Włosi zachwycają się Dodą

Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna
:D nieee.... wg. mnie ma to na celu przypomnienie zwyklemu zjadaczowi kaszanki, ze tak samo jak zalatwianie potrzeb w toalecie, puszczanie porannych gazow, poobiednia drzemka, gimnastyka o swicie-(boshe jaka ja mam wiare w ludzi), myslenie tez jest jednym z takich "zajec"; jest rzecza ludzka i powinno stac sie podobnie jak wczesniej wymienione - przyjemnoscia, a nie zlem koniecznym :D
Drogie Signore. To powiedzenie o mysleniu dlatego nie ma większego sensu, gdyż powstało na podobieństwa "Mylić się jest rzeczą ludzką".

O ile w przypadku mylenia się mamy do czynienia z przykrą przypadłością, która jednak dotyczy nas wszystkich, zarówno zwykłego zjadacza kaszanki, jak i Dodę, to myślenie a przynajmniej jego ludzka odmiana jest darem, przywilejem i nie możemy stosować w stosunku do niego analogicznego powiedzonka "westchnienia", jak w przypadku mylenia się.
wlasnie ja dzis wieczorem je wymyslilam i czekalam az na to Gieniu wpadniesz.. Panie jednak oryginalne jest bladzic jest rzecza ludzka!:)
SINJORZE powiedznie oryginalne(ucieklo mi)
Lenaaaa, to był Twój wymysł?? :D
to niech ja sobie wezma i juz nie oddaja.Oni uwielbiaja takie wyuzdane tirówki
Doda?na pierwszy rzut oka wygląda jak dobrze zoperowany (i prowadzony )transseksualista.Idealny kandydat (kandydatka?) na drag queen.Tak twierdzą co niektórzy geje.
No i znowu spotyka mnie przykra konieczność zgodzenia się z Rahmą. Rzeczywiście Doda ma w sobie coś takiego, trudnego do uchwycenia, co sprawia, ze myśli się o niej, jako o kimś wymodelowanym za pomocą jakiejś siekierki, dłutka, struga....
geje na kobietach sie nie znaja:) oni to pewnie zazdrosni sa!
Rhama ,gdzie byles jak cie nie bylo? tak powiedzmy miedzy 27 wrzes. a 11 pazdz.?
Tu nie chodzi o zazdrość tylko o najzwyklejszy pociąg.Doda jest albo transseksualistą albo kobietą o męskiej urodzie stylizowaną nie wiedzieć czemu na transwestytę/drag queen.Nie trudno się domyślić iż taki wygląd rozbudza zmysły panów preferujących wdzięki płci brzydkiej.
Amozna gdzies obejrzec zdjecia Dodo,bo nie widzialam,wiem tylko,ze jest,czy byla zwiazana z zielonowlosym gosciem?Albo mi sie cus pomylilo?
No nie przepraszam wielbicieli Dodo,juz znalazlam galerie,wczesniej mialam na mysli Margaryne!
Wisniewski Michal kiedys mial zielone wlosy,jak reklamowal Sami Swoi,chyba,ale on jest z ta brzydka Swiatczak.Doda jest lepsza. Jeden gostek z Ameryki zrobil jej ,Dodzie lans,bo powiedzial tam u siebie ze jest inteligentna aleubiera sie jak...szmata! I pooooszly konie po betonie ! Lans...Caly swiat zareagolwal,wlasnie po glosie kogos tak opiniotworczego jak ten facio z Ameryki.Co wy chcecie od Dody ludzie kochani?niech sie ubiera jak chce.Jest lans,Doda jest lans.
http://www.pudelek.pl/artykul/5904/od_czego_zaczela_sie_swiatowa_afera_z_doda/
a oto facet Wloch Marco ,ktory ubiera nasza Dode! Ubiera ja jak szmate,facet ma chyba zero gustu..gdzie on sie szlajal,ze go ten typ odziezy rajcuje...?http://www.forum.bigbrother4.org/viewtopic.php?t=155&view=newest
Marco - dyskretny przyjaciel Dody
O tym, że Doda była niezadowolona z udziału Marco Cammiego w Big Brotherze już pisał serwis NotSoBigBrother.
Ale wrócili do tematu, bo po pierwsze, okazało się że znajomość Dody i Marco jest bardzo bliska, a dwa - że Marco trzyma fason i o tym milczy.
Marco Cammi urodził się we Włoszech w 1979, dopiero 8 lat temu przyjechał "z powrotem" do Polski z dwóch głównych powodów: po pierwsze zatęsknił się za polską mamusią :-) po drugie chciał rozwinąć swoją pasje w kraju najpiękniejszych kobiet. Posiada swoją szwalnię we Włocławku, która współpracuje z rodzinnym zakładem garbarskim.

Co go łączy z Dodą? Zobacz zdjęcia i więcej w serwisie NotSoBigBrother.pl
Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia