ladnych przyjaciol tam miales..a łaski nikomu zes nie zrobil ,ze 3 kobiety przed gwaltem ratowales bo bys byl wspolsprawaca , na rowni z nimi gwalcicielami bys odpowiadal gdyby stal i przygladal ,wiec nie mydl oczu ludziom.Ratowales po prostu wlasny tylek przed odsiadka.Co do mnie /jesli juz mamy sie licytowac/ wielu osobom zycie i zdrowie/nie tak jak ty mi zdrowie nadszarpnales mimo ze wiedziales ze jestem wc\asie kuracji/// uratowalam wyciagajac tonacych z wody, ratujac biegnac sprintem wbiegajace dziecko 2 letnie z przed maski samochodu i to nie jeden raz,biegajac z szybkoscia swiatla niemalze ,pozostawiajac wozek ze swoim niemowleciem na srodku chodnika i startujac jak torpeda do cudzego dziecka,gdzyz bylam pewna siebie i swej szybkosci/mialam zawsze pierwsze miejsce szkolach w biegu 400 m 53 sek/,jak czlowiek ma 19 lat to nie mysli o niebezpiczenstwie..tak bylam wychowana..by pomagac..mam szybkie reakcje ludzi z pod kol tramwajowych niemalze ratowalam,bo chodz na skroty przez tory jak gambety,za kolnierz po prostu ciagalm co sil,tych bitych i kopanych tez ratowalam ,przed uderzeniem noza powstrzyymalam/bo to byla moja powinnosc,w takiej sytuacji pomoc slabszemu,opanowac sytuacje odzialywac na agresorow swa kobiecosci i spokojem ,byc mediatorem ,MEDITOREM.I nie bylo nigdy moim zwyczajem lansowac jako ta co POMAGA,jak sie cos robi to nie po to by wypominac i liczyc na zaslugi.Bylam w wielu ekstremalnych sytuacjach gdzie dzialalam automatycznie a ty nigdy nie bedziesz w takich sytuacjach,przed gwaltem tez uchronilam...ty po prostu jeste plytki ,nie znasz mnie i nie poznasz .Od dziecka uczono mnie by pomagac i NIE ROBIC WIELKIE HALO ze swej pomocy.Ja przynajmniej potrafilam byc dobrym meditorem a ty nie masz tego daru,ty jestes intrygantem i wichrzycielam.Mam wiecej sukcesow i dokonan namacalnych niz ty,nie usiluj umniejszac mojej wartosci.Nic zlego ci nie zrobilam ,dziwakiem jestes skoro poczules sie "skompromitowany"/ to twe okreslenie/ze napisalam ,ze masz 23 lata a a nie wiek rzeczywisty/nie obchdzi mnie niczyj wiek/..nie zamierzalam bron Boze cie urazic wowczas..ale byle anomimo z sieci nie bedzie mi pisal ,ze mnie lekcewazy bo mu odpowiem zawsze :kochasiu zacznij od swej mamy,a potem porozmawiamy..Ty jak nie masz szacunko chocby do jednej osoby to w kazdym momencie moze okazac a sie, ze nie masz szacunku do nikogo,a siebie uwazasz za pepek swiata.Jaka zrobiles krzywde jednej kobiecie urazajac czynem/slowem to oznacza, ze w kazdej natepnej chwili mozesz urazic full innych osob.Mozesz sobie zastosowac metode zolwia i schowac sie do swej skrupy ..ale ten watek zalozyles sam,nie omieszkam rowniez w przyszlosci skorzystac ,po prostu przegiąles pałke Inf.