Maria de Filippi

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 100
poprzednia |
Kto sledzi "Uomini e donne" di Maria de Filippi?
Wlasnie zerknelam na canale 5 i jest dziewczyna Polka-Aneta,ktora chce poznac Jack-a!:)Ladna dziewczyna....
O rany idę zobaczyć, akurat kawę sobie posiorbię! :)
Mam nadzieję, że telewizor nagrzany!!

PS. Kiedyś była taka dziewczyna co chodziła z moją koleżanką na uni :D ale miałyśmy bekę!
Kasia która to? :D
blondynka,....
gdzie siedzi powiem Ci po reklamie:)

ps.widac,ze zdecydowana dziewczyna...wypowiedziala sie nawet w sensowny sposob:)zrobila dobre wrazenie
z ciekawosci i ja wlacze TV ..pewnie blondynka?
powiedz w co ubrana..bedzie latwiej..bo nie moge tego sledzic ..jestem w ruchu..
nie widze jej...jest ich tyle...ufff

ps.Jack cudo,he?
Jack ..imie dobre dla psa..Dżek do nogi ,vieni qui.. a jaki rozkraczony..widac ze gotowy do akcji..otwarty seksualnie..he,he,
Beckham 2, w trochę innej wersji :D
ee tam...w porzadku chlopak...porzadny,powazny...pycha:)
Jak to, już koniec?
Ja mam telewizor w kuchni, i muszę kursować :D
Kurczę, trzeba będzie jutro oglądać, mus to mus!
czekaj,jeszcze musi wybrac z kim wyjsc na "randke".....mozliwe ,ze z nia,bo naprawde rzucila sie w oczy
jak jest ubrana?
nie pamietam...nie widze jej
czarna bluzeczka na ramiaczkach

hahaha,wiedzialam,ze ja zaprosi:)
mowilam,ze rzucila sie w oczy:)w pozytywny sposob
Haha ale masz czuja!
Widziałam, ale przelotem, bo jej nie pokazali dobrze. No nic, teraz tym bardziej trzeba oglądać jutro albo w pon!
:D
wybral ja,on jest podobny do aktora z Prison Break Wentwortha Millera
Hmm tak sobie.
To jest żywy mix między Beckhamem a moim kolegą, no dosłownie 2 w jednym!
Kiedyś był odcinek "Casa Vianello" z dziewczyną, która grała polską pomoc domową.
Che barba che noia.:DD
hmm, miejmy nadzieje ze nie bedziemy sie jej wstydzic :D i pokaze tym wloszkom jakie sa fajne dziewczyny z Polski :DDDDD
miejmy nadzieje:)
wydaje sie "swojska",wiec powinno byc ok:)
Nie wiem czy bedziemy sie wstydzili czy nie... ale na 100% nie bedzie sie czym chwalic. Przeciez dziewczyny w tym programie (do tej pory widzialem tylko wloszki) to, zeby nie uzywac brzydkich slow, zwykle prostytutki.

Nie wiecie na czym polega wloska (chyba nie tylko wloska) telewizja?
na mnie tez robila pozytywne wrazenie,zobaczymy jak sie dalej potocza jej losy w programie :)
kuba jak mozesz! mogles chociaz to slowo zastapic synonimem :hostessy!
Tam od razu prostytutki, dziwczyny lekkich obyczajow. Cindy byla najlepsza :D hehe!!!
Tak, na tym właśnie polega!
Hehe, najśmieszniejsze jest to, że tych dwóch do tej pory 'podrywało' :D dwie tronistki :D , a teraz sami zasiadają na tronie! Hehehe, i tak w koło Macieju :) Rotacja, rotacja!

Czasem są brechty, a czasem tak przynudzają, że szkoda gadać :D
bo to Wlosi..:D
Miejmy nadzieje, ze ta jedza Karina sie do niej nie doczepi.
TAk apropo to ona sama miala dzis ochote na Jack'a jak zobaczyla jego dom i firme ;)
I rzeczywiscie czasami strasznie przynudzaja. Po uomini e donne mam kolejny seans z Amici,a teraz ogladam Don Matteo,dzis zaczela sie nowa seria :) pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 100
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia