Jkaie dziewczyny lubią włosi ?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 51
poprzednia |
Czy wie ktos jakie dziewczyny lubia włoski ja jestem naturalną blondynką i kobiece kszałty ( nie jestem chuda ale jestem zadowolona z swojej figury) znam włoski i angielski czy ma szanse u jakiegos włocha?
kar_325 powiem ci jedno. niepotrzebnie zakladalas ten temat, bo znajac zycie to zaraz poleci lawina uwag pod twoim adresem, a raczej pod tym co napisalas!!!
wiesz...to nie ma znaczenia! jestes kobieta wiec podobasz sie mezczyzna. przeciez wlosi nie gustuja tylko w blondynkach!!! choc urody slowianskie maja powodzenie w tym kraju.to tyle z mojej strony. pozdrawiam:)
Myślę, że nawet u Turka, Mongoła czy Madagaskarczyka ;)
jedz tam to sie przekonasz czy bedziesz miec powodzenie heheh
Byłam w Turcji w tym roku i przyznam że miałam powodzenie a jak byłam w tunezji chcieli mnie kupic za 10 sztuk ferarri
kar_325 mam nadzieje, ze zartujesz?! ile masz lat?
a za mnie w Egipcie dawali 20 wielbladow....i co z tego?
kar daj spokój marna ta twoja prowokacja
dajcie spokój dziewczyny nie wiedziała co piszę
quici=kar
kasia z milano bravaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D
Detektyw w akcji!!! :))))))))
kar to moja przyjaciółka nie ja hahahhahahahah
no to w takim razie gratuluje wyboru przyjaciol:-)
ps.Razem bylyscie w Tunezji?
znowu sie zaczyna....czyzby te upaly mialay az tak szkodliwy wplya na poszczegolnych osobnikow ?????? wspolczuje :P
ha ha haaaa wiedzialam ;D to pewnie te upaly, ale moze zostaly jakies resztli upalow tez po Tunezji?!?! ;D
a jakie dziewczyny lubia Wlochow???:)))
normalne:)
a co to znaczy szanse "u jakiegos" wlocha?? Byle jaki byle wloch? Dla wiadomosci autorki watku: wloscy faceci maja dwie pary konczyn i na szczescie jedna glowe czyli zasadniczo przypominaja naszych facetow i robienie z nich pol-bogow w typie "ach czy mam szanse" jest smieszne. Zreszta oni tez sie wysmiwaja z takich naiwnych dziewczatek.Wiecej szacunku do siebie zycze...Julia
Kar.Sa juz takie tematy,poszukaj w wyszukiwarce,np"jak poderwac Włocha bedac niewysoka blondynka"itp.A powiedz mi,jak podrywasz polskiego chłopaka?bo chyba Włoch niczym sie nie rózni od kazdego innego faceta?
Kochani.Wreszcie zaczyna cos sie dziac na naszym fiolecie bo bałam sie,ze on nam umiera smiercia naturalna.Kar vel quici(to ta sama osóbka a nie 2 rózne):kiedy napiszesz łazawa historyjke rodem z Harlekina czy Bravo,cos w rodzaju wynurzeń dziewicy na ganku obok którego przechodził Włoch(tylko czy Ambra ma jeszcze nalewke dziadka zeby dało sie to czytac?)?
Kar vel quici.Chcesz poderwać jakiegokolwiek Włocha?to stań na środku rynku,rozwiń transparent i krzycz przez megafon.na chwilę kazdy cie wyrwie majac ubaw po pachy.
Az mi sie chce isc do pracy jak sie wysmiałam.
a ja mam kròlika SENAPE :D
Mogę dać telefon do jednego, ale w grę wchodzi wyłącznie seks. Poi ognuno a casa sua. Vuoi ?
co do pracy to ja juz jestem od 9 i jestem juz po jednym szkoleniue! oszaleje tu do 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale nie jest chyba az tak zle, skoro masz czas na fiolecik :) pozdrawiam!
nio ma dostep no neta:) a na filecik mam zawsze czas:)ale dzis mam akurat takie nerwy w pracy, ze mam ochote wyrzucic ten komputer przez okno i najlepiej to niech nikt sie do mnie nie odzywa tutaj(tzn. w pracy:) bo nie wiem co odpowiem!!!!;D
taki wloski temperamencik juz widze, sesese :D
a jak Ci sie mieszka tutaj? od jak dawna jestes we wlochach :)
WE WLOSZECH!!! ;D ale pytasz mnie? ja nie mieszkam we Wloszech jestem w Polsce...niestety:(
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 51
poprzednia |

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia