czy Wlochy przyciagaja same polskie idiotki?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 60
poprzednia |
nie wiem ktory juz raz widze tu na forum prosby dziewczyn o przetlumaczenie na wloski paru zdan typu "czesc misiaczku, ta ja twoja dziewczyna z polski, bylo mi z toba dobrze, mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietasz". najlepsze jest to ze nikogo na tym forum takie cos nie razi. jedno mnie tylko nurtuje: czy te same dziewczyny ktore ze swoimi wloskimi chlopakami porozumiewaja sie w jezyku migowym wypisuja tu ze Wlosi to wspaniali komplemenciarze?

druga sprawa: co wy do jasnej cholery w tych Wloszech robicie? kto was utrzymuje? rodzina z Polski czy wloski maz? bo juz sie tutaj naczytalem ze szczytem marzen Polki jest blizej niesprecyzowana 'prosta praca biurowa", ale niestety pracodawcy zawsze wybieraja Wloszki. to sa marzenia tych Polek ktore znaja bardzo dobrze wloski, nie smiem przypuszczac na co licza Polki, ktore wloskiego nie znaja. wiec z ciekawosci pytam: w jaki sposob zarabiacie tutaj na zycie?

trzecia sprawa: tylko idiotki moga uznac ze 'ciao bella' to cos wiecej niz zwykla serdecznosc. ja osobiscie 'ciao bello' slyszalem m.in. od nieznajomego zebraka. na codzien tez spotykam sie z pieknymi usmiechami pieknych kobiet, mimo ze wcale nie jestem przystojny.
inna sprawa, ze ta wloska serdecznosc w razie potrzeby nie przeklada sie na konkretna pomoc.

no i ostatnia kwestia: idiotyczne jest powtarzanie w kolko ze Polki sa ladniejsze od Wloszek czy ciesza sie jakims szczegolnym wzieciem. nic takiego nie zauwazylem. osobiscie jestem zdania ze statystyczny wloski osobnik dowolnej plci jest ladniejszy od statystycznego polskiego osobnika dowolnej plci.
no ale jak tak bardzo chcecie to zyjcie dalej w swiecie swoich wlasnych urojen;) moze jak bedziecie w kolko powtarzaly ze jestescie ladniejsze to ktos w to uwierzy.
Czesc!:)

Ten temat byl poruszany i powiem Ci ze gdybys byl na tym forum dluzej to juz po pewnym czasie przestalbys zadawac to pytanie. Nie wiem zupelnie z czego to wynika, ale w zupelnosci podzielam Twoje zdanie na ten temat. Nie wiem nie rozumiem jak osoby moga byc razem nie mowiac ani jedna ani druga osoba w danym jezyku, przy zalozeniu ze dwie osoby znaja swietnie angielski, ok! ale skoro obie kalecza i dla zadnej z tych osob anielski to jezyk ojczysty zdarzaja sie ogromne niezrozumienia na tle znajomosci jezyka.(znam takie osoby). Nie wspominajac juz o wloskim, bo powiedzmy szczerze malo wlochow zna angielski wiec dziewczyny musza wysilac sie po wlosku nie znajac tego jezyka. Takich par jest cala masa..
Dla mnie bycie razem to przede wszystkim rozmowa... A na migi w zupelnosci nie wystarcza..

poszukaj sobie w wyszukiwarce ile osob zadawalo juz sobie takie pytanie i zobaczysz:)
Tezjestem zdania ze Polki nie sa ladniejsze od wlosech czy innych dziewczyn, ani ze Wloszki sa piekniejsze, zalezy poprostu od osoby. Poza tym, czasami ktos ma Tak swietna osobowosc niekoniecznie urode ze przyciaga mase ludzi, ktorzy uwazaja ta osobe za piekna.
Wiem tez ze takie pisanie dociera do poszczegolnych osobnikow, ale niestety nie do wszystkich wiec na tym zakoncze.
pozdrawiam
aha, faceta sie nie zdobywa nachalnie dajac mu do zrozumienia ze ma sie nadzieje na cos wiecej! nie macie podstawowych kobiecych umiejetnosci - uczcie sie odpowiedniego zachowania od Wloszek. pisze to bo az zal patrzec jak polskie kobiety napastuja Wlochow.
i kolejna prowokacja,az przykro ze na tym forum ostatnio tylko klotnie i prowokacje :/
'ostatnio'
?

