Zakazana miłość...???

Temat przeniesiony do archwium.
151-170 z 170
| następna
Ostatnio pisal do mnie jakis Andrea moze to ten sam??
Mi ostatnio jakiś Andrea chciał sprzedać deklaracje podatkowe , może to ten sam?
Andrea z Mediolanu? Jest chyba taki piłkarz Interu .a może Milanu .I 'l'Architetto go' nazywaja.
taaaa,bo oni wszyscy maja na imie Andrea lub Luca i sa architektami.Osobiscie znam 4,reszte tylko ze slyszenia :)))
mozna sie usmiac..we Włoszech jest aż 120 tysięcy architektów, więcej niż w jakimkolwiek innym kraju Europy Dla porównania w Niemczech, zajmujących drugie miejsce pod względem liczby architektów, jest ich 50 tysięcy. Najmniej zaś w Finlandii - tylko 2280.Co do Polski danych brak :D
Nie myslcie sobie,ze jastem naiwna.nie odpisalam nie jego e-mail. poprostu bylam ciekawa czy to on i tyle.
Nic nie rozumiem:-O
ale to przeciez nie pierwszyzna z toba stokrotka..:]
Supi, supi...Ja cię dobrze nie pamiętam, ale czy to ty jesteś tym popyrtańcem, który oprócz doskakiwania, jak kundel do stokrotki, nie otwarł gęby w innym temacie?

Powiedz, tak z ciekawości, nic osobistego: widzę te twoje dzisiejsze wpisy, hmmm, jak by to kulturalnie i w miarę delikatnie spytać, może tak: jesteś pijana, czy pierdolnięta?
Gienek, leje :)
No co, spytać sie nie wolno?
no wolno wolno :) ciekawe co odpowie :)
weszlam na forum i nie ma tematow o gejach...jest tego jakis powod?
Genio, Chyba to drugie. Pomyliła forum. Dzisiaj sie zarejestrowala i szaleje jak pijana. Dwa w jednym :)
Popatrz gajowy, odpowiedziała, ale dziwnie jakoś, trudno o jakąkolwiek diagnozę. Pokusisz się?
No, ale to niebezpieczne jest, jak ktoś jest walnięty, to powinien się leczyć a leki i alkohol to zabójcza mieszanka.
niekoniecznie ....
supi. od stokrotki, to prosze o 3 slupy w bok. To nie twoje gejowskie klimaty.
Co niekoniecznie?
niekoniecznie sie pokusze ....
nie wiem czy byloby po kim rozpaczać. Na szczęscie tacy nie moga mieć potomstwa.
Temat przeniesiony do archwium.
151-170 z 170
| następna