włosi

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 71
Blanka... to byl zart... marna proba prowokacji... :)
jakiej wielkosci trzeba miec móżdżeg zeby takie pierdoly pisac ?
jedz do polski to moze cos zarobisz . emerytki i rencistki uwaga przyjezdza gulgul aaaaaaaaaa....kisiel w majtkach
Nie masz wyboru dziewczyno, przykro mi ale na pewno Wlosi rzuca sie na ciebie jak dzieki psy dingo i beda ciebie scigali na tych swoich skuterkach. Ratuj sie !!! Nie jedz do Wloch!!!
Fanta82 dziedobry aty w jakim temacie sie obudzilas?
Chcialam nawiazac do wypowiedzi ktora zapoczatkowala ten watek. prowokacja GulGula, jakkolwiek cholernie glupia jest parafraza wypowiedzi autorki tego tematu. Ona tez obawia sie ze jej wyglad spowoduje kolejna wojne swiatowa i slyszala bardzo niepochlebne opinie.
tak, tak ale przedtem ogłuszą pizzą i skrępują makaronem:) chamskie zaczepki ze strony facetów słyszę pod swoim blokiem w Warszawie, w Rzymie nie spotkałam się z niczym co byłoby dla mnie przykre i nachalne. moze na południu? nie wiem nie byłam.
>tak tak ,ale przedtem ogłuszą pizzą i skrępują makaronem <
:D:D:D:D:D:D:D
o rany ale się ubawiłam ! rewelacyjny tekst hihihi
buźki :-****
:) może później jeszcze cos wymyślę:) wcale się nie dziwię, że ludzie zadają takie pytania, bo stereotypy działają. moja psiapsióła stwierdziła wczoraj, że Włochom nie należy się MS w piłce nożnej bo to "zwierzaki, kobieciarze i podludzie":( tylko na jakiej podstawie te sądy? nawet nie rozmawiała z żadnym.
:*
" bo to zwierzaki , kobieciarze i PODLUDZIE !!!!!!!!! "
:(
jak można tak o kimś mówić ? :(
Trastevere-polki martwia sie ze je we wloszech zgwalca a wlosi boja sie ze ich zgwalca w polsce a my mamy ubaw i oto tu chodzi
[wpis usunięty]
przepraszam ale ja niewiem kto to jest vito casetti.!!!!!!!!!!! jakis biedny wloch co w polsce znalazl ameryke????????????????
Z ciekawości wpisałam w google i wklejam link do pierwszego trafienia :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Vito_Casetti
dzieki tez juz poczytalam
[wpis usunięty]
Witam chcialam cos napisac o tym jak wlosi zaczepija dziewczyny i to nie tylko blondynki, choc blondynki maja wieksze powodzenie niz brunetki...We Wloszech. Ja akurat mam ciemny blond wlosy i niebieskie oczy. Na poludniu to rzadkosc. Oni jak widza takie "anioly" zaraz rzucaja haslami typu: bella, bellissima itp. Ja im sie nie dziwnie. Wlosi kochaja...wszystkie kobiety, a jak zobacza taka blondynke z niebieskimi oczami, a w dodatku wysoka to nie obejdzie sie bez zadnej uwagi. Mi to akuratnie nie przeszkada. Sama mam chlopaka wlocha, ktory zakochal sie miedzy innymi w moich oczach. Zawsze mi mowi, ze mam mu je dac w prezencie. Odbiegajac od pozytywnej strony tego tematu, jest tez jakies niebezpieczenstwo. Wiem, ze moga zaciagnac do auta i wywiezc, a wtedy potrzeba miec tylko rozaniec i modlic sie o powrot do domu. I to nie sa zarty, bo tak sie dzieje. Jedziesz do Wloch i mozesz nie wrocic. A tak na marginesie, Wlochy to piekny kraj. Mozna sie zakochac...w kraju i we wlochach, ale trzeba uwaznie wybrac:):):)pozdrawiam:):):)
i jaki mamy wyciagnac wniosek z Twojego komentarza?:)
Moim zdaniem nie tylko na włochów trzeba uważać, na polaków też
jak to jaki !!??? chcesz się zabrać autostopem, nie zapominaj o kolorowych szkłach kontaktowych i peruce
oj przeciez we włoszech mnóstwo jest blondynek wiec moim zdaniem nie robią juz takiego wrażenia jak kiedyś;)trudno się dziwić,bo w każdym kraju wszyscy bebnia ze włosi kochaja blond...i to sprawia,że wiele lasek wyjezdzając do włoch farbuje sie na blond:)moja kolezanka tak zrobiła i niestety niespodzinka:)jej ciemne włosy rozjaśniły sie tylko na kolor marchewkowo pomarańczowy...wygladała masakrycznie:P
nie powiedziałabym ,że we Włoszech jest wiele blondynek , czytając twoje posty nie trudno zauważyć ,że masz na tym punkcie jakieś kompleksy , zresztą nie tylko ja to zauważyłam ;-)
sara-marie:)hmmm tak uważasz?to chyba nie czytasz ich na tyle uważnie;)dla Twojej osobistej wiadomości:jestem naturalną blondynką,ale jak to każda kobieta potrzebuję zmian i farbuje sie na czekoladkę:)nie rozumiem dlaczego mnie atakujesz:)pozdrawiam!
z twoich postów w temacie ' Kogo lubią włosi ' jasno wynika ,że jesteś brunetką ,chyba zaczynasz się gubić ... ;-)
Jasne włosy(różne odcienie)-blond
Brązowe włosy(różne odcienie)-brunetka
Ciemne włosy(różne odcienie+czarne)-szatynka
I o co ta sprzeczka?
Włoskie blondynki nie są aż taką rzadkością. Jest ich więcej niż wam się wydaje.
ja uważam ze włochom najbardziej podobają się czerwonookie dziołchy z niebieskim irokezem a wszytskie brunetki blondynki tude i albinoski przy nich wysiadają
tak , farbowane/tlenione ... ;-) , bo naturalnie to jednak rzadkość ... :-)
Farbowanych i tlenionych to wręcz jest sporo. Mnie jednak chodziło o naturalne.
no chyba ,że ,masz na myśli te 'mieszanki' słowiańsko - włoskie i
skandynawsko - włoskie ;-)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 71

« 

Kultura i obyczaje

»

Inne