dajcie spokoj
szczegolnie to forum przyciaga idiotki z idiotycznymi pytaniami,wiec na idiotyczne pytanie daje idiotyczna odpowiedz,/oczywiscie ze to prowokacja/
to samo tyczy idiotow z idotycznymi pytaniami/oni czesciej tu dokazuja/
to nie jest zadna prowokacja tylko stwierdzanie faktow !!! poczytaj sobie to forum to zrozumiesz o czym on pisze .
Nie rozumiem jak tak durny temat można dawać w dziale Życie, praca, nauka
i kolejna prowokacja,az przykro ze na tym forum ostatnio tylko klotnie i prowokacje :/
moja wypowiedz jest do tego ale zle sie wkleilo
kasiakrak80 no trochę pospierałem z leną to żadna kłótnia. Nawet i Lenę lubię ale jak to z facetami bywa muszę mieć inne zdanie. D ]
to jest prowokacja,bo on mowi tak o wszytskich,a powiedz mi czy tez sie uwazasz za durna polke?bo watpie,pozdrawiam
;)
nie nie uwazam sie za glupia polke dlatego tez ROZUMIEM O KIM,DO KOGO I PO CO ON TO PISZE!!! i sie nie obrazam i nie uwazam tego za zadna prowokacje!!!
pozdrawiam
ja tez sie zgadzam,ze sa i takie polki co zrobia wszytko zeby wejsc wlochowi do lozka,takie co pisza milosne wyznania za pomoca tlumaczen robionych im tutaj na forum, ktore uwazaja sie za cuda swiata,ale sa i takie co pracuja tu i to nie tylko jako badante, wiec dlatego uwazam wypowiedz pierwsza z tego watku za prowokacje
tylko wlasnie o to chodzi ze zadna z tych osob o ktorych on pisze,nawet tu nie zajrzy i to jest wiadome z gory,pozdrawiam
no to jak panowie i panie zglaszamy ten temat do usuniecia?:D skoro jest durny...to czemu nie,ale niech ktos mnie poprze i wpisuje sie do usuniecia...:D
nawet?:-)

Wiecie ze nic takie cos nie da, to co napisal ten chlopak to po czesci prawda i o tym tez przeciez wiecie, nie ma co sie denerwowac, pamietacie ze takich tematow bylo duzo i ile ludzi sie denerwowalo i nic to nie dawalo. Jesli chlopak jest madry to wie ze nie dotyczy to wszystkich osob, bo jak mozna pisac o WSZYSTKICH. Pogadam z lukarem i usunie;)
"...ale sa i takie co pracuja tu i to nie tylko jako badante..."
sorki ale nie kumam-i to nie tylko jako badante...?tz?coś nie tak z badante?
jej nie chodzilo prawdopodobnie ze praca badante nie jest wporzadku, ale ze jak padnie we wloszech haslo POlKA to od razu badante. Takie istnieje przekonanie... wiec napisala ze nie jest to prawda.. nie czepiajcie sie juz pojedynczych slow
nie ,nie chodzi o to,tylko przeczytaj co pisal kolega na gorze.
Badante to tez taka praca jak kazda inna,wiele osob ja wykonuje i to nie tylko tu we wloszech,moim zdanie zadna praca nie hanby,nie chialam nikomu ublizyc w zaden sposob piszac tak,moze zle sformuowalam. Chodzilo mi o to ze polki mieszkajace we wloszech moga i pracuja nie tylko jako sprzataczki badante czy hostessy ale tez pracuja w szpitalach jako lakarki pielegniarki,w biurach w satdninach itd,a nie jak to napisal kolega arkadiush, pozdrawiam
na pewno taka osoba tu nie zajrzy jak skasujecie watek...
jak ktoras sie czuje obrazona to widocznie o niej pisze. ja sie nie czuje obrazony jak piszecie o polakach-pijakach.
>>>>Nie rozumiem jak tak durny temat można dawać w dziale Życie, praca, nauka
stokrotka poczytaj sobie to:
http://www.grecja.home.pl/forum/viewtopic.php?t=536
[wpis usunięty]
O C E B E ?????????????????????????????
No trochę miałem ubaw z tego. Ale tak naprawdę to ktoś jej zrobił przysługę
arkadiushu to nie tylko sprawa polskich kobiet. Wydaje mi się, że żyjemy w takich czasach że wiele dziewczyn (niezależnie jakiej narodowości) uważa napastowanie mężczyzn za przejaw równouprawnienia i są z tego dumne. Pamiętam, że kiedy studiowałam we Włoszech, moim włoskim współlokatorkom często zdarzało się specjalnie upijać chlopaków a potem zaciągać ich do łóżka. Na dodatek uwielbiały się tym chwalić na prawo i lewo będąc dumne ze swojego "wyzwolenia". Szczerze mówiąc kompletnie tego nie rozumiałam bo były normalnymi, ładnymi dziewczynami i wydaje mi się, że nie musiały się posuwać do tak drastycznych kroków. Aczkolwiek zawsze miałam niesamowity ubaw z tych ich męskich ofiar. Pamiętam jak nad ranem często próbowali chyłkiem przemknąć z pokoju Włoszek do łazienki, a ja zawsze witałam ich z kuchni głośnym "cześć", byli wtedy tacy śmiesznie zmieszani i zawstydzeni.
sense twoje kolezanki zapewne mialy wysoki poziom testosteronu, z tad to masculistyczne zachowanie,ty zapewne masz wiecej hormonow kobiecych
Co prawda to prawda, ale bez ciosów poniżej pasa.
Nienawidzę, jak do dyskusji miesza się osoby które nie mają nic wspólnego.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 60
poprzednia |

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia