księga życzęń i zażalęń do inf.

Temat przeniesiony do archwium.
481-510 z 563
Piccolaccia przetłumaczyłem to o co mnie pytałaś.P)
no teraz to padam To kobiety też sie tej sztuki uczą. no fajny program nauki
Jak uwieść mężczyznę swojego życia i stworzyć wspaniały związek

Jak my, kobiety, możemy wykorzystać naszą mądrość w odnalezieniu odpowiedniego partnera? Jak go oczarować? Co robić, abyśmy były kochane, uwielbiane, podziwiane i szanowane?
Na szkoleniu dowiesz się:
jakie są tajniki sztuki flirtu i uwodzenia;
jak wytworzyć w mężczyźnie na którym Ci wyjątkowo zależy magnetyczną więź do siebie;
jak odczytywać niewerbalne sygnały świadczące o zainteresowaniu;
jakie cechy powodują, że mężczyźni nie potrafią oderwać od nas wzroku;
jak być jeszcze bardziej atrakcyjną dla naszej sympatii mężczyzny marzeń.
Metody:
gry i uwodzenie w relacjach;
ćwiczenia indywidualne i w grupach;
nauka poprzez osobiste doświadczenie;
psychotesty;
wizualizacje;
wideotrening – ćwiczenia z kamerą.
W programie:
magia uwodzenia – dlaczego uwodzimy;
jak uwodzić i jak nie dać się uwieść;
twój idealny typ mężczyzny – kogo pragniesz;
porady profesjonalnej wizażystki;
jak nawiązać kontakt z nieznajomą osobą;
tajniki efektywnej komunikacji;
mowa niewerbalna ciała;
od uczucia i bliskości do prawdziwej miłości;
jak zbudować z mężczyzną idealny i udany związek.
P.)
Cinquantatre tu masz troche
http://dlapolskichbridget.blox.pl/html
tak na poprawę samopoczucia.P)
Cinquantatre znalazłem kilka ciekawych stron gdzie faceci doradzają kobietą jak poderwac Włocha i nie tylko. Poczytam tez kilka poradników to ci doradze który jest najlepszy. Zawsze tak było że faceci daja najlepsze rady i piszą najlepsze poradniki dla kobiet w sprawach uwodzenia.P)
inf., tobie sie nudzi;))
Inf. Stokrotne dzięki. Zaraz po przeczytaniu i przyswojeniu biore sie do realizacji. O rezultatach oczywiscie bede inf.ormowala. Pozdr.
czy ktos mi napisze jak sie zaklada nowe tematy????per favore!!!!
na lewo od napisu wyszukiwarka jest napis nowy temat
Piccolaccia a co w tym złego jak dziewczyna mi stawia kino lub teatr. Ja na takie coś chętnie przystaję.P)
Witaj Infi-e ;-))
Chciałam sie tylko przypomnieć odnośnie tej metody 5 ćw., o której pisałeś.
Na dzien dzisiejszy dostałam od Ciebie 2 e-maile, ten długi i ten krótki. Bardzo prosze, jak znajdziesz odrobinę ;-) czasu wolnego to odpowiedz chociaz skrótowo na moje pytania z e-maila.
Z góry dziękuje !!!
Oleszka
ludzie o czym wy piszecie? zyjecie beztrosko jak elita. wezcie sie za robote, tyle jest osob potrzebujacych. piszecie jakies niedorzeczy. to z nudow. nuda przyslania wam oczy. wyjrzyjcie przez okno. spojrzcie jak ciemno i zimno. wiecie ilu bezdomnych spi na dworze
elyta
A ty co tu robisz?
Piccolaccia coś dla ciebie
http://www.kobieta.wp.pl/kat,26321,wid,8588315,wiadomosc.html?rfbawp=1163090024.398

http://kobieta.wp.pl/kat,26339,wid,8590143,wiadomosc.html?rfbawp=1163090063.369

http://www.napiprojekt.pl/
P>)
ooo, napisali ze program banalny w obsludze, wiec chyba faktycznie w sam raz dla mnie
Piccolaccia tylko mniej utrzymuj kontaktów z Pluszakiem bo edziesz sie cofać zamiast rozwijać.P)
z jakim pluszakiem??
Piccolaccia no z Ta co zasypia z Pluszakiem.P)
nie czaje, kto zasypia z pluszakiem?? :))
Halo inf. masz cos do pluszakow??
Kala zasypia.P)
hheeh, no moze i mowila, nie pamietam. a co uwazasz, ze kala ma na mnie zly wplyw? to mila dziewczyna jest, zakochana, ale mila:)
Piccolaccia nauczysz sie tylko zasypypiac z Pluszakiem. wiem że miła ale łatwowierna.P)
ja jej tlumaczylam wszystko lopatologicznie, ale nie wiem ile we mnie talentu pedagogicznego;)

a do zasypiania z pluszakiem to mi daleko, bo ja nawet poduszki nie potrzebuje:))
Maleństwo:)) To jeszcze Pluszaki używasz.P)
Piccolaccia taka jest prawda że za jakieś 5 -6 lat chiny gospodarczo wyprzędzą Europę i wtedy całe Południe straci na znaczeniu. Chinami nie da sie konkurować niczym tylko wiedzą i umiejętniścia szybkiego dostosowania się do rzeczywistości a tego Południowcą brakuje . Miłej nocyP)
No niby niespie znim ale mam pluszaka...takiego co mam od chyba 13 lat...wiec strasznie dlugo...taka bardziej pamiatka beztroskiego dziecinstwa:)
wrocilam :P
Valeria17 poproś aby moze Maleństwo lub Piccolaccia przesłały ci materiały co mają od demnie.P)
Valeria17 otwórz skrzynke na wp. lub interi bo niektóre przesyłki beda sie cofać na tym Twom starym adresie.P i życze miłej nocy)
Temat przeniesiony do archwium.
481-510 z 563

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia