Cześć.Ja poznałam "mojego włocha",jak to dziwnie brzmi,wolę takie zdanie:poznałąm mojego chłopaka o imieniu Angelo rok temu w sierpniu.Napisałam do mnie na serwisie www.hi5.com.Powiedział,że co roku jest we Wrocławiu,ze względu na to,że ma tu polską rodzinę.Dodam jego mama jest polką,ale związała się z Sycylijczykiem.Angelo zostawił mi swój nr tel i napisał,że jakbym się chciała z nim spotkać to mam zadzwonić.Oczywiście zadzwoniłam-umówiliśmy się,ale nie sam na sam.Wzięłam znajomych.Angelo jest tak otwartą osobą,że zaprzyjaźnił się ze wszystkimi moimi znajomymi.On ich uwielbia.Widujemy się co 2-3 miesięcy.Powiem wam,że wcale nie był taki szybki.Po 3 tygodniach napisał mi smsa,że bardzo dobrze czuje się w moim towarzystwie,na co Ja odpowiedziałam:Angelo chyba pomyliłeś osoby.Biedaczek speszył się,ale spotkałam się z nim pogadaliśmy i spróbowaliśmy być razem i dotąd nadal jesteśmy.
O tyle mam dobrze,że Angelo do konca 2007 roku przeprowadza się do Wrocławia,więc zniknie problem odległości.On tu chce żyć,nie znosi Sycylii.Jak mówi:żyć we Wrocławiu,a na wakacje na Sycylie:)
Znam bardzo dużo włochów teraz,którzy lecą na łatwe panienki,żeby tylko je wykorzystać,ale ja takich unikam.mam porównanie mój Angelo jest pół polakiem,pół włochem,widać różnicę w charakterze,wyglądzie.Ale jest taki troskliwy,opiekuńczy,że nie zamienię go na żadnego innego.U nas różnica wieku to 4 lata.
Teraz rozmawiamy dzień w dzień na skype oraz na msn na kamerce.Jest lepiej.Wcześniej był kontakt telefoniczny i przez msn,ale bez kamery.Teraz ja jest kamera jesteśmy tak jakoś bliżej.Czasami robimi sobie takie spontaniczne akcje jak np.zostawiamy włączone kamerki na całą noc i jak jedno z nas sie budzi to widzi drugie w kamerce.Coś wspaniałego.Angelo był w sierpniu,później w grudniu.Teraz już nie mogę się doczekać,bo przyjeżdza 26 marzec-9 kwiecień.
Ja uważam że na wszystko przyjdzie czas.Wcześniej miałam paranoje,że on jest tak daleko,było mi bardzo smutno,ale on jest tak wspaniały,żę dzień w dzień powtarza:powoli,powoli,co to Rzym budowali w 7 dni:D