witaj Ambra. Tak! Popatrz na temat w "inne". Jeśli to prawda, to gratuluje.
i jeszcze nazywasz to miłością ? ... chyba się trochę pogubiłaś
???????? już patrze ....
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 111

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę