czy Wlochy przyciagaja same polskie idiotki?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna
[wpis usunięty]
masz niespelna 3 wpisy na koncie i juz taki doinformowany na temat Genia?
kto wie kim byles w poprzednim "wcieleniu"?
Polki wcale nie są ładniejsze od Włoszek!
popueram, mimo ze jestem Polka;)
ani Wloszki nie sa ladniejsze od Polek...za to mlode Polki potrafia sie bardzo dobrze ubrac,czego mlodym Wloszkom brakuje,totalne bezguscia,wszystkie tak samo ubrane,z duzymu dupami wcinajace frytki zaraz po wyjciu ze szkoly,obzerajaca sie gigant lodami.Elegancja i poczucie smaku przychodzi Wloszkom z wiekiem im brdziej dojrzale tym gustowniej ubrane/mozliwe ze to zalezy i od potrfelu meza/.te dojrzale panie sa ubrane wrecz zprzepychem,co z kolei wyroania nasze dojrzale panie Polski ubrane naprawde z wielkim wyczuciem smaku i szyku.Przeciez nie mozna od rana do nocy biegac w stroju wieczorowym jak to robia co niektore Wloszki.Owe panie majac siatke zmarszczek na twarzy nadrabiaja wyszukanymi strojami i ogromem ozdob,co sie raczej Polkom nie zdarza.szczegolnie czarny kolor wydibywa z twarzy glebie zmarszczek ktore to przez kontrast z tym kolorem sa bardziej rzucajace sie w oczy.Moja opina wynika z moich obserewacji.
A czy sa glubsze??
no tak,zaraz przyjdzie Stokrotka i spierze dupsko
Wpadł pierwszy raz od ponad tygodnia.
Przeczytał temat zaśmiał się (gorzko momentami)...
Poparł założyciela wątku i wyszedł...

PS
Zupełnie nie zrozumiał dlaczego ktoś miałby sie obrazić czy usuwać wątek...
Swego czasu miał problemy bo niektóre sie obrażały gdy wyraził swoje odczucia mocno dosadnie... a teraz "nowe" też sie obrażają...
To się nigdy nie skończy ... - Buona Fortuna Ragazze * o_0

PS 2
Zapomniałem... brak treningu ;-)
* - nie wszystkie / część / większość / mniejszość **

**- niepotrzebne skreślić

PS 3
A tak w ogóle to nie generalizujcie ;-)
Mam sie bac???
dzisiaj nie,mam humor kupilam pare sweterkow na obnizkach ,wlasnie sie stroje i przymierzam...:D no,no ..ladna jestem.. :D
jestes numer 1 na mojej liscie;-)

ps.a co mi tam...popodlizuje sie troche
Ja mysle ze w Italii sa rowniez madre polki (np. kasia z milano lub julie_bella) ale ogolnie mniej wiecej 90% polek w italii to idiotki, ktore wariuja aby tylko widza przystojnego wlocha, a potem aby narzekaja ze ten czy tamten je oklamal, bo twierdzil ze kocha a okazalo sie ze mial inne kobiety itd. Mnie to najczesciej smieszy:-)
ze kto?ze jak?ze co?
:)))
>>>>Zupełnie nie zrozumiał dlaczego ktoś miałby sie obrazić czy usuwać wątek
Jeżeli jednak Twój wpis dotyczył innej, wcześniejszej wypowiedzi, to przepraszam.
Witam prosze o przetlumaczenie zdan:
Anch'io devo studiare per gli esami... ora sono in pausa!
A chi lo dici delle vacanze... peccato propio siano finite!
Adesso ci stiamo organizzando per stasera.. usciamo con tutti gli amici a divertirci...
Z gory dziekuje!!!
nie wiem czy Wloszki maja duze tylki bo wiekszosc tych ktore widuje nosi eleganckie czarne spodniczki i wysokie buty, co byc moze je optycznie wyszczupla. za to grube tylki Polek widac z daleka bo nosza obcisle dzinsy i adidasy ;D
arkadiush szkoda ci że Polki są ładne a Polacy nie? ;D Czy to nasza wina że podobamy się Włochom? ;D Więc odczep się ;P
czesc wam ja dzis tu pierwszy raz zajrzalam poczytalam i sie zalogowalam . Powiem wam ze i kobiety i mezczyzni wszyscy macie racje my polki podobamy sie im oni nam maja ineresujaca urode .Pracowalam kiedys w hotelu kolo Neapolu milo wspominam ,nie znalam jezyka do dzis go znam kiepsko ale mam nadzieje ze moze tu sie naucze ha ha .Ale wiem dziewczyny trzeba sie szanowac .Pozdrawiam wszystkich co sa tam w Itali i tu w Polsce
Czy to nasza
>wina że podobamy się Włochom?

dziewczyno ty chyba nie wiesz o czym mowisz i o czym on pisal !!!! podobamy sie wlochom??? wiesz co im sie podoba w polkach naiwnosc i to ze sa latwe!!! bo wystarcza dwa slowka(sei bella,ciao bellissima) zeby zaczely myslec ze sa najwspanialsze na swiecie i ze tylko one sa dla niego najwazniejsze jak juz dostanie to na czym mu zalezy i juz wiecej sie do nich nie odzywa to one biedne sie wtedy zastanawiaja co zrobily nie tak!!!wiesz ile tu juz bylo takich przykladow !!! jak nie to czytaj dokladnie forum i to o co prosza dziewczyny na tym forum!!! ja tu jestem od niedawna ale czytam dosc dokladnie radze tez sie skupic nad tym co ktos pisze i o czym mowi a jezeli nie rozumiesz nie zabieraj glosu po prostu.
martuniaL ja sie chyba w Tobie zakochalem:-)

no i juz mamy pewnosc, ze przynajmniej 1 madra polka na swiecie istnieje
poniewaz madrych znam juz conajmniej 3 (julie_bella, kasia z milano i moja mama) mamy juz 4!!!
a proposito martunia, sei bella... ciao bellissima:-)
acha i mowie ogolnie prosze mi teraz nie mowic "ze przeciez nie wszyscy i nie wszystkie sa TAKIE i TACY !!!!"
bo zaraz na pewno znajdzie sie ktos(KTORAS) kto nie zrozumie sensu wypowiedzi zacznie mnie krytykowac!!!! i sie obrazac :)
oj kuba kuba :D
:-))

a tak na serio... jestes we Wloszech czy w Polsce? Skad w Tobie zainteresowanie Italia?
aktualnie jestem w polsce w domku u mamusi :D w lutym wracam do wloch.
pracuje tam-stad zainteresowanie ;)
Ja tez pracuje tam (to znaczy tu!)

nord czy sud?
ja jestem a nord:-)
ja jestem a nord dell africa :D
martuniaL masz podobna osobowosc jak ja ha ha nie dzialaja na ciebie ich piekne slowka pozdrawiam tak kobietki czasami warto byc troche twarda.Moj znajomy twierdzi ze to co nie osiagalne bardziej ciekawe cos w tym jest.
zgadzam sie, nie należy wrzucać wszystkich do jednego garnka. Bo każdy z nas jest inny i co innego ma w główce :) jedni mają siano a inni rozumek :D
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 60
| następna

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia