Witam chcialam cos napisac o tym jak wlosi zaczepija dziewczyny i to nie tylko blondynki, choc blondynki maja wieksze powodzenie niz brunetki...We Wloszech. Ja akurat mam ciemny blond wlosy i niebieskie oczy. Na poludniu to rzadkosc. Oni jak widza takie "anioly" zaraz rzucaja haslami typu: bella, bellissima itp. Ja im sie nie dziwnie. Wlosi kochaja...wszystkie kobiety, a jak zobacza taka blondynke z niebieskimi oczami, a w dodatku wysoka to nie obejdzie sie bez zadnej uwagi. Mi to akuratnie nie przeszkada. Sama mam chlopaka wlocha, ktory zakochal sie miedzy innymi w moich oczach. Zawsze mi mowi, ze mam mu je dac w prezencie. Odbiegajac od pozytywnej strony tego tematu, jest tez jakies niebezpieczenstwo. Wiem, ze moga zaciagnac do auta i wywiezc, a wtedy potrzeba miec tylko rozaniec i modlic sie o powrot do domu. I to nie sa zarty, bo tak sie dzieje. Jedziesz do Wloch i mozesz nie wrocic. A tak na marginesie, Wlochy to piekny kraj. Mozna sie zakochac...w kraju i we wlochach, ale trzeba uwaznie wybrac:):):)pozdrawiam:):):)